Nehir Erdoğan

Nehir Erdoğan

Son dakika nehir erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nehir erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nehir erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nehir Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nehir erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 nehir erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm nehir erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nehir Erdoğan 43 yaşında okullu oldu! 'Yıllar sonra geri döndüm'
Nehir Erdoğan 43 yaşında okullu oldu! 'Yıllar sonra geri döndüm' Nehir Erdoğan önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Fotoğraflarını çeken muhabirlere “Sıkılmadınız mı her gün alışveriş merkezinde?” diye takılan oyuncu, şu sıralar neler yaptığı sorulunca üniversite eğitimine devam ettiğini açıkladı:
16.11.2023 Magazin
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
Yasak Elma Julia kimdir? Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? Yasak Elma dizisine 5 yeni oyuncu katıldı. Dizinin 161. fragmanında Nehir Erdoğan’ın yer aldığı görüldü. Yabancı Damat dizisinde gönülleri fetheden Nehir Erdoğan uzun bir aranın ardından Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Nehir Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı?
2.01.2023 Televizyon
Nehir Erdoğan'dan olay açıklama: Renan ile yaşadığım aşk...
Nehir Erdoğan'dan olay açıklama: Renan ile yaşadığım aşk... Oyuncu Nehir Erdoğan’ın, iki yıldır meslektaşı Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkili geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yaparken objektiflere takılmıştı. Nişantaşı'nda görüntülenen Erdoğan, Kaleli ile aşk yaşadığı haberlerini yalanladı.
25.04.2022 Magazin
Nehir Erdoğan aradığı aşkı Renan Kaleli'de buldu
Nehir Erdoğan aradığı aşkı Renan Kaleli'de buldu Nehir Erdoğan’ın iki yıldır ressam Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kaleli, 1992 ile 2000 yılları arasında Hatice Aslan ile evliydi.
12.12.2020 Magazin
Benim Adım Melek 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Bana biz söz ver vazgeçmeyeceğim de! Benim Adım Melek 34. son bölümde neler oldu?
Benim Adım Melek 35. bölüm fragmanı yayınlandı! Bana biz söz ver vazgeçmeyeceğim de! Benim Adım Melek 34. son bölümde neler oldu? Benim Adım Melek 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı dizi Benim Adım Melek 34. Bölümde Seyit Ali Melek’in ilaç kutusunu görür, ona neyi olduğunu sorar. Her Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında yer alan dizinin 35. yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Benim Adım Melek 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Benim Adım Melek 35. yeni bölüm fragmanı ve 34. Bölüm izleme linki…
8.10.2020 Gündem
Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı
Benim Adım Melek 26. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'ten yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
23.03.2020 Televizyon
Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede
Defne ile Ömer’in hayatı tehlikede TRT 1 ekranında güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çarşamba günlerine damga vuran Benim Adım Melek, heyecan ve duygu dolu yirmi üçüncü bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
4.03.2020 Televizyon
Benim Adım Melek yeni fragman!
Benim Adım Melek yeni fragman! TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'ten yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte detaylar...
16.01.2020 Televizyon
İkizler Memo – Can yeni fragman
İkizler Memo – Can yeni fragman İkizler Memo – Can dizisinin merakla beklenen 23. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
23.04.2019 Televizyon
Cansu Dere hakkında flaş aşk iddiası!
Cansu Dere hakkında flaş aşk iddiası! Bir dönem Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Cansu Dere'nin, aşk orucunu bozduğu iddia edildi.
4.02.2019 Magazin
Nehir Erdoğan yeni aşka yelken açtı
Nehir Erdoğan yeni aşka yelken açtı 2014’te evlendiği eşi uğruna Paris’e taşınan Nehir Erdoğan, boşanınca 2016’da Türkiye’ye döndü. Uzun süredir ekrandan uzak olan 38 yaşındaki oyuncu, kalbini ressam Renan Kaleli’ye kaptırdı. Çift, önceki gün de sosyal medyada mutluluklarını gözler önüne serdi.
20.01.2019 Magazin
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de!
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de! Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ‘İkizler Memo-Can, yeni bölüm çekimlerini Kartepe’de gerçekleştiriyor.
12.01.2019 Televizyon
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi
İkizler-Memo Can cumartesinin birincisi Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin paylaştığı sevilen dizisi “İkizler Memo-Can” dün akşam yayınlanan bölümü ile zirvede yer aldı.
25.11.2018 Televizyon
İkizlerin annesi
İkizlerin annesi KANAL D’de yakında yeni bir aile komedisi başlayacak:
14.10.2018 Televizyon
İşte Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi
İşte Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi Paris’e yerleştikten sonra bir süre oyunculuğa ara veren Nehir Erdoğan, ‘İkizler’ isimli diziyle yeni sezonda ekranda olacak.
25.08.2018 Televizyon
Çalılıkların arasından bikinisiyle ortaya çıktı!
Çalılıkların arasından bikinisiyle ortaya çıktı! Bir süredir Paris'te yaşayan sempatik oyuncu Nehir Erdoğan, sosyal medya hesabından çalılıkların arasından bikinili poz verdi. Takipçileri oyuncunun pozuna "yazar burada ne anlatmak istemiş" diyerek espirili yorumlar yaptı.
21.07.2018 Magazin
Son öpücük
Son öpücük Fİ-Çİ dizisinin 2017’deki son bölümüne Mehmet Günsür’ün Nehir Erdoğan ve Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahnesi damga vurdu
1.01.2018 Magazin
Fİ'de bomba transfer!
Fİ'de bomba transfer! İnternette ekrana gelen iddialı dizi Fİ'nin kadrosuna bomba bir isim dahil oldu.
17.11.2017 Televizyon
Fi'nin yeni sezonuna bomba transfer!
Fi'nin yeni sezonuna bomba transfer! Geçen sezon ateşli sahneleriyle hafızlara kazınan 'Fi' dizisine bomba bir isim dahil oldu.
5.11.2017 Televizyon
İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen zannettiler!
İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen zannettiler! İbrahim Çelikkol'un Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı! Çünkü takipçileri İbrahim Çelikkol'un nişanlısını Fahriye Evcen'e benzetti.
26.04.2017 Magazin
Türker İnanoğlu’na fahri doktora!
Türker İnanoğlu’na fahri doktora! Karabük Üniversitesi tarafından ünlü film yönetmeni, yapımcı, senaryo yazarı ve işadamı Türker İnanoğlu’na “onursal doktora” unvanı verildi.
5.04.2017 Kültür Sanat
Boşandı yurda döndü
Boşandı yurda döndü Eylül 2014’te görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil ile evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan boşanır boşanmaz yurda döndü.
14.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nehir Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nehir erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.