Uraz Kaygılaroğlu Kimdir

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir

Uraz Kaygılaroğlu (d. 30 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu ve sunucu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunudur. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. FOX TV'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen Ağa rolünü canlandırmıştır. TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır. Türkiye'de ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır" dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda TRT 1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki rolünü oynamıştır. 2019'dan 2021'e kadar Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandırmıştır. 2020 Eylül ayında, aralarında Doğa Rutkay ile Boran Kuzum'un da yer aldığı ve Uraz Kaygılaroğlu'nun moderatörlüğünde ve "Ford Dijital Stüdyo" teknolojik altyapısında düzenlenen dijital lansman gerçekleştirildi. Haziran 2014'te Melis İşiten'le evlendi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu. Temmuz 2019'da boşandılar.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uraz kaygılaroğlu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 uraz kaygılaroğlu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm uraz kaygılaroğlu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni açıklama! Sergi pozlarına tepkilerden sonra özür dilemişti
Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni açıklama! Sergi pozlarına tepkilerden sonra özür dilemişti Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Kaygılaroğlu, yeni bir açıklamada bulundu.
21.04.2024 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler dinmiyor! Sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar yorum yağmuruna tutuldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepkiler dinmiyor! Sevgilisinin sergisinde verdiği pozlar yorum yağmuruna tutuldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması üzerine tepkiler dinmiyor.
17.04.2024 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı! Her şey güzel gidiyor Önceki gün Nişantaş'ında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, yeni projelerini anlattı, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
28.03.2024 Magazin
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı! Oyuncu Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitirmişti. Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu’yla evliliğinin bitişi hakkında ilk kez konuştu.
1.12.2023 Magazin
Sakla Beni dizisi hangi kanalda? Sakla Beni hangi gün saat kaçta başlıyor?
Sakla Beni dizisi hangi kanalda? Sakla Beni hangi gün saat kaçta başlıyor? Sakla Beni dizisi hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı dizi Perşembe günleri yayınlanıyor. Geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan OGM Pictures yapımı Sakla Beni saat kaçta başlıyor? Detaylar haberimizde.
9.11.2023 Televizyon
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor?
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana bu akşam geliyor. Star Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asumab Kelebek arasında kıskançlıkla bağlanan bir hikayeyi ekrana taşıyacak. OGM Pictures yaptımı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor. Seyirci, uzun süredir tanıtımları dönen Sakla Beni dizisinin gerçek hikayeden uyarlandığı konusunda habeleri takip ediyor. Olay örgüsü ve oyuncularıyla dikkat çeken Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu kitabı mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Peki Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni oyuncuları kimler? Star Tv dizisi Sakla Beni nerede çekiliyor?
Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni oyuncuları kimler? Star Tv dizisi Sakla Beni nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisi 1 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanacak dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek yer alıyor. OGM Pictures yapımcılığında gerçekleşen ve yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı Sakla Beni dizisi konusu nedir? Armağan Gülşahin'in senaryosunu yazdığı Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni 1 bölüm fragmanı: Sakla Beni yayın günü belli oldu!
Sakla Beni 1 bölüm fragmanı: Sakla Beni yayın günü belli oldu! Sakla Beni 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel'in yer aldığı dizi uzun süredir merakla bekleniyordu. Nadim Güç'ün yönetmenliğini yaptığı Sakla Beni dizisinin yayın günü de belli oldu. Peki Sakla Beni gerçek hikaye mi? İşte detaylar...
13.10.2023 Televizyon
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? İlk kez yanıtladı
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? İlk kez yanıtladı Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoyla birlikte aşk iddialarını gündeme getirmişti. Hakkında sürekli Cavadzade ile aşk haberi çıkan ve eski eşi Melis İşiten ile tekrardan barışacağıyla gündeme gelen Kaygılaroğlu, iddialara son noktayı koydu.
29.09.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kendinden geçti: Sokak müzisyeniyle düet yaptığı anlar gündem oldu
Uraz Kaygılaroğlu kendinden geçti: Sokak müzisyeniyle düet yaptığı anlar gündem oldu Uraz Kaygılaroğlu, Beyoğlu Odakule'de bir sokak müzisyeniyle Tarkan'ın 1992'de seslendirdiği 'Vazgeçemem' şarkısıyla düet yaptı. Tarkan da Kaygılaroğlu'nun yayınladığı videoya kayıtsız kalmadı
22.08.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, hem kızıyla dans etti hem de göbek attı
Uraz Kaygılaroğlu, hem kızıyla dans etti hem de göbek attı Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yakın arkadaşının gelin alma törenine katıldı.
13.08.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış!
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış! Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. Üstsüz pozlarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.
23.07.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Sebebi ortaya çıktı Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
20.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar!
Nesrin Cavadzade'den iddialı pozlar! Geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamak için Instagramdan yaptığı paylaşımla gündem olan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucu, fotoğraflarına kendi başlığını atmayı da ihmal etmedi.
11.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.
30.06.2023 Vatan TV
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu
Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu'nun dikkat çeken anları! Kutlama olay oldu Nesrin Cavadzade, eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.
30.06.2023 Magazin
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu ile yeniden evleneceği iddialarına yanıt!
Melis İşiten'den Uraz Kaygılaroğlu ile yeniden evleneceği iddialarına yanıt! Oyuncu Melis İşiten ile kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Uraz Kaygılaroğlu'nun yeniden evleneceği iddia edildi. İşiten, sosyal medyada yayılan dedikoduya yaptığı paylaşımla yanıt verdi.
28.06.2023 Magazin
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu
Aktris dizisi konusu nedir? Aktris 2. sezon ne zaman? İşte oyuncu kadrosu Aktris 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Disney Plus'ta yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin'in yer aldığı dizi sıralamada birincliği kaptı. İzlemeyenler için Aktris dizisi konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Aktris oyuncuları kimler? İşte detaylar...
4.06.2023 Televizyon
Yayın sırasında herkes şoke olmuştu! 'Sen yattın' sözlerine açıklama geldi
Yayın sırasında herkes şoke olmuştu! 'Sen yattın' sözlerine açıklama geldi Ebru Şancı ve Bircan Bali programlarında Uraz Kaygılaroğlu'nun yatak performansını konuşurken Şancı'dan yorumcu arkadaşına şoke eden bir yanıt gelmişti. Ebru Şancı, Bircan Bali'ye söylediği "Ben yatmadım sen yattın" yanıtına dair açıklamada bulundu.
21.05.2023 Magazin
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı
Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisine cevap! Yeni paylaşımına yorum yağdı 'Pis Yedili' adlı gençlik dizisinde canlandırdığı 'Canburger' rolüyle tanınan, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 6 yaşındaki kızı Ada ile çektiği bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafına yorum yağan ünlü isim, bir takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.
15.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu! Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu son olarak sosyal medya hesabında en yakın arkadaşlarını takipten çıkmasıyla olay yaratmıştı. Kaygılaroğlu önceki akşam Kadıköy'de görüntülendi. Ünlü oyuncu en yakın arkadaşlarını takipten çıkması olayı sorulması üzerine konuştu. Kaygılaroğlu'nun sildiği kişiler arasında Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Kaan Yıldırım ve Demet Özdemir gibi isimler vardı.
4.04.2023 Magazin
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor!
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Avukat Ceylin'i oynayan ve başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.03.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet'
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet' Ünlü oyuncu Ezgi Mola ülkemizi derinden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından enkazdan kurtarılan ailesini kaybetmiş bir köpeği sahiplendi. Oyuncu, sosyal medya hesabından "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" dedi.
13.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uraz kaygılaroğlu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.