Bir Litre Gözyaşı

Bir Litre Gözyaşı

Son dakika Bir Litre Gözyaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Litre Gözyaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Litre Gözyaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir litre gözyaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 bir litre gözyaşı haberi bulunmuştur. Tüm bir litre gözyaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Love 101’in çekimleri başlıyor
Love 101’in çekimleri başlıyor Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz ve Kubilay Aka’nın oynayacağı Netflix projesinin adının ‘Love 101‘ olacağı konuşuluyor.
12.06.2019 Televizyon
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? Hafta içi her akşam yayınlanan dizilerin izleyicileri harekete geçti. Ocak ayına girmemizle birlikte dizilerin yayınlanmaması, vatandaşlarda merak uyandırdı. Her akşam heyecanla izledikleri diziyi bekleyenler, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? arayışına başladı.
7.01.2019 Gündem
Bir Litre Gözyaşı 13. yeni bölümde Mahir evi terk ediyor!
Bir Litre Gözyaşı 13. yeni bölümde Mahir evi terk ediyor! Kanal D ekranında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinde bu hafta annesinin Cihan ile konuştuğunu öğrenen Mahir evi terk eder. Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir'in tek amacı Cihan'a kavuşmaktır.
30.12.2018 Televizyon
Bir Litre Gözyaşı 13. bölümde Cihan aşkının peşinde
Bir Litre Gözyaşı 13. bölümde Cihan aşkının peşinde Bir Litre Gözyaşı 13. bölümü ile Pazar akşamı ekrana gelecek. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nda Cihan ve Mahir aşklarının peşinden koşuyor.
29.12.2018 Televizyon
Bir Litre Gözyaşı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bir Litre Gözyaşı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Litre Gözyaşı 11. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sevilen dizinin yeni bölümüne Cihan'ın şok kararı damga vurdu. Peki Bir Litre Gözyaşı 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
16.12.2018 Televizyon
Bir Litre Gözyaşı 10. bölüm fragmanı!
Bir Litre Gözyaşı 10. bölüm fragmanı! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Litre Gözyaşı yeni bölümünde Cihan sarsılıyor. Mahir ise Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışıyor.
9.12.2018 Televizyon
'Bir Litre Gözyaşı'nda kar yağdı
'Bir Litre Gözyaşı'nda kar yağdı Kanal D’nin; Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizisi 'Bir Litre Gözyaşı'nda dün akşam (25 Kasım Pazar) romantizm doruktaydı.
27.11.2018 Televizyon
'Bir Litre Gözyaşı' dünya gündeminde
'Bir Litre Gözyaşı' dünya gündeminde Kanal D’nin; Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı 'Bir Litre Gözyaşı' dizisi, yayınlanan bölümleriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük ilgi topluyor
15.11.2018 Magazin
Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi 5. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi Cihan için umutları gün geçtikçe tükenen Muzo ve Figen ne yapacaklarını bilemez. Muzo kızı için her türlü yolu denemek için çalınmadık doktor kapısı bırakmaz. Cihan Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümde Ali'nin ayrılık kararı ile büyük yıkım yaşar. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.11.2018 Gündem
Aşk dolu bir kadın
Aşk dolu bir kadın Kanal D’nin yeni dizisi ‘Bir Litre Gözyaşı’nın oyuncu kadrosunda Goncagül Sunar da katıldı. Sunar dizide pozitif, neşeli, merhametli, aşk dolu bir kadın olan ‘Suna Aksu’ karakterine hayat verecek.
4.10.2018 Magazin
Cesur ve  yürekli
Cesur ve yürekli Kanal D’NİN gerçek bir hikâyeden uyarlanan yeni dizisi ‘Bir Litre Gözyaşı’, 7 Ekim Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.
1.10.2018 Magazin
Yayın günü belli oldu
Yayın günü belli oldu KANAL D’NİN başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı dizisi ‘Bir Litre Gözyaşı’nın yayın tarihi belli oldu.
27.09.2018 Televizyon
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
Kanal D'nin tanıtım filminde yer almadı! işte nedeni...
Kanal D'nin tanıtım filminde yer almadı! işte nedeni... Yeni sezonda Kanal D'de yer alacak Farah Zeynep Abdullah, tanıtım filminde yer almadı.
