Dilara Aksüyek

Dilara Aksüyek

Son dakika Dilara Aksüyek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dilara Aksüyek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dilara Aksüyek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilara Aksüyek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilara aksüyek gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 dilara aksüyek haberi bulunmuştur. Tüm dilara aksüyek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım'
Dilara Aksüyek ve sevgilisi sarmaş dolaş! 'Demek ki hiç aşık olmamışım' 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez kendisinden yedi yaş küçük futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, önceki akşam Cihangir'de sarmaş dolaş görüntülendi. Daha önce "Aşk bana iyi gelmiyor" diyen oyuncu bu kez gülerek "Demek ki hiç aşık olmamışım" diye konuştu. Dilara, Tuan Tunalı'dan boşandıktan sonra Onur Bay ve Ceyhun Mengiroğlu ile flört etmişti.
27.07.2023 Magazin
Dilara Aksüyek - Cenk Şahin yeni bir aşka yelken açtı!
Dilara Aksüyek - Cenk Şahin yeni bir aşka yelken açtı! 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez yedi yaş ufak futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, Çeşme tatilinde görüntülendi. Neşeleri bir hayli yerinde olan çiftten Aksüyek, sevgilisine güneş yağı sürdü.
8.07.2023 Magazin
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor Spor Toto Süper Lig şampiyonu şampiyonu Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu eşi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü futbolcunun eşinin hamile olduğu görüldü.
24.06.2023 Magazin
Dilara Aksüyek fit görüntüsüyle dikkat çekti!
Dilara Aksüyek fit görüntüsüyle dikkat çekti! Yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açan Dilara Aksüyek, önceki gün arkadaşıyla birlikte denize girerken görüntülendi. Fit hali ile dikkat çeken oyuncu, uzun süre locasında oturduktan sonra sıcağa daha fazla dayanamayıp, kendini Ege'nin serin sularına bıraktı.
24.06.2023 Magazin
Dilara Aksüyek'ten sütyen çıkışı! "İç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim?"
Dilara Aksüyek'ten sütyen çıkışı! "İç çamaşırıyla neden dışarıda gezeyim?" 'Baba' dizisinde Elif karakterine hayat veren Dilara Aksüyek, geçen akşam Cihangir’de bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Ünlü oyuncunun kombiniyle dikkat çekmiş, bazı kişiler, "Sütyenle sokağa çıkmış" demişti. Dilara Aksüyek,tarzıyla ilgili yapılan yorumlara çok kızdı.
6.06.2022 Magazin
Dilara Aksüyek tarzıyla konuşuldu! 'Sevgilinin değil işimin peşindeyim!'
Dilara Aksüyek tarzıyla konuşuldu! 'Sevgilinin değil işimin peşindeyim!' En son 'Baş Belası' dizisiyle ekranlarda olan Dilara Aksüyek, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda erkek arkadaşı ile görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksüyek, aşk hayatıyla konuşurken; giyim tarzıyla ilgili yoruma ise sitem etti.
30.05.2022 Magazin
Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı
Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı Yaklaşık altı ay önce kendisi gibi oyuncu olan 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan ve adı birkaç hafta önce Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken görüntülendi. Köpeğini gezdiren oyuncu, "Sonra konuşuruz" dedi.
10.02.2022 Magazin
Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı iddialarına son nokta!
Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı iddialarına son nokta! Oyuncu Dilara Aksüyek ile iş insanı Hakan Sabancı, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, haklarında ortaya atılan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu.
20.01.2022 Magazin
Dilara Aksüyek, Hakan Sabancı ile aşk iddialarına yanıt verdi!
Dilara Aksüyek, Hakan Sabancı ile aşk iddialarına yanıt verdi! Aygün Aydın'la olaylı bir birlikteliği olan iş insanı Hakan Sabancı, iddiaya göre oyuncu Dilara Aksüyek'le aşk yaşamaya başlamıştı. Dilara Aksüyek, çıkan bu aşk iddiaları hakkında konuştu.
