İdlib

İdlib

Son dakika idlib haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idlib ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idlib haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdlib

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idlib gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.310 idlib haberi bulunmuştur. Tüm idlib haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları...
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları... İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonunda gözaltına alınan DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı yasaklandı. Öte yandan bedelli askerlik tutarının, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlendiği ve miktar konusundaki belirsizliğin ortadan kaldırıldığı hatırlatıldı.
11.01.2024 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri el-Hüseyni öldürüldü
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri el-Hüseyni öldürüldü Terör örgütü DEAŞ tarafından yapılan açıklamada, terör örgütünün lideri Ebu el-Hüseyin el-Hüseyni’nin Suriye’nin İdlib kentinde öldürüldüğü duyuruldu.
3.08.2023 Dünya
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanması sürüyor. Geçen celse savunma yapmayan Albashır ilk kez savunma yaparak, "Bombayı görünce polisi aradım ama Türkçe bilmiyordum. Bombayı Suriye'den getirdiğimizi söylemiştim ancak böyle bir şey olmadı" diye konuştu.
17.07.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
MSB: 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü
MSB: 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ocak’tan bu yana terörle mücadelede 19'u büyük çaplı 320 operasyon düzenlendiğini, 794 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Öte yandan bakanlık 1 milyondan fazla Suriyeli'nin ülkesine dönüş yaptığını açıkladı.
6.07.2023 Gündem
Rusya'dan Ukrayna'ya saldırı: 9 ölü, 30 yaralı
Rusya'dan Ukrayna'ya saldırı: 9 ölü, 30 yaralı Rus savaş uçakları, İdlib’in Cisir eş Şugur ilçe merkezindeki sebze haline saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 9 sivilin öldüğü 30 sivilin de yaralandığı bildirildi.
25.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu Yeni döneme hızlı bir başlangıç yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikli 3 hedefi belli oldu. 1-Ekonomide güven ve istikrar adımları atılacak. 2- Bir yılda 1 milyon Suriyelinin dönüşü sağlanacak. 3-Deprem bölgelerinde 650 bin konut inşa edilecek.
30.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde bir asker şehit oldu
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde bir asker şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde üs bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in (24) acı haberi, baba ocağı Aksaray'a ateş düşürdü. Bekar Sevim'in ailesinin, oğullarının şehit haberini ziyarete gittikleri İstanbul Esentepe'de aldıkları belirtildi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde gençlerle buluştu. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Bunu burada söylemek istiyorum. Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.
19.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz
Bakan Soylu: 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz AK Parti Şişli İlçe teşkilatını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Biz 29 Ekim 2023'te Cumhuriyetin 100. yılının şanına, Türkiye'nin dağlarında terörist bırakmayacağız. 88 terörist kaldı, hepsi o kadar bitireceğiz. Ya teslim olacaklar ya da gereğini yerine getireceğiz" dedi.
15.04.2023 Gündem
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de 5 bin 801 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sivil savunma ekibi Beyaz Baretliler, yaptıkları paylaşımlarda enkaz bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
18.02.2023 Dünya
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi  Suriye Sağlık Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada depremden etkilenen ve hükümetin kontrol ettiği bölgelerde ölü sayısının 769’a, yaralı sayısının ise 1448’e yükseldiğini açıkladı. 
7.02.2023 Dünya
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu...
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu... 6 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni Gaziantep’te, boş arsada bulunmuştu. Suriye uyruklu Aya Necmi'yi (6), boğarak öldüren annesi Nuhha Cemmel'in (23), savcılık ifadesinde; psikolojik tedavi gördüğünü ve bir süredir Suriye uyruklu doktorun verdiği ilaçların etkisiyle kızını öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Anne Cemmel, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
3.02.2023 Yaşam
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Bu yıl 8 bin 571 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, düzensiz göçle mücadelenin 2023 yılında da devam ettiğini bildirerek, “Bugünkü sefer 2023’ün Afganistan’a 9’uncu charter seferi. Bu yıl toplam 8 bin 571 düzensiz göçmenin ülkemizden sınır dışı işlemini gerçekleştirmiş durumdayız" dedi.
28.01.2023 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma duyurusu
Türkiye için sevindiren gelişme! Selçuk Bayraktar'dan Kızılelma duyurusu Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma'ya ilişkin önemli bir gelişmeyi duyurdu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, ”İnsansız savaş uçağımız KIZILELMA Sistem Tanımlama Uçuşu’nu başarıyla tamamladı. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
23.01.2023 Ekonomi
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor
Rusya'dan Türkiye ve Suriye açıklaması: Hazırlıklar yapılıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Suriye Savunma Bakanlarının Rusya'nın aracılığıyla görüştüğünü hatırlatarak, "Şimdi de dışişleri bakanlarının bir araya geleceği görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
MSB: Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi’nde 1 asker şehit oldu
MSB: Fırat Kalkanı Harekatı Bölgesi’nde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi’nde bölücü terör örgütleri mensuplarınca üst bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Tnk. Uzm. Çvş. Selçuk Kurt’un şehit olduğunu açıkladı.
13.01.2023 Yaşam
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdlib ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idlib haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.