Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade

Son dakika nesrin cavadzade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nesrin cavadzade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nesrin cavadzade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nesrin Cavadzade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nesrin cavadzade gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 nesrin cavadzade haberi bulunmuştur. Tüm nesrin cavadzade haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı Son olarak 'Şahane Hayatım' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını açıkladı.
3.04.2024 Magazin
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ortalığı birbirine kattılar Oyuncu Nesrin Cavadzade, kendi gibi oyuncu Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkın ardından önceki gün Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.
26.02.2024 Magazin
Nesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti olay oldu! Galaya damga vurdu
Nesrin Cavadzade'nin transparan kıyafeti olay oldu! Galaya damga vurdu 'Şahane Hayatım' adlı diziyle yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara dönen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucunun tarzı sosyal medyada beğeni topladı.
19.12.2023 Magazin
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? İlk kez yanıtladı
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? İlk kez yanıtladı Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoyla birlikte aşk iddialarını gündeme getirmişti. Hakkında sürekli Cavadzade ile aşk haberi çıkan ve eski eşi Melis İşiten ile tekrardan barışacağıyla gündeme gelen Kaygılaroğlu, iddialara son noktayı koydu.
29.09.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade’den spor sonrası poz! Kusursuz fiziğiyle dikkat çekti
Nesrin Cavadzade’den spor sonrası poz! Kusursuz fiziğiyle dikkat çekti Cesur pozlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Nesrin Cavadzade, spor sonrası pozunu paylaştı.
22.08.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış!
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış! Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. Üstsüz pozlarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.
23.07.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
20.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar!
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar! Geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamak için Instagramdan yaptığı paylaşımla gündem olan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucu, fotoğraflarına kendi başlığını atmayı da ihmal etmedi.
11.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.
30.06.2023 Vatan TV
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.
30.06.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade düğünde iddialı kıyafetiyle dikkat çekti!
Nesrin Cavadzade düğünde iddialı kıyafetiyle dikkat çekti! Eda Ece ve Buğrahan Tuncer dün akşam Beşiktaş'ta bir otelde dünya evine girdi. Ünlü çiftin düğününe ünlüler akın etti. Oyuncu Nesrin Cavadzade, dün akşam annesiyle birlikte düğün törenine katılan isimler arasındaydı. İddialı bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade, düğün pozlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Göğüs kısmındaki inci detaylarla dikkat çeken elbiseye takipçilerinden beğeni yağdı.
22.06.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi!
İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi! Son olarak Yürek Çıkmazı dizisi ile karşımıza çıkan İrem Helvacıoğlu, şifa bulmak için Pamukkale'ye gitti. Kendini şifalı sulara bıraktı ve çamur banyosu yaptı.
20.06.2023 Magazin
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi
Özgür Özberk trafik magandası tarafından darp edildi Oyuncu Özgür Özberk, yaya geçidinden süratli geçtiği için uyardığı sürücü tarafından darp edildiğini öne sürdü.
20.06.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade fit haliyle plajı kasıp kavurdu
Nesrin Cavadzade fit haliyle plajı kasıp kavurdu Son olarak 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan Nesrin Cavadzade, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle meslektaşı Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle bir dönem gündemden düşmeyen oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
20.06.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade: Maalesef  Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler
Nesrin Cavadzade: Maalesef Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler Arnavutköy’de oturduğu apartmanın içinde 15 kediyi beslediği için kendisini şikayet eden komşusuyla kavga ettiği iddia edilen Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. "Hayvan sevmeyen insan da sevmez" diyen oyuncu, merak konusu olan olayın detaylarını anlattı.
20.04.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade: Artık sürekli endişe duyuyorum
Nesrin Cavadzade: Artık sürekli endişe duyuyorum Geçtiğimiz sene bir mücevher markasının yüzü olan oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Mücevher Fuarı'nda görüntülendi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, 6 Şubat'ta Türkiye'ye felaketi yaşatan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremle ilgili konuşarak; sürekli endişe duyduğunu belirtti.
18.03.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti!
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, oynadığı Yasak Elma Şahika karakteriyle hafızalardaki yerini koruyor. Öyle ki dizinin izleyenleri hala onun dönmesini bekliyor. Ancak oyuncu, son dönemde yaşadığı kayıplarla gündeme geliyor.
23.02.2023 Televizyon
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade: İlgi çekici olmayı seviyorum
Nesrin Cavadzade: İlgi çekici olmayı seviyorum Ünlü bir mücevher markasının reklam yüzü olan Nesrin Cavadzade, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Cavadzade, 'Gereğinden fazla şık giyinmeyi, bir yere gittiğimde ilgi çekici olmayı seviyorum' dedi.
1.12.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılık sebebi belli oldu!
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılık sebebi belli oldu! 'Yasak Elma' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, evlilik hazırlıkları yaparken ani bir kararla ayrılmışlardı. Beraberliklerini noktaladıktan sonra konuyla ilgili bir sessizliklerini koruyan oyuncu çiftin ayrılık sebebi ortaya çıktı.
12.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nesrin Cavadzade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nesrin cavadzade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.