Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!

Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?

Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek yürüyüş yaparken görüntülendi. Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın görüntülendiği kişinin oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu iddia edildi. 'Yasak aşk' iddiası 2. Sayfa programında ele alınırken, program sunucularından Müge "Cansu Tosun'un anne ve babası evli. Ege'de çok güzel bir köyde yazlıkları yan yana bu ailelerin. Ailece de görüşüyorlar bu görüşme sırasında mı kanlar kaynadı" dedi. Cansu Tosun’un annesi söz konusu iddiaların ardından açıklama yaparken, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında?

ÜMRAN SEYHAN KİMDİR?

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın yaşam koçluğu yaptığı biliniyor.

Anadolu Üniversitesi Felfesefe Bölümü Mezunu olan Ümran Seyhan, değişim dönüşüm uzmanlığı yapıyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ümran Seyhan’ın Umay Seyhan ismiyle ve @umranseyhan kullanıcı adıyla yer aldığı bir Instagram hesabı bulunuyor. Seyhan’ı 33 binden fazla kişi takip ediyor.

Haberin Devamı

Ümran Seyhan’ın kızı Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Serenay Sarıkaya Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya'nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Bir süre ailesiyle Antalya'da yaşayan Sarıkaya, 7 yaşındayken anne ve babasının ayrılmasından sonra babasının başka bir evlilik yapması üzerine annesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

Ümran Seyhan, kızı Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk yapmak istemesi üzerine İstanbul’a taşındılar.

"ADALETİN BU MU DÜNYA"

Paylaşım üstüne paylaşım yapan anne Tosun, Koray Avcı'nın, "Adaletin Bu Mu Dünya?" şarkısıyla gönderme yaptı.

"KİMSE BANA AŞKTAN BAHSETMESİN"

Daha sonra özlü sözler paylaşmaya da devam eden Serpil Tosun'un, "Seni, annen kadar sevecek ve baban kadar merak edecek kimse yoktur. O yüzden kimse bana aşktan bahsetmesin" cümleleri de oldukça manidardı.

Serpil Tosun, bir sonraki paylaşımında ise "En çok kendime mahcubum; olmazlarda ziyan ettim gönlümü" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

İLK AÇIKLAMA

Serpil Tosun 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada haberleri doğruladı. Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok . Allah'a havale ediyorum onları" dedi. Cansu Tosun ile Serenay Sarıkaya cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.