5.09.2017 Televizyon
Hz. Ali Sözleri Nelerdir? Hz. Ali'nin Devlet, Haksızlık Ve Yalan İle İlgili Sözleri...
Hz. Ali Sözleri Nelerdir? Hz. Ali'nin Devlet, Haksızlık Ve Yalan İle İlgili Sözleri... Hz. Ali yüksek ahlaklı, samimi, fedakar ve şefkatli biri olarak rivayet edilmektedir. Kur'an-ı Kerim'i ve sünneti en iyi bilenlerden biri olduğu da bilinmektedir.
19.01.2023 Dini Bilgiler
Berfin'in yüzünü asitle yakan caninin cezası belli oldu!
Berfin'in yüzünü asitle yakan caninin cezası belli oldu! Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 19 yaşındaki Berfin Özek'in yüzüne asit dökerek sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün yanmasına neden olan sanık, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 12 yıl 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.01.2020 Yaşam
Başrol oyuncusu belli oldu
Başrol oyuncusu belli oldu Yakında Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak olan, Med Yapım- Mf Yapım imzalı, 1 Litre Gözyaşı dizisinin başrol oyuncuları arasına genç ve başarılı Mert Yazıcıoğlu da katıldı
14.09.2018 Televizyon
Gözlerinizi değişen hava şartlarından koruyun!
Gözlerinizi değişen hava şartlarından koruyun! Kış mevsiminde olmamıza rağmen bahar havaları yaşanıyor...
16.02.2016 Sağlık
İşte dakika dakika maden faciasında yaşananlar
İşte dakika dakika maden faciasında yaşananlar Karaman'ın Ermenek ilçesindeki bir maden ocağında su baskını nedeniyle 18 işçinin işçinin mahsur kaldığı bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Az su içenin zekası düşük!
Az su içenin zekası düşük! Ülkemizde çocukların yeterli oranda su içmediğini söyleyen uzmanlar, yetersiz sıvı alımının çocuğun fiziksel ve zihinsel performansını olumsuz etkilediğini söylüyor...
1.03.2011 Sağlık
"Ölü sayısı  100  de olabilirdi"
"Ölü sayısı 100 de olabilirdi" DİYARBAKIR Valisi Hüseyin Avni Mutlu, geçen perşembe günü kentte 5 kişinin ölümü 68 kişini yaralanmasıyla sonuçlanan askeri servis aracını hedef alan bombalı saldırı ardından herkesin artık terör örgütüne karşı birlik olması gerektiğini ve teröre karşı duruşu her ortamda dile getirmesi gerektiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
İnsan hayatında 100 litre ağlıyor
İnsan hayatında 100 litre ağlıyor ABD’de yapılan araştırmada, bir insanın hayatı boyunca 100 litre gözyaşı döktüğü ortaya çıktı...
9.12.2007 Dünya
Damlaya damlaya göl olur, yanlış sulamayla çöl olur
Damlaya damlaya göl olur, yanlış sulamayla çöl olur Türkiye, tarım potansiyeli açısından dünyanın 4’üncü büyük ülkesi. Ancak, had safhada su harcanarak uygulandığı için “vahşi sulama” olarak tanımlanan yöntemler yüzünden felaket kapımızda.
8.09.2007 Arşiv
Memoli işkence sahnesi için 2 gün aç kalacak
Memoli işkence sahnesi için 2 gün aç kalacak Mehmet Ali Alabora başrolünü oynadığı, 12 Eylül ihtilali sonrası yaşananların anlatıldığı 'Eve Dönüş' filminin işkence sahnesinde bitkin görünmek için 2 gün hiç yemek yemeyecek
3.06.2006 Magazin
Güle güle Karadeniz uşağu!
Güle güle Karadeniz uşağu! 33 yaşında kansere kurban giden, etnik rock'un temsilcilerinden Kazım Koyuncu, İstanbul Açıkhava Tiyatrosu'ndaki vedadan sonra dün de memleketi Artvin Hopa'da son yolculuğuna uğurlandı
27.06.2005 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bir Litre Gözyaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir litre gözyaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.