Cilvegözü

Cilvegözü

Son dakika cilvegözü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cilvegözü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cilvegözü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cilvegözü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cilvegözü gelişmeleri de dahil olmak üzere 457 cilvegözü haberi bulunmuştur. Tüm cilvegözü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Gelecek hafta Moskova’da teknik toplantı için Rusya’dan davet aldık
Bakan Çavuşoğlu: Gelecek hafta Moskova’da teknik toplantı için Rusya’dan davet aldık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile ortak basın toplantısında konuştu.
8.03.2023 Gündem
18 bin Suriyeli ülkesine döndü: Elveda Türkiye
18 bin Suriyeli ülkesine döndü: Elveda Türkiye Deprem, Türkiye’deki Suriyelileri de vurdu. Büyük afetin ardından 18 bini aşkın Suriyeli “Deprem savaştan beter” diyerek ülkelerine gönüllü dönüş yaptı. Şu ana kadar kimlikleri tespit edilen yaklaşık 2 bin Suriyelinin cenazesi de topraklarına götürüldü.
24.02.2023 Gündem
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti Suriyeli sığınmacılar, deprem felaketinin ardından memleketlerinde yıkımdan etkilenen yakınlarını görmek için ülkelerine dönmek üzere Cilvegözü sınır kapısına akın etti.
17.02.2023 Gündem
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim!
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim! Türkiye'de 9 saat arayla meydana gelen depremler Suriye'de de büyük bir yıkıma yol açtı. Oscar ödüllü Suriyeli yönetmen depremde 13 aile üyesini kaybettiğini açıkladı.
13.02.2023 Dünya
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
Rusya'dan Suriye'ye insani yardıma veto!
Rusya'dan Suriye'ye insani yardıma veto! Rusya, Cilvegözü Sınır Kapısı üzerinden Suriye'ye insani yardım yapılmasını sağlayan mekanizmanın süresinin uzatılması teklifini veto etti
8.07.2022 Dünya
Ankara'da üçlü zirve: Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı
Ankara'da üçlü zirve: Bakan Çavuşoğlu canlı yayında açıkladı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Norveç ve İrlandalı mevkidaşlarıyla Ankara'da bir basın toplantısı düzenledi.
15.06.2022 Gündem
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir kaç yaşındaydı, nereli?
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir kaç yaşındaydı, nereli? Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine şehit ateşi düştü. Türkoğlu ilçesi Kızıleniş Mahallesi'nden Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir, Suriye'nin İdlib bölgesinde saldırılar sonucu şehit oldu. Peki, Şehit Piyada Uzman Çavuş Ramazan Demir kaç yaşındaydı, nereli? Ramazan Demir kimdir?
11.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK toplantısı devam ederken gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MYK'nın ana gündemini çevre konularının oluşturduğunu belirten Ömer Çelik, müsilaj çalışmalarında iyi sonuçlar alındığını söyledi. Ayrıca Çelik, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek programın detaylarını tek tek açıkladı.
14.07.2021 Gündem
BM Güvenlik Konseyi'nden Cilvegözü Sınır Kapısı kararı
BM Güvenlik Konseyi'nden Cilvegözü Sınır Kapısı kararı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye'ye sınır ötesi yardımlar için Cilvegözü Sınır Kapısı’nın açık tutulmasının bir yıl daha uzatılmasına karar verdi.
9.07.2021 Gündem
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü Suriye'nin İdlib ilinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'ye getirilen, doğuştan bacak ve kolları olmayan 15 aylık Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü.
22.10.2020 Yaşam
BM’den İdlib’e 46 TIR ile insani yardım
BM’den İdlib’e 46 TIR ile insani yardım Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye’nin İdlib kenti ve kırsalında yaşayan sivillere 46 TIR ile insani yardım malzemesi gönderildi.
