Gazete Vatan Logo

Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede

TRT 1 ekranında güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çarşamba günlerine damga vuran Benim Adım Melek, heyecan ve duygu dolu yirmi üçüncü bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde saplantılı aşkı yüzünden gözü dönen Adnan, Defne’yi kaçırmıştı. Defne’yi bir kez kaybetmenin köşesinden dönen Ömer ise bir daha böyle bir şey olmasına izin vermeyip Defne’nin peşinden gitmişti. Adnan’ın elinden Ömer sayesinde kurtulan Defne, Melek ile telefonda konuşurken her şeyin yolunda olduğunu söylemişti ancak ardından gelen çığlık dehşet verici kazanın habercisi olmuştu.

Defne ve Ömer kazadan kurtulabilecek mi?

Dizinin bu hafta merakla beklenen bölümünde ise Defne ve Ömer’in geçirdiği kazaya tanık olan kişinin ne yapacağı merak konusudur. Defne ve Ömer’e ulaşmaya çalışırlarken, haber gelmesi üzerine herkes hastaneye koşar.

Benim Adım Melek kadrosunda; Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar ve usta oyuncu Şerif Sezer gibi başarılı isimler yer alıyor.

Benim Adım Melek, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de.

Haberin Devamı