Ban Ki-Moon

Ban Ki-Moon

Son dakika Ban Ki-moon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ban Ki-moon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ban Ki-moon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ban Ki-Moon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ban ki-moon gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 ban ki-moon haberi bulunmuştur. Tüm ban ki-moon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya günü nedir, ne zaman, neden kutlanır? 22 Nisan Dünya Günü mesajları (Google “Dünya Günü 2022” için doodle hazırladı)
Dünya günü nedir, ne zaman, neden kutlanır? 22 Nisan Dünya Günü mesajları (Google “Dünya Günü 2022” için doodle hazırladı) Google, iklim değişikliğine özel “Dünya Günü 2022” doodle hazırladı. Google, iklim değişikliği için hazırladığı doodle ile Dünya Günü'ne destek verdi. “Bugün Dünya Günü. Google'ın iklim değişikliğiyle nasıl mücadele ettiğine göz atın' açıklamasının yer aldığı tasarımda Google iklim değişikliği ile ilgili projelerine de kullanıcılarla paylaştı. Peki, Dünya günü nedir, ne demek? İşte Dünya günü ile ilgili merak edilenler ve 22 Nisan Dünya Günü mesajları…
22.04.2022 Gündem
'Suriye konusunda aldığı inisiyatiften dolayı Erdoğan'a saygı duyuyorum'
'Suriye konusunda aldığı inisiyatiften dolayı Erdoğan'a saygı duyuyorum' Birleşmiş Milletler (BM) 8. Genel Sekreteri Ban Ki Moon, Suriye konusunda aldığı inisiyatiften dolayı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygı duyduğunu belirtti.
8.11.2019 Dünya
CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu Suriye konferansında konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Suriye konferansında konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Aklımızdan çıkarmamamız gereken bir gerçek var. O da Suriye'nin barışı ile Türkiye'nin huzurunun iç içe geçmiş olduğu gerçeğidir. Bunun için Ankara ile Şam arasındaki yolun barışa giden en kestirme yol olduğunu ve Suriye'nin geleceğine ancak Suriye halkının karar verebileceğini hiç unutmamalıyız." dedi.
28.09.2019 Siyaset
2017'de 6 bin 18 kişi göç esnasında hayatını kaybetti
2017'de 6 bin 18 kişi göç esnasında hayatını kaybetti Avusturya'nın başkenti Viyana'da 2018 Dünya Afet Raporu, Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC), Birleşmiş Milletler Uzay İşleri Ofisi (UNOOSA) ve Küresel Vatandaşlar için Ban Ki-Moon Merkezi tarafından düzenlenen ortak basın toplantısında açıklandı.
12.11.2018 Dünya
Seçimden sonra OHAL’i kaldırabiliriz
Seçimden sonra OHAL’i kaldırabiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal D-CNN Türk ortak yayınında açıkladı: Seçim sonrası OHAL’i masaya yatırıp, onu gözden geçirip kaldırma gibi bir durum olabilir. İnşallah kabineyi kurduktan sonra talimatı verip çalışmayı sürdüreceğiz.
7.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buket Aydın moderatörlüğündeki ‘Seçim Özel’de, Demirören Medya Grup Başkanı, Kanal D ve CNN Türk İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı. Kandil ve Sincar'a olası operasyon ile ilgili konuşan Erdoğan: “Bunu ilk defa söylüyorum. Mahmur. Mahmur çok önemli. BM şöyle demiş böyle demiş... BM'nin Mahmur meselesini de halletmesi lazım. Mahmur bir kuluçka yuvasıdır. Ban Ki Moon ile bunları çok konuştum. Şimdi de konuşuruz. Bu meseleyi çözmezseniz vururuz. Kandil nereden besleniyor sanıyorsunuz? Mahmur'dan. Sİncar da küçük bir Kandil'dir aslında.” dedi.
8.06.2018 Siyaset
PYD'nin muhalif Kürt siyasilere tahammülü yok
PYD'nin muhalif Kürt siyasilere tahammülü yok PYD/PKK terör örgütü, elindeki silah gücü sayesinde bölge halkı ile muhalif Kürt grupları baskı altında tutuyor ve kendilerini Kürtlerin tek temsilcisi olarak ilan ediyor.
24.03.2018 Gündem
Rusya ile flaş Halep toplantısı!
Rusya ile flaş Halep toplantısı! Reuters haber ajansı, Türkiye ve Rusya'nın yarın Halep'i görüşmek üzere bir araya geleceğini son dakika olarak duyurdu. Ancak Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, görüşmenin özel ve spesifik bir buluşma olmadığını belirterek "Bizden açıklama gelirse onu dikkate almanızı rica ediyorum" dedi.
17.06.2021 Dünya
Bir yanda vahşet bir yanda zafer: Halep
Bir yanda vahşet bir yanda zafer: Halep Suriye ordusu, kentin doğusundaki militanları da püskürtmesinin ardından Halep’te resmi olarak zafer ilan etti.Suriye ordu kaynakları, Suriye ordusu ve müttefiklerinin, Halep'teki tüm terk edilen ilçelerde kontrol sağladığını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de ikinci gününde
Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de ikinci gününde Kıbrıs sorununa çözüm bulma müzakereleri çerçevesindeki İsviçrenin Mont Pelerin kasabasında dün başladı.