8.01.2022 Magazin
Dilara Aksüyek: Kendimi aşka değil, işe verdim
Dilara Aksüyek: Kendimi aşka değil, işe verdim Cihangir'de objektiflere yansıyan Dilara Aksüyek, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu, "Hayatımda kimse yok. Kendimi işime verdim. Uzun bir zaman aşk olmaz" dedi
29.12.2021 Magazin
Dilara Akyüsek ile Erkan Şen'den yeni aşk iddialarına yanıt!
Dilara Akyüsek ile Erkan Şen'den yeni aşk iddialarına yanıt! Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ve aşk yaşadıkları ileri sürülen Dilara Aksüyek ile Erkan Şen konuyla ilgili sessizliklerini bozdu. Instagram hesaplarından açıklama yapan ikili, iddialara son noktayı koydu.
1.12.2021 Magazin
Dilara Aksüyek isyan etti! 'Neden konuşmadan görüntü alıyorsunuz?'
Dilara Aksüyek isyan etti! 'Neden konuşmadan görüntü alıyorsunuz?' Onur Bay ile olan ilişkisini bitiren oyuncu Dilara Aksüyek, Cihangir'de bir mekanın sahibi olan Erkan Şen ile yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince, "Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?" diyerek sitem etti.
30.11.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek'e saplantılı hayranından taciz!
Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek'e saplantılı hayranından taciz! Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, sosyal medyada kendisine sürekli taciz mesajları atan kişiyi, kapısının önünde görünce korku dolu anlar yaşadı. Dilara Aksüyek, kendisini takip eden, son olarak ise gittiği kafede karşısına çıkan tacizcisinden şikayetçi oldu.
20.09.2021 Yaşam
Dilara Aksüyek'ten sürpriz 'Onur Bak' açıklaması
Dilara Aksüyek'ten sürpriz 'Onur Bak' açıklaması Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Dilara Aksüyek önceki akşam Cihangir'de köpeğini gezdirirken görüntülendi. Aksüyek, geçtiğimiz aylarda ayrıldığı dokuz yaş küçük sevgilisi Onur Bak hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
14.07.2021 Magazin
Dilara Aksüyek'ten çoraplı gönderme! 'Abi beni bi' sal'
Dilara Aksüyek'ten çoraplı gönderme! 'Abi beni bi' sal' Kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile ayrılığı üç hafta süren Dilara Aksüyek önceki gün Cihangir'deydi. Genç sevgilisi Onur Bay'la tekrar barışması sorulan oyuncu, espriyle karışık basın mensuplarına çoraplarını gösterdi.
9.03.2021 Magazin
Dilara Aksüyek-Onur Bay üç haftada barıştı!
Dilara Aksüyek-Onur Bay üç haftada barıştı! Dilara Aksüyek-Onur Bay ayrılığı üç hafta sürdü.
7.03.2021 Magazin
"Ayrılık sebebi bizde kalsın"
"Ayrılık sebebi bizde kalsın" Kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay'la ilişkisi biten oyuncu Dilara Aksüyek (33), önceki gün Cihangir'de köpeğini gezdirirken görüntülendi.
21.02.2021 Magazin
Dilara Aksüyek ve Onur Bay sessiz sedasız ayrıldı!
Dilara Aksüyek ve Onur Bay sessiz sedasız ayrıldı! Arka Sokaklar'ın genç oyuncusu Onur Bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan Dilara Aksüyek eleştirilere rağmen birliktelerdi ancak çiftin aşklarına gölge düştü.
12.02.2021 Magazin
Dilara Aksüyek yasaklara uymadı!
Dilara Aksüyek yasaklara uymadı! Oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Aksüyek'in, yasağa uymadığı ve maskesiz dolaşması dikkatlerden kaçmadı.
7.02.2021 Magazin
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? Televizyon ekranlarının yeni dizisi Arıza, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir taksi macerasıyla yolları kesişen taksici Ali ile Doktor Halide'nin hikayesinin anlatıldığı Arıza dizisi, mafya, aşk ve geçmiş arasında kalan bir hayat mücadelesini anlatıyor. Peki, Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? İşte Arıza dizisi oyuncu kadrosu
4.10.2020 Gündem
Dilara Aksüyek: 'Ceyhun'la ayrıldık'
Dilara Aksüyek: 'Ceyhun'la ayrıldık' Dilara Aksüyek, Cihangir’de köpeğini dolaştırırken objektiflere takıldı.
19.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilara Aksüyek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilara aksüyek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.