Dmc

Dmc

Son dakika dmc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dmc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dmc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dmc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dmc gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 dmc haberi bulunmuştur. Tüm dmc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koronavirüs aşısıyla ilgili flaş gelişme! 6 ay ile 5 yaş arası çocuklarda...
Koronavirüs aşısıyla ilgili flaş gelişme! 6 ay ile 5 yaş arası çocuklarda... Son dakika haberi... Koronavirüs aşısıyla ilgili kritik açıklama geldi. Pfizer-BioNTech resmen duyurdu. Açıklamada, 2 ila 5 yaş arası çocuklarda aşı denemelerinin, bu yaş grubundaki çocuklarda beklenen bağışıklığı sağlamadığını ve 6 aydan 5 yaşına kadar olan grupta 3’üncü doz aşı testlerinin devam ettiği belirtildi.
18.12.2021 Sağlık
Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi!
Gözünü yeni rekorlara dikti Alexone liderlik koltuğunu çok sevdi! Tiktok'un beğenilen fenomeni Alexone Özel, Tiktok Türkiye’de yapılan yarışmada 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırdı. Peki Alexone Özel kimdir? Başarıları nelerdir? Haberimizde...
16.11.2021 Diğer Sporlar
Alexone Özel 2266952 puan aldı şampiyon oldu
Alexone Özel 2266952 puan aldı şampiyon oldu Tiktok Türkiye’nin en sevilen fenomeni Alexone, Tiktok Türkiye’de yapılan Türkiye yarışmasında 5 dakikada tüm zamanların rekorunu kırdı. 2266952 puan toplayan Alexone globalden dünyadan da aşırı destek geldi şu ana kadar Tiktok’da bu rekoru elinde tutan tek fenomen.
13.10.2021 Spor Magazin
Tarkan: 'Hodri Meydan' demek lazımdı
Tarkan: 'Hodri Meydan' demek lazımdı Tarkan’ın DMC etiketiyle yayımlanan son albümü ‘10’un altıncı klibi ‘Hodri Meydan’ şarkısına çekildi.
10.01.2021 Magazin
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Yazdı, söyledi ve yönetti!
Yazdı, söyledi ve yönetti! Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Yalan’, DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.
27.02.2020 Magazin
Morgdan ilham aldı
Morgdan ilham aldı Hastane ziyareti sırasında yanlışlıkla morga indi, yaşadığı şokla şarkı yazdı. Gökhan Akar, “EX” adını verdiği yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.
10.08.2019 Kültür Sanat
Betül Demir 'peri' oldu!
Betül Demir 'peri' oldu! Betül Demir, DMC’nin Aşkın Tuna için hazırladığı saygı albümünde yorumladığı Devlerin Aşkı Büyük Olur şarkısına 3 gün boyunca Gürcistan’da klip çekti...
13.05.2019 Kültür Sanat
Hürrem Sultan mı, Kösem Sultan mı?
Hürrem Sultan mı, Kösem Sultan mı? Bahar Gelir, “Padişah” şarkısında sultan oldu, büyük aşk duyduğu padişahına seslendi. Sanatçının DMC şirketinden çıkardığı şarkısında hangi sultana hayat verdiği ise merak konusu: Hürrem Sultan mı, Kösem Sultan mı yoksa Gülbahar Sultan mı?
7.05.2019 Kültür Sanat
Demet Akalın fena bozuldu
Demet Akalın fena bozuldu Samsun Demir, kısa süre önce albüm çıkaran Gökçe Bahadır’ın konser videosunu paylaşınca kıyamet koptu
20.03.2019 Magazin
Dengeleri değiştirecek hamle: Suriye'yi geri çağırdılar!
Dengeleri değiştirecek hamle: Suriye'yi geri çağırdılar! Lübnan Dışişleri Bakanı Basil, Suriye'nin Arap Birliği'ne yeniden alınması için çağrıda bulundu.
18.01.2019 Dünya
2019'un ilk bombası Tamay
2019'un ilk bombası Tamay Üç yıl önce 'O Ses Türkiye' jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!
