Ceyhun Mengiroğlu

Ceyhun Mengiroğlu

Son dakika Ceyhun Mengiroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceyhun Mengiroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceyhun Mengiroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyhun Mengiroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyhun mengiroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 ceyhun mengiroğlu haberi bulunmuştur. Tüm ceyhun mengiroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez kendisinden yedi yaş küçük futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, önceki akşam Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce "Aşk bana iyi gelmiyor" diyen oyuncu bu kez gülerek "Demek ki hiç aşık olmamışım" diye konuştu. Dilara, Tuan Tunalı'dan boşandıktan sonra Onur Bay ve Ceyhun Mengiroğlu ile flört etmişti.
27.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
İkimizin Sırrı oyuncuları kim? İşte İkimizin Sırrı konusu ve oyuncu kadrosu!
İkimizin Sırrı oyuncuları kim? İşte İkimizin Sırrı konusu ve oyuncu kadrosu! Etkileyici hikayesi ile ekranlara merhaba diyen İkimizin Sırrı ilk bölümden izleyiciyi ekranlara bağlamayı başardı. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı dizi yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), hayatını anlatıyor. Peki, İkimizin Sırrı oyuncuları kim? İkimizin Sırrı konusu ne? İşte İkimizin Sırrı oyuncu kadrosu!
11.08.2021 Gündem
Dilara Aksüyek: 'Ceyhun'la ayrıldık'
Dilara Aksüyek: 'Ceyhun'la ayrıldık' Dilara Aksüyek, Cihangir’de köpeğini dolaştırırken objektiflere takıldı.
19.07.2020 Magazin
Utangaç aşıklar
Utangaç aşıklar 'İstanbullu Gelin' dizisinde boy gösteren oyuncu Dilara Aksüyek, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu ile önceki gün Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi.
13.11.2018 Magazin
Ayrılık yok
Ayrılık yok Dilara Aksüyek kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ceyhun Mengiroğlu ile önceki gün alışveriş turuna çıktı.
31.10.2017 Magazin
Hazal ihanet mi etti? Eşi açıkladı...
Hazal ihanet mi etti? Eşi açıkladı... Hazal Filiz Küçükköse'ye boşanma davası açan Tuan Tunalı ilk kez Duymayan Kalmasın'a açıklama yaptı: 1 aydır görüşmüyoruz. Hazal'ın nerede olduğunu bile bilmiyorum. Evleri ayırdık. Gerçekleri mahkemede açıklayacağım.
2.10.2017 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Show TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar Show TV 17 Eylül Pazar tarihli yayın akışı sevilen komedi tiyatro programı Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor. Kendine İyi Bak adlı programın yeni bölümü, Pazar Sürprizi ve Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’ndan sonra sabah kuşağında Yeni Gelin adlı dizi ve Çocuktan Al Haberi adlı program yayınlanacak. Show Haber’den sonra Show TV akşam yayın kuşağında Rüya adlı yerli dizinin yeni bölümü ve İp Man: Son Dövüş sizlerle olacak.
29.09.2021 Gündem
Hayranları şokta! Final kararı alındı...
Hayranları şokta! Final kararı alındı... Yaz döneminde ekrana çıkan Show TV'nin iddialı dizisi için final kararı alındı. Rüya dizisi, ekranlara veda edecek...
12.09.2017 Televizyon
Rüya'nın günü değişti!
Rüya'nın günü değişti! Show TV'nin iddialı dizisi Rüya'nın günü değişti. İşte yayınlanacak yeni gün...
6.09.2017 Televizyon
Aşk bitti mi?
Aşk bitti mi? ‘Rüya’ dizisinin başrol oyuncusu Ceyhun Mengiroğlu, sevgilisi Dilara Aksüyek ile önceki gece Cihangir’de bir mekandaydı.
6.08.2017 Magazin
Tatile gidemedik
Tatile gidemedik Oyuncu sevgililer Ceyhun Mengiroğlu ve Dilara Aksüyek önceki akşam Cihangir sokaklarında el ele görüntülendi.
27.06.2017 Magazin
Yaz ekranı yine çok renkli
Yaz ekranı yine çok renkli Dizilerin ekranlara veda ettiği bugünlerde, birbirinden farklı yapımlar peş peşe izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yaz sezonuna damga vurması beklenen romantik komedilerin dışında dramlar da çok iddialı.
9.06.2017 Arşiv
Set arası buluşma
Set arası buluşma Meslektaşı Ceyhun Mengiroğlu’la aşk yaşayan oyuncu Dilara Aksüyek önceki akşam Cihangir’deydi.
5.06.2017 Magazin
Cihangir’de aşk başka
Cihangir’de aşk başka ‘Paramparça’ dizisiyle ünlenen Ceyhun Mengiroğlu önceki akşam Cihangir’de sevgilisi Dilara Aksüyek’i de alarak, bir kafede kahve keyfi yaptı...
24.06.2016 Magazin
Paramparça 38. bölümde Cihan Harun karşılaşması!-izle
Paramparça 38. bölümde Cihan Harun karşılaşması!-izle Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Paramparça 38. bölümde nefesler kesildi. Paramparça 38. bölümde Cihan ve Harun 20 yıl sonra ilk kez karşılaştı. Nefesleri kesen Paramparça son bölüm ve detaylar haberimizde..
26.10.2015 Magazin
Paramparça dizisine yeni oyuncu!
Paramparça dizisine yeni oyuncu! Star TV'nin iddialı dizisi Paramparça'nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı
21.10.2015 Televizyon
Adı Mutluluk final fragmanı yayınlandı-izle
Adı Mutluluk final fragmanı yayınlandı-izle Adı Mutluluk final fragmanı yayınlandı.Ekranlara veda eden Adı Mutluluk 17. bölüm final bölümünde neler yaşanacak tüm ipuçları ve fragman haberimizde...
8.10.2015 Magazin
Kaprissiz aşıklar
Kaprissiz aşıklar Dizi setinde başlayan aşkları dolu dizgin devam eden Ceyhun Mengiroğlu ve Dilara Aksüyek önceki gün Rumelihisarı’nda görüntülendi...
5.09.2015 Magazin
Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle
Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle Bu yaz sezonun sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor! Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Adı Mutluluk 11. bölümünde neler olacak? Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
27.08.2015 Magazin
Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle
Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle Bu yaz sezonun sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor! Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Adı Mutluluk 11. bölümünde neler olacak? Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
26.08.2015 Magazin
Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanında duygusal anlar-izle
Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanında duygusal anlar-izle Bu yaz sezonun sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor! Kumsal'ın annesi ile buluşması nasıl olcak? Duygusal ve aşk dolu karelerin yer aldığı 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
25.08.2015 Magazin
Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle Bu yaz sezonun sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor! Macera, tehlike ve aşk dolu karelerin yer aldığı 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
19.08.2015 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu!
Dizi aşkı gerçek oldu! Dilara Aksüyek ve Ceyhun Mengiroğlu el ele görüntülendi...
17.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun Mengiroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyhun mengiroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.