Dempsey

Dempsey

Son dakika dempsey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dempsey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dempsey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dempsey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dempsey gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 dempsey haberi bulunmuştur. Tüm dempsey haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Tam muhabere emrine hazır olun!' dedi! ABD'ye karşı...
'Tam muhabere emrine hazır olun!' dedi! ABD'ye karşı... Fırlattığı füzelerle dünyayı titreten Kuzey Kore, bu kez inşa ettiği denizaltıyla gündemi değiştirdi.
24.07.2019 Dünya
Süleyman Şah türbesi eski yerine taşınıyor!
Süleyman Şah türbesi eski yerine taşınıyor! Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, DEAŞ tehdidi nedeniyle 3 yıl önce taşınan Süleyman Şah türbesinin eski yerine götürüleceğini açıkladı. Bölge, Türkiye’nin Suriye dışındaki tek tapulu toprağıydı
2.04.2018 Gündem
Caber Kalesi’nde ABD zırhlısı!
Caber Kalesi’nde ABD zırhlısı! Münbiç’e askeri sevkiyat yapan ABD bayraklı zırhlı araçlar Süleyman Şah Türbesi’nin taşındığı Caber Kalesi’nden geçerken görüntülendi
29.09.2021 Gündem
Obama'nın Rusya karnesi
Obama'nın Rusya karnesi ABD Başkanı Barack Obama'nın 8 yıllık görev süresinde Rusya Kırım'ı işgal etti ve başta Suriye olmak üzere Ortadoğu'da etkinliğini artırdı.
17.06.2021 Dünya
"Obama, iç savaşın eşiğinde bir Irak bıraktı!"
"Obama, iç savaşın eşiğinde bir Irak bıraktı!" ABD'de 2008 yılındaki başkanlık seçimlerinde Ortadoğu politikasını "Irak savaşını sona erdirme" üzerine kurarak oy toplayan Barack Obama, 8 yıllık başkanlık süresinin sonunda adeta iç savaşın eşiğine gelmiş bir Irak'ı miras bırakıyor.
24.11.2016 Dünya
Ve Bridget Jones bebek bekliyor...
Ve Bridget Jones bebek bekliyor... Bu hafta vizyona girenlerde “Bridget Jones’un Bebeği” öne çıkıyor. 12 yıl sonraki serinin üçüncü filminde 40’lı yaşlarında olan Jones bebek bekliyor...
15.09.2016 Arşiv
ABD yarı finale yükseldi
ABD yarı finale yükseldi Copa America çeyrek final maçında Amerika Birleşik Devletleri, Ekvador'u 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. ABD'de Jermaine Jones, Ekvador'da ise Antonio Valencia kırmızı kart gördü.
23.09.2021 Futbol
ABD lider tamamladı!
ABD lider tamamladı! Amerika Birleşik Devletleri, ikinci yarısını 10 kişi oynadığı maçta Paraguay'ı 1-0 mağlup ederek grubu ilk sırada bitirdi.
12.06.2016 Futbol
ABD, Kosta Rika'yı dağıttı!
ABD, Kosta Rika'yı dağıttı! ABD, ev sahibi olduğu Copa America 2016'da ilk galibiyetini Chiago'da oynanan maçta 4-0 gibi farklı bir skorla Kosta Rika karşısında aldı.
8.06.2016 Futbol
Tampon bölge masada
Tampon bölge masada ABD, Rusya’nın hava saldırılarıyla artan göçmen akını karşısında Türkiye’nin aylardır dile getirdiği Suriye sınırına ‘tampon bölge’ önerisini yeniden değerlendirmeye başladı...
23.10.2015 Dünya
‘Dünyanın yüzde 99’u anlaşmayı destekliyor’
‘Dünyanın yüzde 99’u anlaşmayı destekliyor’ ABD Başkanı Obama, İran’la varılan nükleer anlaşmaya neredeyse tüm dünyanın destek verdiğini söyledi, ‘Karşı olan alternatif sunsun’ çağrısında bulundu...
16.07.2015 Dünya
ABD'li bakandan 'bağımsız Kürdistan' yanıtı
ABD'li bakandan 'bağımsız Kürdistan' yanıtı ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Suriyeli muhaliflere yönelik eğit donat programında şu ana kadar sadece 60 kişinin eğitime alındığını söyledi. Carter, "Ayrı bağımsız bir devlet (Kürdistan) fikrine katılıyor musunuz?" şeklinde bir soru üzerine Carter, "Türkler için, bağımsız ayrı bir devlet çok problematik olabilir" yanıtını verdi.
8.07.2015 Dünya
ABD'den Rusya ve Çin ile savaş açıklaması
ABD'den Rusya ve Çin ile savaş açıklaması ABD Ordusu, Çin ve Rusya'yı ulusal güvenlik açısından bir tehdit olarak niteledi.
