Beste Bereket

Beste Bereket

Son dakika beste bereket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beste bereket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beste bereket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beste Bereket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beste bereket gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 beste bereket haberi bulunmuştur. Tüm beste bereket haberleri aşağıda listelenmiştir.
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında!
İyi Aile Babası 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
3.12.2020 Televizyon
Yarın akşam başlıyor!
Yarın akşam başlıyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yarın akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
2.12.2020 Televizyon
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı!
İyi Aile Babası’nın izleyici ile buluşmasına iki gün kaldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.12.2020 Televizyon
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor!
'İyi Ailesi Babası' Perşembe günü başlıyor! İyi Aile Babası 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” Perşembe 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
29.11.2020 Televizyon
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu.
20.11.2020 Televizyon
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler!
"İyi aile babası" için stüdyoya girdiler! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın başrol oyuncuları Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu, dizinin müziğini seslendirmek için stüdyoya girdi.
10.11.2020 Televizyon
Yakında izleyici ile buluşuyor!
Yakında izleyici ile buluşuyor! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” yakında Kanal D'de başlıyor!
5.11.2020 Televizyon
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi!
'İyi Aile Babası' setinden ilk kareler geldi! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi yakında izleyici ile buluşacak...
4.11.2020 Televizyon
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Ulusal Yarışma Jürisi’ne başkanlık edecek olan isim; uluslararası pek çok saygın ödülle birlikte Berlin Film Festivali’nde aldığı Altın Ayı ödülüyle Türkiye sinemasını dünyaya taşıyan en önemli isimlerden Semih Kaplanoğlu.
2.10.2016 Kültür Sanat
Dizilerin olaylı setleri
Dizilerin olaylı setleri Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın tartışması, setlerde kamera arkasında yaşanan gerginlikleri bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce benzer olayların yaşandığı dizi setlerini ve kavgaları derledik...
18.03.2016 Arşiv
Mam'Art’ın özel kadınları
Mam'Art’ın özel kadınları Özel Kadınlar Listesi oyunuylu perdelerini açan Mam’ART’ın kurucusu Feri Baycu Güler, Beste Bereket, Hülya Gülşen ve Başak Daşman’la izleyenlere keyifli bir oyun sunuyor.
29.10.2015 Arşiv
Trafiği kilitleyen dondurma!
Trafiği kilitleyen dondurma! Bitez’de tatil yapan oyuncu Beste Bereket, canı dondurma isteyince aracını yolun ortasına bıraktı...
31.08.2015 Magazin
Ünlü oyuncu evlendi!
Ünlü oyuncu evlendi! Oyuncu Beste Bereket, bir süredir manken Merve İldeniz’in eski eşi Serdar Önal’la aşk yaşıyordu...
2.03.2015 Magazin
Evlendiler
Evlendiler oyuncu Beste Bereket, bir süredir manken Merve İldeniz’in eski eşi Serdar Önal’la aşk yaşıyordu...
1.03.2015 Magazin
Teoman Kumbaracıbaşı kimdir?
Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? Teoman Kumbaracıbaşı pazarda reçel satıyor haberiyle herkesi şaşırttı. Teoman Kumbaracıbaşı neden böyle bir karar aldı,Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? Teoman Kumbaracıbaşı hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde.
20.01.2015 Magazin
2015'in sürpriz aşkı!
2015'in sürpriz aşkı! Ünlü mankenin eski eşiyle birlikte...
10.01.2015 Magazin
Çarşı’ya destek mesajı!
Çarşı’ya destek mesajı! Oyuncu Beste Bereket, Instagram hesabından dün duruşması görülen taraftar grubu Çarşı’ya destek vererek “Stadyumda tezarühatını duymak isteriz...
16.12.2014 Magazin
‘Tanıdıkça nefret edilen karakter’
‘Tanıdıkça nefret edilen karakter’ William Shakespeare’in dünyaca ünlü oyunu “III...
5.11.2014 Magazin
Elimde olsa dünyada vicdan ve empatiyi değiştirirdim
Elimde olsa dünyada vicdan ve empatiyi değiştirirdim Fotoğraflar: ELİF MANDANBeste Bereket sonbahara hızlı girdi...
3.10.2014 Arşiv
Nasıl kilo verdi?
Nasıl kilo verdi? 24 kilo veren ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, nasıl zayıfladığını anlattı.
19.01.2014 Magazin
Kolay ulaşılmayan daha kıymetli olur
Kolay ulaşılmayan daha kıymetli olur Oyuncu Beste Bereket, TRT'de yayınlanan 90'lar dizisinde, feminist ideolojiyi büyüdüğü mahalleye aşılamaya çalışan genç bir kadını oynuyor...
13.07.2013 Arşiv
7 gün
7 gün Pazartesi- Avea'nın düzenlediği sıra dışı müzik konserleri kapsamında Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian izleyicileri ile buluşacak...
16.03.2013 Arşiv
Özür diledi cezadan kurtuldu!
Özür diledi cezadan kurtuldu! Dayak olayında mahkeme kararını açıkladı
14.12.2012 Magazin
Cezası belli oldu!
Cezası belli oldu! Boğazını sıkıp yerde sürüklemişti
14.12.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beste Bereket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beste bereket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.