Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Bu yaz sezonun sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor! Macera, tehlike ve aşk dolu karelerin yer aldığı 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Adı Mutluluk 10.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Fragmana bakılırsa 25 Temmuz akşamı yayımlanacak yeni bölümde duygusal anlar yaşanacak. Adı Mutluluk kitabının yazarının annesi olduğunu keşfeden Kumsal bu ipucu takip ederek annesinin izini bulmaya çalışacak ve kader onu kitabın editörü ile buluşturacak.

Kumsal Adı Mutluluk kitabının izinden gidip annesini bulmaya çalışacak. Fragmana bakılırsa annesi Kumsal ve arkadaşlarının katıldığı bir organizasyona gelecek! Bakalım anne ile kızın buluşması nasıl olacak?

ADI MUTLULUK 10.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Adı Mutluluk yeni bölümüyle 25 Ağustos Salı 20.00'de FOX TV'de!

Adı Mutluluk 9.bölümde neler oldu?

Kumsal, Batu'nun gerçek kişiliğinden şüphe eder. Batu'nun Özlem'e zarar vermiş olma ihtimali onu korkutur ve Batu'yu araştırmaya başlar. Batu, Tatlı ile olan münasebetini bitirmek için kolları sıvar. Ne olursa olsun onun karşısına çıkacaktır. Arkadaşları, bu zorlu yolculukta Batu'nun yanında olur. Hep birlikte Tatlı'nın kaldığı otele gidip onun odasına sızacaklardır. Eren, Kumsal’ın neden herkese karşı öfkeli olduğunu merak eder. Kumsal’ın canının annesiyle ilgili bir konuya sıkkın olduğunu düşünür. Bu konuyu çözmek için bir yolculuğa çıkar. Dolunay da bu yolculukta Eren’i yalnız bırakmaz. Eren’in neyin peşinde olduğunu bulacaktır. Tatlı en sonunda neden Batu'dan intikam almak istediğini açıklar. Özlem'in başına gelenler herkesi şoke eder. Bir ölüm kalım oyunu başlar.

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK 9.BÖLÜM TAMAMINI İZLE

GENEL HİKAYE

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı “ADI MUTLULUK” FOX ekranlarında yayınlanıyor.

Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük yolculuğu hikayesi; Adı Mutluluk!

Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir. Başarılı oyuncu kadrosu, kaliteli senaryosu, heyecanlı ve renkli sahneleri ile Adı Mutluluk bu yazın en ses getiren dizisi olacak...

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Kumsal Güçlü-Ezgi Eyüboğlu

Batu Değirmenci-Kaan Yıldırım

Eren Yüksel-Ceyhun Mengiroğlu

Gonca Gül Duran-Zeynep Bastık

Sera Yüksel-Aslı Bekiroğlu

Tatlı-Orçun İynemli