Breaking Bad

Breaking Bad

Son dakika breaking bad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan breaking bad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını breaking bad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Breaking Bad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan breaking bad gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 breaking bad haberi bulunmuştur. Tüm breaking bad haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Twitter tek kelime akımı nedir, tek kelime akımı nasıl başladı? One Word Challenge tweets challenge
Twitter tek kelime akımı nedir, tek kelime akımı nasıl başladı? One Word Challenge tweets challenge Sosyal medyada tek kelimelik tweet akımı (#OneWordTweet) başlatıldı. Kişi, kurum ve kuruluşlar kendilerini en iyi anlatan kelimeyi tweet olarak attıkları akıma ünlü firmaların da katıldı. Viral hale gelen tek kelime akımına ABD Başkanı Joe Biden da tweet atarak katıldı.
2.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Hukuk savaşında Haluk Bilginer ile Erkan Petekkaya bir arada!
Hukuk savaşında Haluk Bilginer ile Erkan Petekkaya bir arada! ABD'de ilgiyle seyredilen ‘Your Honor' dizisi ‘Hakim' adıyla uyarlanıyor. Bir hukuk savaşını anlatan dizide Haluk Bilginer ile Erkan Petekkaya başrolleri paylaşacak.
6.05.2021 Magazin
'Breaking Bad' gerçek oldu! Doktor ile hastası...
'Breaking Bad' gerçek oldu! Doktor ile hastası... Aile hekimi Ömer Ali E. , hastası Gökhan D. ile birlikte uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı. Aile hekiminin, Gökhan D. ile muayeneye geldiğinde tanıştığı, ardından ise ikilinin uyuşturucu ticareti yapmaya başladığı öğrenildi. Yaşanan bu olay, ‘Breaking Bad’ dizisini akıllara getirdi.
4.04.2021 Gündem
Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti
Usta oyuncu Robert Forster hayatını kaybetti Karakter rollerinin usta oyuncusu Robert Forster hayatını kaybetti. Robert Forster, aralarında Quentin Tarantino'nun yönettiği ve kendisine Oscar adaylığı getiren Jackie Brown'un da yer aldığı bini aşkın filmde rol almıştı.
12.10.2019 Dünya
Okan Bayülgen şaşkına uğrattı
Okan Bayülgen şaşkına uğrattı Birçok takipçisi, saçlarını kazıtan sunucu Okan Bayülgen'i tanımakta zorlandı
29.07.2019 Magazin
7 dil bilen kadın böyle yakalandı!
7 dil bilen kadın böyle yakalandı! Adana'da narkotik ekipleri hem ABD hem de Türk vatandaşı olan 7 dil bilen kimyager kadını, ABD'den kargoya vererek Türkiye'ye getirdiği likit esrar ve marihuanayı spor salonunda kargo görevlisinden alırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan kadın, esrarı kanser tedavisinde kullanacağını ileri sürdü.
27.02.2019 Yaşam
Efsane dizi ekranlara dönüyor!
Efsane dizi ekranlara dönüyor! Türkiye'de de büyük hayran kitlesi bulunan Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan, ünlü dizinin film olacağını ve çalışmaların başladığını açıkladı
8.11.2018 Televizyon
‘Breaking Bad’ efsanesi sinema filmi oluyor
‘Breaking Bad’ efsanesi sinema filmi oluyor Efsane dizi ‘Breaking Bad’ yapımıcısı tarafından beyaz perdeye aktarılacak.
8.11.2018 Televizyon
'Jon Snow'dan hayranlarını üzecek haber
'Jon Snow'dan hayranlarını üzecek haber Dünyanın yakından takip ettiği fenomen dizi Game of Thrones'un Jon Snow'u final bölümü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başrol oyuncusu Kit Harington, dizinin final bölümünün seyirciye beklediğini vermeyeceğini söyledi.
16.09.2018 Magazin
Final herkesi memnun etmeyecek
Final herkesi memnun etmeyecek ‘Game of Thrones’un ‘Jon Snow’u Kit Harington, dizinin merakla beklenen sekizinci ve final sezonuyla ilgili ilk kez konuştu.
15.09.2018 Magazin
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor...
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor... Hollywood’da yapımcı Harvey Weinstein’la başlayan taciz iddialarının ardından her gün bir başka ünlü hakkındaki karanlık sırlar ortaya çıkıyor
12.11.2017 Magazin
Mattis’ten tehdit gibi açıklama
Mattis’ten tehdit gibi açıklama ABD Savunma Bakanı James Mattis, olası bir diplomatik başarısızlığın neticesinde Kuzey Kore ile savaş çıkarsa bunun Çin ve Rusya da dahil olmak üzere tüm bölgeyi felakete sürükleyeceği uyarısında bulundu.
29.05.2017 Dünya
Otomobil tutkunu Aaron Paul!
Otomobil tutkunu Aaron Paul! 'Breaking Bad' dizisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan aktör Aaron Paul, önceki gün Los Angeles'ta görüntülendi.
12.04.2017 Magazin
Bir Tinder kurbanı daha
Bir Tinder kurbanı daha Meksikalı genç, ‘tek gecelik ilişki’ uygulaması Tinder aracılığıyla tanıştığı kadını öldürüp asitle eritti!
17.06.2021 Dünya
Gündemden kaçanlar dizilere sardı
Gündemden kaçanlar dizilere sardı Kışın kendini iyiden iyiye göstermeye başladığı ve siyasi gündemin de insanları sıktığı bu günlerde, bünyemiz kendini kış, battaniye ve dizi üçlemesine adapte etti. İşte Netflix ve Digiturk gibi platformlarda en çok izlenen yabancı diziler...
18.11.2016 Arşiv
Dizideki o sahne gerçek oldu!
Dizideki o sahne gerçek oldu! Dünyaca ünlü yatırım bankası Morgan Stanley’de çalışan Stefano Brizzi, bir polis memurunu öldürdü. Brizzi, kurbanını rekortmen dizi Breaking Bad’deki gibi küvete koyup asitle eritmek istedi.
17.06.2021 Dünya
Seks sırasında öldürdü, asitle yok etmeye çalıştı
Seks sırasında öldürdü, asitle yok etmeye çalıştı Londra Ağır Ceza Mahkemesinden aktarılan olayda, iddiaya göre 59 yaşındaki polis memuru PC Gordon Semple'ın parçalara ayrılarak yok edilmeye çalışılan organlarının kalıntıları asit dolu bir banyoda bulundu.
23.10.2016 Dünya
Tüm zamanların en iyisi
Tüm zamanların en iyisi Business Insider, son yıllarda neredeyse Hollywood ile boy ölçüşecek şekilde hatırı sayılır bir büyüme trendine giren dizi sektörünü ve televizyon şovlarını mercek altına aldı...
28.09.2016 Magazin
Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı!
Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı! Dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisinin yetkilileri final yapılacak sezonu açıkladı. Önümüzdeki günlerde 7. sezonu başlayacak olan Game of Thrones büyük bir merakla bekleniyor. İşte Game of Thrones hakkında merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...
3.08.2016 Magazin
“Beni tiyatroda izleyip beğendi”
“Beni tiyatroda izleyip beğendi” ‘Kanıt: Ateş Üstünde’ dizisinde gözü kara Kaan komiseri canlandıran Tansel Öngel, yönetmen Abdullah Oğuz ile kendisini tiyatro sahnesinde izledikten sonra anlaştıklarını söylüyor...
25.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Breaking Bad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki breaking bad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.