Bit

Bit

Son dakika bit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bit gelişmeleri de dahil olmak üzere 743 bit haberi bulunmuştur. Tüm bit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bit pazarında motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 kişi tutuklandı! Dakikalar içinde götürdü
Bit pazarında motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 kişi tutuklandı! Dakikalar içinde götürdü Adana'da bit pazarında 2 motosiklet ve elektrikli bisiklet çalan 2 hırsız polisten kaçamadı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
21.03.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta gözyaşları sel olup akacak! Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, “Sarı Bit” diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Magazin
Rüyada Saçında Bit Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saçın Bitlenmesi Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Saçında Bit Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saçın Bitlenmesi Nasıl Yorumlanır? Zenginliğe işaret olarak rüyada bit görmek ifade edilir. Özellikle rüya sahibinin iş hayatı ya da gelecek yükte bir para ile birlikte zengin olacağı yönünde delalet eder. Yapacağı ticaret işleri veya şöhret olma doğrultusunda elde edeceği yüksek kazançları anlatmaktadır.
14.01.2024 Eğitim
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi...
Melatonin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Melatonin Barındıran Gıdalar Listesi... Melatonin, biyoritim düzenleyici bir hormon olarak bilinmektedir. Genel olarak ise geceleri epifiz bezi tarafından salgılanmakta olan bir hormondur. Melatonin insan vücudunda doğal olarak bulunan bir hormondur. Vücutta uyku ve uyanıklık döngüsünü düzenleyici bir etkiye sahiptir. Melatonin, beynin hemen alt kısmında bulunan epifiz bezi tarafından salgılanan bir hormondur. 
13.01.2024 Sağlık
Bit Nasıl Geçer? Bit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bit Nasıl Geçer? Bit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bit kan emen parazit bir böcektir ve bulaşıcı olduğundan insandan insana bulaşabilir. Genellikle saç ve kafa bölgesinde olan bit kaşıntıya neden olur. 
28.12.2023 Sağlık
Tarhana Çorbası Kaç Kalori? Tarhana Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Tarhana Çorbası Kaç Kalori? Tarhana Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi... Tarhana çorbası özellikle kış aylarında sevilerek tüketilen bir çorba türüdür. Tarhana çorbasının bit kasesinde toplam 121 kalori bulunur.
21.12.2023 Sağlık
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay Bolu'da C.I., satın aldığı eve aracılık eden emlakçı M.F.E.'yi (56) bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan C.I., "Ev aldım, bana evimi göstermiyor" dedi.
17.10.2023 Yaşam
Jennifer Lopez bit pazarında! Kızının elini sıkı sıkı tuttu
Jennifer Lopez bit pazarında! Kızının elini sıkı sıkı tuttu Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde anne olduktan sonra yaşadıkları hakkında çarpıcı itiraflarda bulunmuştu .Ünlü isim, hafta sonu 15 yaşındaki kızı Emme ile bit pazarında alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
17.10.2023 Magazin
Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir?
Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir? Kırlangıçotu, bahçede, atık zeminde ve çitlerde kolayca büyüyen çok yaygın bir bitkidir. Bir ot olarak kabul edilir, ancak küçük, sarı çiçekler ve böcekler için nektar sağlayan bitkilerdendir.
9.07.2023 Sağlık
Rüyada Evin İçinde Yılan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evin İçinde Yılan Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Evin İçinde Yılan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evin İçinde Yılan Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yılan görmek, pek çok şekilde yorumlanır. Rüyada altından, kırmızı, yeşil ve beyaz yılan görmek ise, farklı bit şekilde tabir edilir. Altından yılan görmek ise, maddi ve manevi bütün sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet ederken, yeşil yılan görmek ise, günah işlemekten keyif almak şeklinde yorumlanır. Rüyada siyah bir yılan görmek ise, cesaretli kişileri ifade eder.
30.05.2023 Yaşam
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Bakara Suresi Medine döneminde inmiş, Kur’an-ı Kerim’in en uzun sûresidir. Bakara suresi 286 âyettir. Adını, 67-73. âyetlerde yer alan “bakara (sığır)” kelimesinden alır. Sûre, İslâm hukukunun ana konularıyla ilgili pek çok hüküm içerir. İşte Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Müsilaj tehlikesi geri mi geliyor? Kadıköy'de endişelendiren görüntü
Müsilaj tehlikesi geri mi geliyor? Kadıköy'de endişelendiren görüntü Kadıköy sahilinde bu sabah denizde görülen kütleler müsilaj şüphesi yarattı. İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cem Gazioğlu, "Bu mevsimde biz müsilajın olmasını bekliyoruz. Geçen seneler kadar masif bit kütle oluşturmayabilir" dedi.  
15.04.2023 Gündem
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Deprem bölgesindeki hastalık durumuyla ilgili açıklama geldi
Deprem bölgesindeki hastalık durumuyla ilgili açıklama geldi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Rahmet Güner, deprem bölgelerindeki enfeksiyon hastalıkları uyarılarına ilişkin, “Şu anda bildirilen kolera ve tifo vakası yok. Bu kolera ile ilgili analizler, bazı alanlarda böyle bir soru işareti olması üzerine yapıldı ve doğrulanmadı. Ama, ihtimal dahilinde mi? Bütün gastrointestinal sistem hastalıkları ihtimal dahilinde” dedi.
17.02.2023 Gündem
Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin!
Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Hem yardım süreci hem de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte deprem bölgesinden gelen fotoğrafların acıklı müziklerle paylaşılması oyuncu Burcu Özberk'i kızdırdı.
13.02.2023 Magazin
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Kuş elden gidiyor: Twitter 'bit pazarı' kurdu
Kuş elden gidiyor: Twitter 'bit pazarı' kurdu Tekliflerinizi 280 karakterin altında tutun lütfen.
21.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek
Nostradamus'un dehşete düşüren 2023 kehaneti: İnsanlar birbirini yiyecek Kahin Nostradamus'un kehaneti dünyayı dehşete düşürdü. Fransız kahin Nostradamus dünyamızı şekillendiren birçok olayı önceden tahmin etmiş olmasıyla biliniyor. Yeni yıla günler kala ünlü kahinin 2023 tahminleri duyanları ürpertti; 'İnsanlar birbirini yiyecek' dedi. İşte detaylar...
24.12.2022 Dünya
OPPO INNO DAY 2022'de yeni teknolojilerini tanıttı
OPPO INNO DAY 2022'de yeni teknolojilerini tanıttı OPPO, INNO DAY 2022'de sağlık takip çözümü OHealth H1, MariSilicon Y Bluetooth audio SoC adlı kendi geliştirdiği ikinci çipi ve gerçek akıllı yaşam deneyimleriyle kullanıcılarını destekleyen OPPO Air Glass 2'yi tanıttı.
15.12.2022 Advertorial
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.