5.10.2020 Dünya
Bakan Soylu talimat verdi! Tedavi için Türkiye'ye getirildi
Bakan Soylu talimat verdi! Tedavi için Türkiye'ye getirildi İdlib'de yaşayan, doğuştan ayak ve kolları olmayan 14 aylık Muhammed bebek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla tedavi için Türkiye'ye getirildi.
1.09.2020 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, 'Suriye' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan, 'Suriye' açıklaması Dışişleri Bakanlığı, kuzeybatı Suriye'ye yönelik BM sınırötesi insani yardım mekanizmasının uzatılmasına ilişkin, "Söz konusu BM mekanizması kuzeybatı Suriye'deki yaklaşık 2.8 milyon ihtiyaç sahibine acil insani yardım götürülmesinde hayati bir rol oynamaktadır. Bu bakımdan, tek sınır geçişine indirilerek de olsa, mekanizmanın muhafaza edilmiş olması önemli görülmektedir." açıklamasını yaptı.
12.07.2020 Gündem
Rusya ve Çin, Öncüpınar ve Cilvegözü'nden Suriye'ye uluslararası  yardımların girişini veto etti
Rusya ve Çin, Öncüpınar ve Cilvegözü'nden Suriye'ye uluslararası yardımların girişini veto etti Rusya ve Çin, Suriye'ye Türkiye üzerinden uluslararası yardımların gönderildiği mekanizmayı ikinci kez veto etti ve Öncüpınar ve Cilvegözü sınır kapıları, yardımların girişine kapatıldı.
10.07.2020 Dünya
Suriye'ye uluslararası yardım teklifi BMGK'de reddedildi
Suriye'ye uluslararası yardım teklifi BMGK'de reddedildi Rusya'nın Suriye'ye uluslararası yardım mekanizmasını veto etmesinin ardından 6 aylığına sadece bir sınır kapısından yardım önerisi BMGK'de reddedildi.
8.07.2020 Dünya
Rusya ve Çin'den son dakika Suriye kararı!
Rusya ve Çin'den son dakika Suriye kararı! Rusya ve Çin, Suriye'de yaklaşık 3 milyon kişiye uluslararası yardımların gönderilmesine imkan tanıyan mekanizmanın yenilenmesini veto etti.
7.07.2020 Dünya
Kapıköy sınır kapısı nerede? Kapıköy sınır kapısı açık mı? Türkiye’de kaç tane sınır kapısı var?
Kapıköy sınır kapısı nerede? Kapıköy sınır kapısı açık mı? Türkiye’de kaç tane sınır kapısı var? Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Kara Sınır Kapısı'ndan yolcu giriş çıkışlarının dün gece saat 00.00'dan itibaren geçici durdurulacağı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, İran'da Kovid-19 pandemisinin kontrol edilemeyecek boyutlara ulaştığı, Kapıköy Kara Sınır Kapısı'nda yolcu ve ticaret işlemlerinin tamamen durma noktasına geldiği belirtildi.
25.03.2020 Gündem
Zırhlı araçlar Suriye'ye doğru yola çıktı!
Zırhlı araçlar Suriye'ye doğru yola çıktı! Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki 106'ncı Topçu Alayı ve 2'nci Zırhlı Alay Komutanlığı'ndan, Bahar Kalkanı Harekatı'na destek verecek zırhlı araç ve askeri personelden oluşan konvoy, Suriye'ye doğru yola çıktı.
19.03.2020 Gündem
BM'den İdlib'e 53 tır insani yardım
BM'den İdlib'e 53 tır insani yardım Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye'nin İdlib kentine 53 tır insani yardım gönderildi.
4.03.2020 Dünya
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz ABD Başkanı Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey "Türkiye'ye mühimmat sağlamak istiyoruz" dedi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği ise, Türkiye'nin hava savunma sistemi talebinin incelendiğini açıkladı.
3.03.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile parti genel merkezinde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
2.03.2020 Siyaset
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cilvegözü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cilvegözü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.