Gazete Vatan Logo
Magazin 2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?

2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?

2022 yılında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz birlikte iddiaları ortaya atıldı. Sarıkaya bu haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.

2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?

Şahmaran dizisinin Adana’daki setinde tanışan ikili, sette başlayan arkadaşlıklarını İstanbul’a taşımış, aynı arkadaş ortamında görüşmeye başlamıştı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın yazısına göre; İkilinin set arkadaşlığı konuşulduğu gibi aşka evrilmiş.

 

Yoğun bir yıl geçiren, “Cahil Periler”, “Şahmaran” ve “Kal” gibi üç ayrı yapımda rol alan Burak Deniz, iş yoğunluğundan ötürü bu süreçte Didem Soydan’dan ayrılmıştı. Projelerini bitiren ünlü oyuncu, dinlenmek için menajeriyle birlikte İzlanda tatiline çıkmıştı.
Tatilde enerji ve moral depolayan Burak Deniz, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile şimdilerde gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyormuş.

30 yaşındaki Serenay Sarıkaya Burak Deniz ile aşk iddialarını sosyal medya hesabından kesin bir dille yalanladı. Sarıkaya, 'Yılın son yanlış haberi...Sakin' notuyla aşk iddialarına son noktayı koydu. 

Burak Deniz cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.