17.06.2021 Dünya
"Suriye'deki durum, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne götürülmeli"
"Suriye'deki durum, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne götürülmeli" Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki Moon, BM Güvenlik Konseyine Suriye'deki durumun Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne taşınması için yaptığı çağrıyı yineledi.
17.06.2021 Dünya
"Esad yönetimi 300 bin cana mal oldu"
"Esad yönetimi 300 bin cana mal oldu" DW'nin Conflict Zone programına katılan BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon, Beşar Esad yönetiminin Suriye'de 300 binden fazla kişinin ölümüne neden olduğunu söyledi.
11.10.2016 Dünya
BM Genel Sekreterliği koltuğuna oturacak isim
BM Genel Sekreterliği koltuğuna oturacak isim Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, görev süresi bu yıl sonunda dolacak olan Genel Sekreter Ban Ki-moon'un yerine Portekiz eski Başbakanı Antonio Guterres'in aday olmasını oybirliğiyle kabul etti.
17.06.2021 Dünya
‘Demokrasiye hoş geldiniz’
‘Demokrasiye hoş geldiniz’ Kolombiya’da hükümet ile FARC örgütü arasındaki çatışmaları resmen bitiren barış anlaşması imzalandı. Anlaşmaya imza atan Kolombiya lideri Santos, örgüt üyelerine ‘Demokrasiye hoş geldiniz’ dedi
27.09.2016 Dünya
Suriyeliler’e dil öğretip Türkiye’de umut olacak
Suriyeliler’e dil öğretip Türkiye’de umut olacak BM Genel Kurulu’ndaki bir forumda konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Suriyeli mültecilere dil öğreten ‘Merhaba Umut’ projesini anlattı. 350 toplum liderine seslenen Terzioğlu, “Suriyeli çocukların ve gençlerin geleceği bizim elimizde” dedi.
20.09.2016 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York’ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in 71. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere ABD’nin New York kentine geldi
29.09.2021 Gündem
G20 liderleri Çin'de buluşuyor
G20 liderleri Çin'de buluşuyor G20 Liderler Zirvesi, 4-5 Eylül 2016'da, Çin Halk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek.
2.09.2016 Ekonomi
Suriye Türkiye’yi BM’ye şikâyet etti!
Suriye Türkiye’yi BM’ye şikâyet etti! Suriye, Ankara'nın dinci terör örgütü IŞİD ve Türkiye'yi her gün kana bulayan PKK'nın bu ülkedeki uzantısı YPG'ye karşı başlattığı Fırat Kalkanı harekâtını Birleşmiş Milletler'e (BM) şikâyet etti.
29.09.2021 Gündem
Ban Ki-moon: Çin, G20 Zirvesi'ni yeni bir düzeye taşıyacak
Ban Ki-moon: Çin, G20 Zirvesi'ni yeni bir düzeye taşıyacak Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Çin'in çabalarıyla G20 Zirvesi'nin kapsayıcı niteliğinin yeni bir düzeye taşınacağını söyledi.
17.06.2021 Dünya
İş dünyasından yurt dışında FETÖ seferberliği
İş dünyasından yurt dışında FETÖ seferberliği Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından sadece verdikleri ilanlarla değil, yaptıkları ziyaretlerle de yurt dışında oluşturulmaya çalışılan olumsuz algı ile mücadeleye girişen iş dünyası örgütleri, uluslararası kamuoyunu Türkiye konusunda doğru yönlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
17.08.2016 Ekonomi
BM tarihinde bir ilk
BM tarihinde bir ilk Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-moon’un, 31 Aralık’ta dolacak görev süresinin ardından genel sekreterlik görevine talip olan adaylar, BM tarihinde ilk olarak canlı yayınlanan açık oturumda bir araya geldiler.
17.06.2021 Dünya
Güney Sudan liderlerinden ateşkes emri
Güney Sudan liderlerinden ateşkes emri Güney Sudan Cumhurbaşkanı Salva Kiir ve yardımcısı Riek Machar, başkent Caba'da Perşembe gününden bu yana çarpışan güçlerine ateşkes emri verdi.
17.06.2021 Dünya
Türkiye en iyisini yapıyor, siz de yapın!
Türkiye en iyisini yapıyor, siz de yapın! Dünya Mülteciler Günü’nde Dışişleri Bakanlığı çağrı yaptı: Türkiye, gerek koruma gerek insani yardım anlamında elinden gelenin en iyisini yapmakta, tüm uluslararası toplumu da bu yönde hareket etmeye davet etmektedir.
29.09.2021 Gündem
Suudi Arabistan kara listeden çıkarıldı!
Suudi Arabistan kara listeden çıkarıldı! Birleşmiş Milletler, Yemen'de rejimi destekleyen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonu kara listeden çıkardı
17.06.2021 Dünya
Turkcell’den Kızılay’a 5 milyon lira destek
Turkcell’den Kızılay’a 5 milyon lira destek Turkcell ve Kızılay, Ramazan öncesi güçlerini insani yardım için birleştirdi. Turkcell’in Kızılay’a bu yıl 5 milyon lira destekte bulunacağı açıklandı. Hedefler arasında bağış ve gönüllülükte öncü olmak, farkındalık yaratmak, Türkiye ve dünyaya örnek bir işbirliği modeli yaratmak yer alıyor
31.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ban Ki-Moon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ban ki-moon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.