Gazete Vatan Logo

7 gün

7 gün


Pazartesi

- Avea'nın düzenlediği sıra dışı müzik konserleri kapsamında Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian izleyicileri ile buluşacak. Congresium Ankara'da gerçekleşecek konser değişik müzik türlerini bir araya getirecek.

Salı

- Cevahir Tiyatrosu sahnesinde farklı bir Hamlet yorumunu izleyebilirsiniz. Arda Aydın, Hakkı Ergök, Lale Başar, Beste Bereket'in rol aldığı oyunda Okan Bayülgen de sesi ile katkıda bulunuyor.

Çarşamba

- Hayal Kahvesi Ankara'da sesi ile hayal alemine götüren Jehan Barbur var. Son albümü Hayat'tan duygu yüklü şarkıları bu gecede seslendirecek.

Perşembe

- Çılgın sahne performansı ile tanınan Hayko Cepkin uzun bir aradan sonra İstanbul Jolly Joker'de. Konserde her an sürprizler ile karşılabilirsiniz.

Cuma

- Babylon sahnesinde Athena akustik performansı ile yer alacak. Grubun bu performansı dillere destan ve sahnedeki arka planlarında kısa filmler de oynatarak şarkılara farklı bir etki sağlıyorlar.



Cumartesi

- Erdem Kınay ve Bengü eğlenceli şarkılarını seslendirmek için Aydın Ricco Papa sahnesinde olacak. Bengü'nün sahne kostümleri sesi kadar göz kamaştırıcı.





Pazar

- Rock müziğine yeni bir soluk getiren Mithat Can Özer, Can Şengün, Murat Ejder ve Arıkan Sırakaya’dan oluşan Pis’Ton, Eskişehir 222'de olacak. Topluluğun enerjisi size farklı bir gece yaşatacak.

Haberin Devamı