Deve Güreşi

Deve Güreşi

Son dakika deve güreşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deve güreşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deve güreşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deve Güreşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deve güreşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 deve güreşi haberi bulunmuştur. Tüm deve güreşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurbanlık deve fiyatları 25 bin lirayı buldu
Kurbanlık deve fiyatları 25 bin lirayı buldu Aydın'ın İncirliova ilçesinde, sığır kadar develere de kurbanlık için rağbet gösteriliyor. 250- 500 kilo et çıkan develer, kilosuna göre 15 ile 25 bin lira arasında alıcı buluyor.
18.07.2021 Gündem
Kurbanlık deve satışlarına başlandı! Fiyatı 12 bin liradan başlıyor
Kurbanlık deve satışlarına başlandı! Fiyatı 12 bin liradan başlıyor Aydın'da, Kurban Bayramı öncesi koç ve boğaların yanı sıra develerin de kurbanlık olarak satışlarına başlandı. Fiyatları büyüklüğüne göre 12 ile 20 bin lira arasında değişen kurbanlık develer, Türkiye'nin her şehrine gönderiliyor.
22.06.2020 Ekonomi
Menemenli minik efe bir günde 5 milyon kişi izledi fenomen oldu
Menemenli minik efe bir günde 5 milyon kişi izledi fenomen oldu Kazım Zeybek Şenol, deve güreşi gösterisinde yaptığı zeybek dansıyla tıklanma rekoru kırdı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen minik efenin bu kadar tanındığından haberi yok. Şenol’un ailesi bu durum için, “Şovun sahnede kaldığını biliyor. Ona göre davranıyor, şımarmıyor” diyor.
29.04.2017 Arşiv
Aydın'da deve güreşleri sonrası kavga: 6 yaralı
Aydın'da deve güreşleri sonrası kavga: 6 yaralı Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında deve güreşinden sonra kavga çıktı. Kazma, kürek ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.
27.03.2017 Yaşam
Galatasaray'dan Suudi Arabistan'a transfer oldu
Galatasaray'dan Suudi Arabistan'a transfer oldu Galatasaray Ticaret Direktörü Özgür Gündoğan’a, Suudi Arabistan’a transfer oldu.
24.09.2021 Galatasaray
Adı ‘pehlivan’ da olsa sonu mutlaka
Adı ‘pehlivan’ da olsa sonu mutlaka Ege Bölgesi’nde kış aylarının geleneksel organizasyonlarından güreşler için yetiştirilen devler, güreşten kaçması veya yaşlanması halinde sucuk üretiminde değerlendiriliyor...
10.02.2016 Yaşam
120 deve arenaya çıktı, ölesiye güreşti
120 deve arenaya çıktı, ölesiye güreşti Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde düzenlenen deve güreşleri, yoğun ilgi gördü...
24.01.2016 Yaşam
Develer güreşti yoksullar kazandı
Develer güreşti yoksullar kazandı AYDIN’ın İncirliova İlçesi’nde yapılan 2016 yılının ilk deve güreşi, renkli görüntülere sahne oldu.
3.01.2016 Yaşam
Deve güreşlerinde alkol yasağı tepkisi
Deve güreşlerinde alkol yasağı tepkisi Aydın’da deve güreşlerine yakın alanlarda alkol tüketimi ve mangal yakılmasının yasaklanması olumlu-olumsuz tepkilere neden oldu
26.09.2015 Yaşam
Develer yüzlerce öğrenciye burs verecek!
Develer yüzlerce öğrenciye burs verecek! Aydın’In Nazilli ilçesinde deve güreşi şenliği düzenlendi...
15.02.2015 Yaşam
Diyanet'i çıldırtan kare!
Diyanet'i çıldırtan kare! Hem deve güreşi hem de rakı severlerin bir yandan alkol alıp diğer yandan dua etmeleri ortaya ilginç görüntüler çıkarıyor. Bu davranışın yanlış olduğunu belirten Diyanet görevlileri organizasyonu yapan gerek sivil toplum örgütü gerekse belediyelerin bu konuda hassas davranmalarını istediler.
29.09.2021 Gündem
Yok deve!
Yok deve! İzmir Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyesi avukatların, yasalara ve hayvan haklarına aykırı olduğunu öne sürerek deve güreşlerinin iptali için İzmir İdare Mahkemesi’ne dava açması, bu kültürü yaşatmak isteyenlerin tepkisine neden oldu.
29.12.2014 Ekonomi
Deve sütünün kilosu 50 lira
Deve sütünün kilosu 50 lira Aydın İncirliova Deve Güreşi Severler Derneği Başkanı Aytekin Kaya, çiftliğinde yetiştirdiği develerden elde ettiği sütü ülkenin çeşitli kentlerine gönderiyor...
17.08.2014 Ekonomi
Bu ihtiyar heyeti çok Moda
Bu ihtiyar heyeti çok Moda Enis Fosforoğlu, Buket Uzuner, Anais Martin Moda’nın İhtiyar Heyeti’nin yeni üyeleri...
3.05.2014 Arşiv
‘Deve güreşleri kaldırılsın’
‘Deve güreşleri kaldırılsın’ Independent gazetesi Türkiye’de her yıl Selçuk’ta düzenlenen deve güreşi festivalini sayfalarına taşıdı...
17.01.2014 Dünya
Onların yatırımı altına değil
Onların yatırımı altına değil Ege ve Akdeniz'de fiyatlar 900.000'e kadar çıkıyor
21.01.2013 Yaşam
Develere isimlerini verdiler!
Develere isimlerini verdiler! Süleyman ve Pargalı isimlerini de modaya uydurdular
2.01.2013 Yaşam
Kızgın deve Kaymakam'a saldırdı!
Kızgın deve Kaymakam'a saldırdı! Kaymakam Mehmet Okur, hatıra fotoğrafı çektirmek istediği devenin saldırısına uğradı
29.09.2021 Gündem
''Polisin kimin evini kaçta basacağını kimse bilmiyor''
''Polisin kimin evini kaçta basacağını kimse bilmiyor'' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sabahleyin polisin kimin evini saat kaçta basacağını kimse bilmiyor...
12.02.2012 Siyaset
Develer ambulans için güreşti!
Develer ambulans için güreşti! Mumcular Beldesi’nde bu yıl 8’ncisi düzenlenen deve güreşleri, renkli görüntülere sahne oldu
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu daire fiyatına satıldı!
Kılıçdaroğlu daire fiyatına satıldı! Kılıçdaroğlu'nun ilgi gösterdiği deve satıldı...
29.09.2021 Gündem
Bodrum’a deve güreşi arenası
Bodrum’a deve güreşi arenası Bodrum Belediyesi’nce Kızılağaç mevkiinde düzenlenen geleneksel deve güreşleri başladı
29.09.2021 Gündem
'Bunun adı Recep Affı'dır'
'Bunun adı Recep Affı'dır' 'Derin Devlet' iddiasına yanıt verdi
10.01.2011 Siyaset
İçişleri Bakanlığı yolsuzluk mezarlığıdır!
İçişleri Bakanlığı yolsuzluk mezarlığıdır! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanlığının Sayıştay tarafından soruşturma izni verilmesi talebiyle gönderdiği kaç dosyaya izin verdiğini merak ettiğini belirterek, "İçişleri Bakanlığı yolsuzluk mezarlığıdır, tüm yolsuzluklukları biliyorlar ama dosyaları açtırmıyorlar" iddiasında bulundu...
9.01.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Deve Güreşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deve güreşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.