Gazete Vatan Logo
Magazin Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle

Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle

Bu yaz sezonun sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk'un 11.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor! Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Adı Mutluluk 11. bölümünde neler olacak? Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Adı Mutluluk 11.bölüm fragmanında korku dolu anlar-izle

1 Eylül salı akşamı saat 20:00'de Fox TV ekranlarında yayınlanacak Adı Mutluluk 11.Bölüm fragmanı yayınladı. Peki Adı Mutluluk 11.Bölümünde neler yaşanacak?

Gençlerin fenomen dizisi Adı Mutluluk 11. bölüm fragmanı izleyicilerinin karşısına heyecan dolu sahneleriyle çıktı.

ADI MUTLULUK 11.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Adı Mutluluk son bölümde neler yaşandı?

Kumsal, annesinin hayatta ve İstanbul'da olduğunu öğrenince çok sevinir. Eren'le birlikte bir arayışa girerler. Dolunay yine boş durmaz. Bu planı bozguna uğratmak için girişimlere başlar.Batu, annesiyle kalabileceği bir ev bulmak için yeniden kolları sıvar. Bu yolda ona Sera destek olur. Batu ve Kumsal geceyi bir süpermarkette geçirmek durumunda kalırlar. Kumsal annesini görmek için bir fırsat yakalar. Bir yardım gecesinde onunla görüşebilecektir. Ancak içeri girmek için paraya ihtiyaçları vardır. Bütün ekip okulun kermesinde satış yaparak para toplarlar. Para sürpriz bir şekilde çalınır. Ekip, içeri girmenin başka bir yolunu bulmak zorunda kalırlar.

Haberin Devamı

ADI MUTLULUK OYUNCULARI

EZGİ EYÜBOĞLU - KUMSAL GÜÇLÜ

Kumsal çok akıllı, çalışkan, zeki bir kızdır. Üniversite sınavında çok iyi bir not almış ve İstanbul'da bir üniversiteyi kazanmıştır. Mutluluğu arıyordur. Babasının baskıcı halinden sıkılmıştır. Sesi ve kendisi çok güzel olan Kumsal, mutluluğu ararken karşılaştığı Batu ile İstanbul'a kaçmaya karar verir.

KAAN YILDIRIM - BATU DEĞİRMENCİ

Batu İzmirli, agresif, sinirli, sürekli plan yapan ancak içten içe duygusal ve adaletli birisidir. Zeki olmasına rağmen asla çalışmaz. Duygularını dışa vurmaz ve pek konuşmaz. İyi bir yüzücüdür.

CEYHUN MENGİROĞLU - EREN YÜKSEL

Doğma büyüme İstanbul'ludur. Üst sınıf bir ailenin çocuğudur. Kısacası ailesi zengindir. Üniversitenin en gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Tüm kızların gözü ondadır. İki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir. Dolunay’ın baskın karakterinden ve kıskanç tavırlarından yorulmuştur. Uzun zamandır Dolunay’dan ayrılmayı planlamaktadır. Ancak onu kırmamak için bu kararını hep ertelemiştir

Haberin Devamı

ASLI BEKİROĞLU - SERA YÜKSEL