Benim Adım Melek

Benim Adım Melek

Son dakika Benim Adım Melek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Benim Adım Melek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Benim Adım Melek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benim Adım Melek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benim adım melek gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 benim adım melek haberi bulunmuştur. Tüm benim adım melek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? Yasak Elma dizisine 5 yeni oyuncu katıldı. Dizinin 161. fragmanında Nehir Erdoğan’ın yer aldığı görüldü. Yabancı Damat dizisinde gönülleri fetheden Nehir Erdoğan uzun bir aranın ardından Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
2.01.2023 Televizyon
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi? Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir dönem rol aldığı "Benim Adım Melek" dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'le geçen yıl Gaziantep'te sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ülker 1 yıldır eşi Kutsi'den şiddet gördüğünü açıklayarak bomba etkisi yarattı. Peki, Sibel Ülker kimdir? Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker kaç yaşında, nereli, Kutsi hakkında ne dedi?
21.07.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici, bikinili paylaşımı silinince sert çıktı! 'Aramızdaki hangi sapık...'
Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici, bikinili paylaşımı silinince sert çıktı! 'Aramızdaki hangi sapık...' Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Arka Sokaklar'da dahil olmak üzere Kadın, Benim Adım Melek gibi yapımlarda sergilediği oyunculuk performansıyla herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özdikici, Instagram hesabında bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımı şikayet üzerine kaldırılınca şikayet eden kişi ya da kişilere sert çıktı.
25.06.2022 Magazin
Kadim Yaşar kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı: “O gözlerden sonrası kendi kendine geldi”
Kadim Yaşar kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı: “O gözlerden sonrası kendi kendine geldi” Kadim Yaşar, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında 'Ekmek Teknesi' dizisi ile oyunculuğa adım atan Yaşar, başrolde Türkan Şoray ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Tatlı Hayat'a (2001-2004) konuk oyuncu olarak katılacağı haberi gelince yaşadıklarını ve kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı.
10.04.2022 Magazin
Hande Kaptan: Gaziantep'te kaldığımızda kilo kontrolü zordu
Hande Kaptan: Gaziantep'te kaldığımızda kilo kontrolü zordu Son olarak TRT 1’de ekrana gelen ‘Benim Adım Melek’ dizisinde rol alan Hande Kaptan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu, dizi çekimleri nedeniyle Gaziantep'te kaldığı süreci anlattı.
4.04.2022 Magazin
Benim Adım Melek 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Bana biz söz ver vazgeçmeyeceğim de! Benim Adım Melek 34. son bölümde neler oldu?
Benim Adım Melek 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Bana biz söz ver vazgeçmeyeceğim de! Benim Adım Melek 34. son bölümde neler oldu? Benim Adım Melek 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı dizi Benim Adım Melek 34. Bölümde Seyit Ali Melek’in ilaç kutusunu görür, ona neyi olduğunu sorar. Her Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yer alan dizinin 35. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Benim Adım Melek 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Benim Adım Melek 35. yeni bölüm fragmanı ve 34. Bölüm izleme linki…
8.10.2020 Gündem
Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı
Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'ten yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
23.03.2020 Televizyon
'Benim Adım Melek'in yeni fragmanı yayınlandı
'Benim Adım Melek'in yeni fragmanı yayınlandı Defne’nin dava öncesi babasıyla yaptığı konuşma işe yaracak mı? İşte detaylar...
17.03.2020 Televizyon
Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede
Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede TRT 1 ekranında güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çarşamba günlerine damga vuran Benim Adım Melek, heyecan ve duygu dolu yirmi üçüncü bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
4.03.2020 Televizyon
Benim Adım Melek yeni fragman!
Benim Adım Melek yeni fragman! TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'ten yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
16.01.2020 Televizyon
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması Kocaeli’de 5. kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden trans birey Nefes Balkan’ın tutuklu sevgilisi ilk defa hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık, "Olay tarihinde Nefes’le kavga ettik, birbirimize hakaret ettik ancak onu ben öldürmedim. Nefesin cinsiyet değiştiğini bilmiyordum, bilseydim muhatap olmazdım" dedi. Tanıklar ise Tunahan’ın Nefes’e sürekli şiddet uyguladığını söyledi. İşte detaylar...
19.01.2023 Yaşam
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
Boğaz “Mosso"landı!
Boğaz “Mosso"landı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Açıkhava Konserleri önceki akşam Melek Mosso’nun enerjisiyle doldu taştı.  
7.06.2022 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Okul servisinde unutulan Alperen'in ölümü davasında karar çıktı!
Okul servisinde unutulan Alperen'in ölümü davasında karar çıktı! İZMİR'in Çiğli ilçesinde, kreş servisinde unutulan Alperen Sakin'in (3) ölümüne neden olmakla suçlanan ve olayın ardından tutuklanan servis şoförü Taner İşgören ile eşi okul sahibi Yurdagül İşgören'in de aralarında bulunduğu, 2'si tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme Taner İşgören ve D.K.'ya 9 yıl, Yurdagül İşgören, Ahmet Somun ve Bekir Gül'e 5'er yıl, Arzu Gülmez'e ise 6 yıl hapis cezası verdi
19.07.2018 Gündem
Tuvana Türkay: İleri boyutta safım
Tuvana Türkay: İleri boyutta safım Özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Tuvana Türkay, hakkında merak edilenleri, aşka, kariyere ve hayata bakışını Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a anlattı
22.04.2018 Magazin
"Bekaret içimde kalan bir ukte..."
"Bekaret içimde kalan bir ukte..." Yeni single’ı ‘Beni Tanıma’ ile dikakti çeken Türk Pop Müziği'nin usta isimlerinden Zerrin Özer, tartışma yaratacak bir iddiada bulundu: Türk erkeklerinin yarısı biseksüel; toplum baskısından itiraf edemiyorlar. "Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı" diyen Özer, "Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum. Kime ne" ifadelerini kullandı.
31.03.2018 Magazin
Hayat Sırları 7. yeni bölümde Seher çocuğunu bulabilecek mi?
Hayat Sırları 7. yeni bölümde Seher çocuğunu bulabilecek mi? Hayat Sırları 7. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Hayat Sırları'nda Seher'in kayıp çocuğunu bulup bulamayacağı merak konusu oldu. İşte Hayat Sırları dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Hayat Sırları 6. yeni bölümde Hakan ile Mustafa yüzleşiyor!
Hayat Sırları 6. yeni bölümde Hakan ile Mustafa yüzleşiyor! Hayat Sırları 6. yeni bölüm fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Hayat Sırları'nda bu akşam Hakan ve Mustafa'nın yüzleşmesinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Hayat Sırları yeni bölümde yaşanacakların ipuçları...
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Nisan Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 25 Nisan Salı Star TV’nin en sevilen ve dram dolu dizilerinden birisi olan Anne dizisi yayın akışında Salı akşamları yer buluyor. Her bölümü izleyiciyi ayrı hüzne boğan dizinin yeni bölümüne ait fragmanlar yayınlandı. Bu hafta Anne dizisinin 25. Bölümü ekranlara gelecek. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Zeynep hayatının şokunu yaşıyor. Peki sonrasında ne olacak? Anne dizisinin yeni bölümü 25 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylarsa bu yazımızda…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Benim Adım Melek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benim adım melek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.