8.01.2019 Magazin
18 yıl sonra "Depresyondayım"
18 yıl sonra "Depresyondayım" Funda Arar, Tuğba Yurt, Aylin Coşkun gibi ünlü isimlere verdiği bestelerle tanınan Duygu Eyüpoğlu, sürpriz bir projeyle müzikseverlerin karşısında. Eyüpoğlu, başarılı DJ Mert Aydın’la el ele verdi, Göksel’in bir döneme damga vuran "Depresyondayım" şarkısına yepyeni bir yorum getirdi.
28.12.2018 Kültür Sanat
Serdar Ortaç şarkısıyla geliyor
Serdar Ortaç şarkısıyla geliyor Özge Doğru, yeni albümü "Cellat" ile müzik dünyasını hareketlendirmeye hazırlanıyor. Albüme adını da veren çıkış şarkısı "Cellat", pop müziğin beste fabrikatörü Serdar Ortaç’ın imzasını taşıyor.
25.12.2018 Magazin
Bülent Ersoy para dağıttı
Bülent Ersoy para dağıttı Bülent Ersoy önceki akşam Arnavutköy Eftalya’daydı.
26.11.2018 Magazin
İlk single çıktı
İlk single çıktı Tarkan, Bülent Ersoy, Murat Dalkılıç gibi birçok ünlü isme aranjörlük yapan Kaan Kurmuş ve eşi Alev Kurmuş, Türk Sanat Müziği’ni özellikle 25 yaş altı genç kuşağa dinletmeye yönelik ilgi çekici bir çalışmaya imza attı.
29.10.2018 Magazin
Maganda gözüksem de duygusalımdır
Maganda gözüksem de duygusalımdır Şarkıcı İrem Derici önceki gün bir internet programına konuk oldu. Derici, “Maskülen ve maganda gözükebilirim ama aslında duygusallıktan geberirim” dedi
14.10.2018 Magazin
Ayşen  ortaya çıktı
Ayşen ortaya çıktı 90’LI yılların en popüler yorumcularından biri olan Ayşen, uzun bir aradan sonra ‘Bunlar Var Ya’ isimli teklisini çıkardı.
17.09.2018 Yaşam
Sertab kadınlara seslendi
Sertab kadınlara seslendi Müzik dünyasındaki 25. yılını geride bırakan Sertab Erener, yepyeni bir şarkı ile hayranlarına sürpriz yapıyor.
18.07.2018 Magazin
Müziğim özgür bir ruh gibi
Müziğim özgür bir ruh gibi Hayalinin peşinde koştu, kurumsal hayatı geride bırakıp caz şarkıları söylemeye başladı. İlk şarkısı ‘Yalnızlık’ caz listelerinde zirveye çıktı. Şimdi single’ı ile karşımızda. Esra Zeynep Yücel’le konuştuk.
22.06.2018 Arşiv
Yıldız Tilbe ile kıyaslanmak şahane bir şey
Yıldız Tilbe ile kıyaslanmak şahane bir şey Beyefendi şarkısıyla dikkat çeken Gökçe Türk, müzik yolculuğunda iddialı.. Yaza özel bir sahne showu hazırlığında olan şarkıcı yeni çalışması için ‘Bu şarkı benim bayramım olacak’ diyor..
19.05.2018 Arşiv
Ustayı unutmadılar
Ustayı unutmadılar Cem Karaca anısına geçtiğimiz şubat ayında sanatçının doğum gününde DMC etiketiyle, ‘Sude Bilge Demir’ prodüktörlüğünde yayınlanan saygı albümü ‘Merhaba Gençler 2018’ oldukça ses getirmişti.
17.05.2018 Magazin
Volkan Konak kimdir?
Volkan Konak kimdir? Volkan Konak kimdir? Sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Volkan Konak'ın hayatı merak konusu oldu. İşte sevilen sanatçı Volkan Konak'ın yaşı, nerede doğduğu, kariyeri gibi bilgilerin yanıtı...
22.02.2018 Gündem
Güven Yüreyi'nden ikinci single!
Güven Yüreyi'nden ikinci single! Güven Yüreyi, 'Başka Biri' isimli yeni single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşuyor.
6.02.2018 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Dmc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dmc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.