Gazete Vatan Logo
Magazin Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!

Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!

Oyuncu Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitirmişti. Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu’yla evliliğinin bitişi hakkında ilk kez konuştu.

Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!

2014 yılında dünyaevine giren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, meslektaşı Melis İşiten 2019'da yollarını ayırmıştı. Evliliklerinden Ada adında bir kızları olan ve çocukları için sık sık bir araya gelen çiftten Melis İşiten ayrılık hakkında ilk kez konuştu.

Ceyda Düvenci’nin sunduğu “Bambaşka Sohbetler” isimli programa konuk olan İşiten boşanmanın sürpriz olmadığını söyledi: “Çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğinden şüphem yoktu.

Boşanma kararını çok hızlı verdik, birbirimizi sevmemiz çok büyük etkendi. Çok genç yaşta evlenip, anne baba olduk. Çok heyecanlı tipleriz, bu bizim için beklenen bir şeydi. Bu kadar âşık olup, bu kadar yüksek gidemedi.

Bir yerde patlayacak diye bekliyorduk. Hiç birbirimize yalan söylemedik, bu muazzam bir saygıya sebep oluyor. Benim en büyük avantajım buydu, çok iyi bir iletişimimiz var, dürüstüz. Ama olmadı.”

Melis İşiten, ayrılıktan sonraki 1 yılın zor geçtiğini anlattı: “Boşanırken kadın istese bütün dünyaları da yıkabilir, toz pembe de yapabilir.

Ne gerek var karşında bu kadar dürüst bir adam varken? 1 sene çok zorlandık, çok yüksek bir dünyadan çıkıp soğutmak çok zordu. Kızımız Ada da çok küçüktü. Birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgiyle çekildim, uzaklaştım.

Haberin Devamı

Herkes bir kafasını dinlesin dediğimiz bir 2 senemiz oldu. Sonra yeniden, kızgınlık olmadığı için, yeniden bir araya gelmeye başladık. Benim geçirdiğim trafik kazasından sonra yeniden arkadaş olmuşuz gibi oldu.

Başıma bir şey gelse ben Uraz’ı arardım, Uraz bunu biliyor. O da beni arar.”