Aşk İddiası

Aşk İddiası

Son dakika aşk iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 408 aşk iddiası haberi bulunmuştur. Tüm aşk iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı.
15.01.2024 Magazin
Hakim Ziyech'in yeni aşkı ifşa oldu! Türk güzele aşık oldu, Torreira-Devrim Özkan sonrası bomba
Hakim Ziyech'in yeni aşkı ifşa oldu! Türk güzele aşık oldu, Torreira-Devrim Özkan sonrası bomba Hakim Ziyech'in yeni aşkı ortaya çıktı. Lucas Torreira-Devrim Özkan aşkı sonrası sarı kırmızılı takımda çok konuşulacak bir aşk iddiası daha gündeme geldi. Cimbom'da son haftaların yıldızı Hakim Ziyech için gündeme oturacak bir aşk iddiası gündemde. İşte Ziyech'in yeni aşkı ve tüm detaylar...
5.12.2023 Galatasaray
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası!
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
6.11.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı! Oyuncu Cansu Tosun'un babası kim, Kenan Torun aslen nereli ve kaç yaşında? Soruları arama motoru üzerinden araştırılıyor. Seranay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk dedikodularına karıştı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Seray Kaya ve Mert Demir sevgili mi? “Hayırlı olsun diyelim mi?”
Seray Kaya ve Mert Demir sevgili mi? “Hayırlı olsun diyelim mi?” 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle büyük beğeni toplayan Seray Kaya’nın müzisyen Mert Demir'le aşk yaşadığı iddia edildi. Cihangir'de görüntülenen ünlü oyuncuya aşk iddiası soruldu.
12.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un romantik karesine Demet Akalın'dan yorum geldi! Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medyada ilan eden Umut Evirgen'in ardından bir paylaşım da Alina Boz'dan geldi. Demet Akalın, ikilinin romantik karesine yaptığı yorumla şaşırttı.
3.08.2023 Magazin
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Umut Evirgen ve Alina Boz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Magazin dünyasına damga vuracak aşk iddiası belgelendi. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. 15 gün önce yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için sürpriz aşk iddiası! Galatasaraylı oyuncu...
Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için sürpriz aşk iddiası! Galatasaraylı oyuncu... İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'e rekor bonservisle transfer olan Arda Güler, dünya basınında gündem olmaya devam ediyor. Madrid'le 6 yıllık sözleşme imzalayan milli yıldız, ilk antrenmanına çıkarken futbol dışında özel yaşamıyla da gündem olmaya devam ediyor.
12.07.2023 İspanya
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi? Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Magazin
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi? Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023 Magazin
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış Gaziantep'te bir haftadır kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Ömer Yılmaz'ın öldürüldükten sonra Fırat Nehri'ne atıldığı ortaya çıktı. Ömer Yılmaz'ın cesedi nehirden çıkarıldıktan sonra adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 1'i kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
18.03.2023 Yaşam
Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması geldi!
Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması geldi! Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün Etiler’deki bir mekanda arkadaşlarıyla görüntülendi. Samyeli, müzisyen Çağrı Telkıvıran’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
17.03.2023 Magazin
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf eden kocanın ifadesi ortaya çıktı: Boğazını 30 dakika boyunca sıkmış
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf eden kocanın ifadesi ortaya çıktı: Boğazını 30 dakika boyunca sıkmış Denizli'de yaklaşık 6 aydır kayıp olan 1 çocuk annesi eşini çuvala koyup iş yerinin yanındaki araziye gömen koca, tutuklandı. Zanlı, verdiği ifadede, "Eşimin ilişkiye girdikten sonra boynunu 30 dakika boyunca sıktım" diyerek tüyleri ürpertti.
31.01.2023 Gündem
Kocasının mahallesinde bulunamayan kayıp Mine, otelin etrafında aranıyor
Kocasının mahallesinde bulunamayan kayıp Mine, otelin etrafında aranıyor Denizli’de eşinin mahallesinde kadavra köpekleriyle yapılan aramada izine rastlanılamayan Mine K.’nin bulunması için otelin etrafındaki alanda çalışmalar aralıksız sürüyor.
26.01.2023 Yaşam
Korkunç yasak aşk şüphesi! Mine her yerde aranıyordu
Korkunç yasak aşk şüphesi! Mine her yerde aranıyordu Denizli'de yaklaşık 5 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının bulunması için, kocasının çalıştığı otelin kanalizasyonu ve bölgedeki termal su kuyularında arama çalışması yapılıyor.
17.01.2023 Yaşam
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi? 2022 yılında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz birlikte iddiaları ortaya atıldı. Sarıkaya bu haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.
30.12.2022 Magazin
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli hakkında sürpriz iddia! Aşk mı yaşıyorlar?
Sinan Akçıl ve Defne Samyeli hakkında sürpriz iddia! Aşk mı yaşıyorlar? İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran son olarak Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl'ın adı sürpriz bir isimle anıldı. Sinan Akçıl'ın Defne Samyeli ile yakınlaştığı iddia edildi.
27.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu! Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…
6.11.2022 Magazin
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?' İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.10.2022 Magazin
Wanda Nara'dan ayrılan Mauro Icardi için yeni aşk iddiası!
Wanda Nara'dan ayrılan Mauro Icardi için yeni aşk iddiası! Paris Saint Germain'den Galatasaray'a transfer olan Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli golcünün Instagram beğenileri dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.
21.10.2022 Galatasaray
Shakira, Pique'den ayrılmıştı! Yeni aşk iddiası olay oldu
Shakira, Pique'den ayrılmıştı! Yeni aşk iddiası olay oldu Barcelona'nın başarılı defans oyuncusu Gerard Pique ile şarkıcı Shakira birlikteliğini sonlandırdıklarını açıklamışlardı. Shakira hakkında şaşırtan bir aşk iddiası ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının Cassilas ile birlikte olduğu öne sürüldü.
28.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.