Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

Son dakika haluk bilginer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haluk bilginer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haluk bilginer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haluk Bilginer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haluk bilginer gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 haluk bilginer haberi bulunmuştur. Tüm haluk bilginer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer’in yoğun tempoya dayanamayıp Covid olduğu öne sürülmüştü. Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada sanatçının koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.
18.11.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi!
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi! Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer bu kez de Covid oldu. Oyunun sonraki gösterimleri yine ertelendi.
17.11.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Maria' setinden beklenen fotoğraf geldi
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Maria' setinden beklenen fotoğraf geldi Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu başrolünde Angelia Jolie'nin yer aldığı Maria filminden ilk kare geldi. Angelia Jolie ve Haluk Bilginer'in birlikte yer aldığı kare hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.
29.10.2023 Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
Cinsel istismar suçuyla gözaltına alınan antrenör tutuklandı
Cinsel istismar suçuyla gözaltına alınan antrenör tutuklandı Silivri'de yaşları küçük olduğu öğrenilen 2 kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan antrenör tutuklanarak cezaevine gönderildi.
12.10.2023 Yaşam
Haluk Bilginer Yunan Onassis ile 22 milyon TL kazanacak!
Haluk Bilginer Yunan Onassis ile 22 milyon TL kazanacak! Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie’nin yeni sinema filminden teklif aldı. Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu, başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı "Maria" filminin çekimleri başladı. ‘Maria’ filminde Angelina Jolie, 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Bugüne dek birçok Avrupa ve Hollywood yapımında oynayan Haluk Bilginer'in yeni filminden 22 milyon TL kazanacağı ortaya çıktı.
12.10.2023 Magazin
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminden ilk kareler
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in yer aldığı "Maria" filminden ilk kareler Angelina Jolie'nin Callas'a hayat verdiği filmden ilk kareler geldi. Filmde Haluk Bilginer Callas'ın armatör sevgilisi Aristotle Onassis'i canlandırıyor.
11.10.2023 Magazin
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi Olaylı şekilde ayrılan Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, yıllar sonra 'Kel Şarkıcı' adlı oyunda bir araya geldi. Ünlü çiftin keyfi de gayet yerinde.
25.08.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı 17 yaşında! Nazlı annesine benzerliğiyle şaşırttı
Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin kızı 17 yaşında! Nazlı annesine benzerliğiyle şaşırttı Oyuncu Haluk Bilginer ile şarkıcı Aşkın Nur Yengi’nin 2006 yılında doğan ve Nazlı adını verdikleri kızları büyüdü, genç kız oldu. 2012'de tek celsede boşanan çiftin kameralardan uzak tuttuğu kızları Nazlı Bilginer, yıllar sonra ortaya çıktı. Annesiyle olan benzerliği, kopya dedirtti.
12.08.2023 Magazin
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Haluk Bilginer hastanelik oldu! Sağlık durumuyla ilgili açıklama
Haluk Bilginer hastanelik oldu! Sağlık durumuyla ilgili açıklama Usta oyuncu Haluk Bilginer, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde sahnede fenalaşmıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sanatçı, dün akşam taburcu oldu. Sağlık durumu merak edilen Haluk Bilginer, yeniden sahneye çıktı. Oyuncu, sahne çıkışında arabasının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
15.03.2023 Magazin
Usta oyuncu Haluk Bilginer sahnede fenalaştı!
Usta oyuncu Haluk Bilginer sahnede fenalaştı! Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi.
14.03.2023 Magazin
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acıbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre usta oyuncu Bilginer, taburcu edildi.
14.03.2023 Magazin
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim 'Bursa Bülbülü' filminde Arzu karakterine hayat veren oyuncu Özge Özacar,filmle ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Fanatik Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Özacar, ilk biber gazını Fenerbahçe yüzünden yediğini söyledi. İşte Özge Özacar hakkında merak edilenler...
20.02.2023 Magazin
Zuhal Olcay'dan olay itiraf: Sadece güzel değil, bir de açım!
Zuhal Olcay'dan olay itiraf: Sadece güzel değil, bir de açım! Zuhal Olcay, hafta sonu 2023'ün ilk konserine çıktı. Florya'da bir mekanda sahne alan 65 yaşındaki sanatçı, şarkılarını kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte söyledi.
10.01.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'den yıllar sonra flaş hamle!
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'den yıllar sonra flaş hamle! Şarkıcı Zuhal Olcay, 12 yıllık eşi Haluk Bilginer'den 2004'te tek celsede boşanmıştı. Ayrılık nedeni olarak o dönem Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin adlarının aşk dedikodularına karışması gösterilmişti. Olaylı şekilde boşanan ikili, seneler sonra yeniden buluşuyor.
24.12.2022 Magazin
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
Elif Çetinel kimdir, neden öldü? Hayatını kaybeden Elif Çetinel’in hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Devlet Tiyatrosu oyuncularından Tomris Çetinel ile 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Nusret Çetinel'in kızları Elif Alara Çetinel'den acı haber geldi. Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti. Peki, Tomris Çetinel kızı Elif Çetinel kimdir, kaç yaşında neden öldü? Tomris Çetinel kimdir?
4.11.2022 Magazin
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı!
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı! Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay, 'Gecenin Ucunda' dizisiyle televizyon ekranlarında yer alıyor. Yoğun iş temposuna rağmen sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. 65 yaşındaki ünlü oyuncu, sette çektiği fotoğraf ile doğal halini gözler önüne serdi.
13.10.2022 Magazin
Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'na talip oldu! 108 milyona satılıyor...
Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'na talip oldu! 108 milyona satılıyor... TRT1'in sevilen dizisi 'Masumlar Apartmanı'nın çekildiği Beyoğlu'ndaki 'Temel Apartmanı', 7 milyon dolara (108 milyon TL) satışa çıkarıldı. Apartmana ilk olarak Bülent Ersoy talip oldu. Asmalı Mescit Jurnal Sokak'ta bulunan apartman 1900'lü yılların başında inşa edildi. Aynı apartmanda daha önce Haluk Bilginer'in başrolünde oynadığı 'Şahsiyet' dizisi çekildi.
16.05.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haluk Bilginer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haluk bilginer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.