Kenan Tosun panikledi! Ümran Seyhan: Gel yanıma kaçma
Kenan Tosun panikledi! Ümran Seyhan: Gel yanıma kaçma İlişkileri magazin dünyasında büyük ses getiren Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı’nda görüntülendi. Seyhan, panikle yanından uzaklaşan sevgilisinden sakin olmasını istedi: “Kaçacak bir durum yok.”
8.12.2023 Magazin
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı almıştı. İhanete uğrayan Serpil Tosun, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
17.11.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin