Gazete Vatan Logo
Magazin Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!

Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!

Oyuncu Cansu Tosun'un babası kim, Kenan Torun aslen nereli ve kaç yaşında? Soruları arama motoru üzerinden araştırılıyor. Seranay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk dedikodularına karıştı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?

Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!

Oyuncu Cansu Tosun'un babası ile Seranay Sarıkaya'nın Nişantaşı'nda görüntülenmesinin ardından 2. Sayfa programında aşk iddiaları tartışılmaya başlandı. Peki, Cansu Tosun'un babası kim,  Kenan Tosun aslen nereli, kaç yaşında? Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?

CANSU TOSUN BABASI KENAN TOSUN KİMDİR?

Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'dur. Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşayan Kenan Tosun Serpil Tosun ile evlidir.

KENAN TOSUN ÜMRAN SEYHAN AŞK MI YAŞIYOR? 

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek yürüyüş yaparken görüntülendi. Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın görüntülendiği kişinin oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu iddia edildi. 'Yasak aşk' iddiası 2. Sayfa'nın da gündemindeydi. Program sunucularından Müge "Cansu Tosun'un anne ve babası evli. Ege'de çok güzel bir köyde yazlıkları yan yana bu ailelerin. Ailece de görüşüyorlar bu görüşme sırasında mı kanlar kaynadı" dedi.

SERPİL TOSUN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Haberin Devamı

Yasak aşkın ortaya çıkmasından sonra gözler Kenan Tosun’un eşi Serpil Tosun’a çevrildi. Serpil Tosun 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamada haberleri doğruladı. “Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok . Allah’a havale ediyorum onları”