Yasak Elma

Yasak Elma

Son dakika Yasak Elma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasak Elma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasak Elma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak Elma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak elma gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 yasak elma haberi bulunmuştur. Tüm yasak elma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı Son olarak 'Şahane Hayatım' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını açıkladı.
3.04.2024 Magazin
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Karısının kardeşiyle evlendi, yetmedi eski karısını hamile bıraktı! Kirli Sepeti dizisine gelen ilk tepkiler
Karısının kardeşiyle evlendi, yetmedi eski karısını hamile bıraktı! Kirli Sepeti dizisine gelen ilk tepkiler Kirli Sepeti dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel'in yer aldığı dizinin konusu da sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni Yasak Elma olarak görülen Kirli Sepeti dizisinde Feyyaz karakteri de oldukça dikkat çekti. İşte Kirli Sepeti dizisine gelen ilk tepkiler...
25.09.2023 Televizyon
Şevval Sam, Eda Ece'nin hamile olduğunu öğrendiği anı paylaştı
Şevval Sam, Eda Ece'nin hamile olduğunu öğrendiği anı paylaştı Yasak Elma dizisinde uzun yılar birlikte başrol oynayan Şevval Sam ve Eda Ece'nin, dizi bitse de yakın arkadaşlıkları devam ediyor. Önceki Akşam Ataşehir'de sahneye çıkan Şevval Sam, yakın dostu Eda Ece'nin hamileliğiyle ilgili konuştu.
19.09.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Eda Ece'nin evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu teklife evlenmezdim'
Eda Ece'nin evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu teklife evlenmezdim' Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlendi. Balayı pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu. Ece'nin aldığı evlilik teklifi sosyal medyayı ikiye böldü.
13.07.2023 Magazin
Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler! Ünlü oyuncu Eda Ece sahnede kahkaha attırdı!
Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler! Ünlü oyuncu Eda Ece sahnede kahkaha attırdı! Eda Ece son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırmasıyla hafızalara kazınan performans sergileyen Ece, katıldığı bir ödül töreninde herkesi güldürdü. Giydiği elbiseyle Twitter'da gündem olan oyuncu, "Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler" diyerek sempatik anlara neden oldu.
13.06.2023 Televizyon
Eda Ece yeni karakterini buldu! Yasak Elma Yıldız tarih olacak! Dünyaca ünlü dizi uyarlanıyor!
Eda Ece yeni karakterini buldu! Yasak Elma Yıldız tarih olacak! Dünyaca ünlü dizi uyarlanıyor! Eda Ece yeni karakteriyle dünyanın gözü önüne çıkacak. Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle yıllar boyunca izleyicinin gözü önünde olan oyuncu bu kez dünyaca ünlü dizinin uyarlamasında rol alacak. Yıldız karakteri hafızalardan silinecek.
13.06.2023 Televizyon
Eda Ece nikah tarihini açıkladı! Meğer herkes yanlış biliyormuş
Eda Ece nikah tarihini açıkladı! Meğer herkes yanlış biliyormuş Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu, Şevval Sam'ın sahneye çıkacağı düğünüyle ilgili ilk kez konuştu. Meğer nikah tarihini herkes yanlış biliyormuş. İşte düğün ile ilgili detaylar...
30.05.2023 Magazin
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı Yasak Elma bu akşam neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerind Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi Fox Tv yayın akışında yer almadı. Yakında final yapacak olan dizinin izleyenleri, "Yasak Elma bu akşam var mı" sorusuna yanıt aramya başladı. 177'inci bölümü ekrana gelmesi beklenen Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
29.05.2023 Televizyon
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti nişanlandı! Nişan töreninden ilk fotoğraflar geldi
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti nişanlandı! Nişan töreninden ilk fotoğraflar geldi Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişanlandı. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle milyonların sevgilisi olan oyuncu Eda Ece, bir dargın bir barışık olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bu akşam nişanlandı. İşte Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nişanından ilk fotoğraflar...
27.04.2023 Televizyon
Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum
Emre Kızılırmak: Motosikletimle aşk yaşıyorum Eski manken ve oyuncu Emre Kızılırmak, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Araba kullanırken İstanbul trafiğinde zorlandığını, bu nedenle uzun zamandır motosiklet tercih ettiğini belirten Kızılırmak, yeni projesini de duyurarak iddialı açıklamalarda bulundu.
27.04.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Düğün tarihi netleşmişti! Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu
Düğün tarihi netleşmişti! Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle adından söz ettiren Eda Ece, 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Ünlü çift haziranda nikah masasına oturacak. Geçtiğimiz haftalarda düğün tarihi netleşen Eda Ece'nin nikah şahidi de belli oldu.
9.04.2023 Magazin
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi
Oyuncu Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, Toskana'da evlendi 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu' dizilerinde rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da evlendi.
26.03.2023 Magazin
Yasak Elma'da büyük finale 10 bölüm kaldı! Yasak Elma final tarihi belli oldu!
Yasak Elma'da büyük finale 10 bölüm kaldı! Yasak Elma final tarihi belli oldu! Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin finali kesinleşti. 20 Mart Pazartesi akşamı 168'inci bölümü yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 179. bölümüyle final yapacak.
20.03.2023 Televizyon
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Bekir Aksoy, Engin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem olan akrep sokma sahnesi ile ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı.
16.03.2023 Magazin
Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi'
Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi' Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Eda Ece, ailesini sosyal medya hesabından paylaştı. Annesi ile benzerliği dikkat çeken oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.
5.03.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti!
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, oynadığı Yasak Elma Şahika karakteriyle hafızalardaki yerini koruyor. Öyle ki dizinin izleyenleri hala onun dönmesini bekliyor. Ancak oyuncu, son dönemde yaşadığı kayıplarla gündeme geliyor.
23.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yasak Elma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak elma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.