2.07.2015 Dünya
ABD: Esad gücünü kaybediyor
ABD: Esad gücünü kaybediyor ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey Temsilciler Meclisi’nde, ABD’nin Ortadoğu’daki stratejisi üzerine düzenlenen oturumda konuştu...
18.06.2015 Dünya
ABD Savunma Bakanı: Esad'ın güçleri zayıfladı
ABD Savunma Bakanı: Esad'ın güçleri zayıfladı ABD Savunma Bakanı Carter: "Suriye'de Esad'ın içinde yer almayacağı bir dönüşümü görmek mümkün, çünkü Esad'ın güçleri daha da zayıfladı, büyük kayıplar yaşadılar, sıkıntı yaşıyorlar, kaynakları tükenmiş durumda." ABD Genelkurmay Başkanı Dempsey: - "(Suriyeli muhaliflerin eğitilmesi) Eğitilecek ılımlı muhaliflere komuta-kontrol, lojistik, istihbarat ve yakından hava destekleri verilmesi konusunu değerlendiriyoruz, ancak eğitilen muhaliflerin nereye konuşlandırılacağında karar kılınamadığı için bu desteklerle ilişkin bir sonuca varılamadı."
18.06.2015 Dünya
ABD'den Ramadi açıklaması
ABD'den Ramadi açıklaması ABD Genelkurmay Başkanı Dempsey, Ramadi’nin örgüt tarafından kontrolünün sağlanması gibi durumların “üzücü ancak savaşta olağan dışı olmadığını” bildirdi.
19.05.2015 Dünya
Barzani: "Peşmergeye verilen sözler yerine getirilmedi"
Barzani: "Peşmergeye verilen sözler yerine getirilmedi" Barzani, ABD yönetiminden, peşmerge güçlerinin, Irak ordusuna sağlanan silah yardımlarından kendilerine düşen payı alacağına dair güvenceler elde ettiğini söyledi.
9.05.2015 Dünya
Askeri yardımlarda Obama ısrarı
Askeri yardımlarda Obama ısrarı ABD Kongresi, Irak'ta bölgesel yönetime doğrudan askeri destek gönderme yönünde girişim başlatsa da Obama yönetimi, "birleşik bir Irak" olabilmesi için bu tür desteklerin Irak hükümeti vasıtasıyla olması gerektiğini belirtiyor. IKBY Başkanı Barzani de Washington temaslarında Kongre'nin adımına temkinli yaklaştı.
9.05.2015 Dünya
ABD'den 'güvenli bölge' açıklaması...
ABD'den 'güvenli bölge' açıklaması... ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Suriye'de güvenli bölge oluşturulmasına ilişkin, "Önce böyle bir alan yaratmak için, sonra da bunu elde tutmak için mücadele vermemiz lazım" diyerek zorluğuna işaret etti. ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey ise, güvenli bölge oluşturmanın ABD açısından "mantıklı" olmadığını söyleyerek, bütçeye 5 yılda getireceği 250 milyar dolar ek yüke dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Obama’nın tercihi ‘Savaşçı Joe’ oldu
Obama’nın tercihi ‘Savaşçı Joe’ oldu ABD Başkanı Barack Obama, Genelkurmay Başkanlığı’na Deniz Piyade Komutanı Joseph Dunford’u atadı...
5.05.2015 Dünya
Dempsey Bağdat’ta...
Dempsey Bağdat’ta... ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, Irak’ın IŞİD militanlarına karşı yürüttüğü operasyonla ilgili son durumu görüşmek üzere başkent Bağdat’a sürpriz bir ziyarette bulundu...
9.03.2015 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı, Irak'ta
ABD Genelkurmay Başkanı, Irak'ta Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in Irak'ın başkenti Bağdat'a geldiği bildirildi.
9.03.2015 Dünya
"CENTCOM'un Musul brifingi bir hataydı"
"CENTCOM'un Musul brifingi bir hataydı" ABD Savunma Bakanı Carter, ismini açıklamayan bir CENTCOM yetkilisinin Musul operasyonunun planlamasına dair detayları basınla paylaşmasının hata olduğunu, yetkilinin verdiği bilgilerin de doğru olmadığını söyledi ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Amerikan ordusundan bir yetkilinin Musul'un geri alınmasına yönelik Irak operasyonunun planlamasına dair medyaya brifing vermesinin hata olduğunu, brifingdeki bilgilerin de doğru olmadığını söyledi...
4.03.2015 Dünya
Bağdadi'ye en yakın isim öldürüldü!
Bağdadi'ye en yakın isim öldürüldü! IŞİD son dakika darbesi aldı, örgütün liseri Bağdadi'nin sağ kolu olarak bilinen Ebu Saad öldürüldü!
19.12.2014 Dünya
‘Ebola virüsünü ABD geliştirdi’
‘Ebola virüsünü ABD geliştirdi’ Kuzey Kore, dünyada büyük paniğe neden olan Ebola virüsü için “ABD icadı. Aşı üretip zengin olacak” iddiasında bulundu.
3.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dempsey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dempsey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.