Arap Turist

Arap Turist

Son dakika arap turist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arap turist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arap turist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arap Turist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arap turist gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 arap turist haberi bulunmuştur. Tüm arap turist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?
Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Atatürk'e hakaretlerde bulunan Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Peki, Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?
20.09.2023 Gündem
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Eminönü’nde taksimetre açmayan taksi sürücüsü araca müşteri gibi binen sivil polise yakalandı
Eminönü’nde taksimetre açmayan taksi sürücüsü araca müşteri gibi binen sivil polise yakalandı Fatih Eminönü’nde ticari taksilere yönelik denetim gerçekleştiren Sivil Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri, bir ticari taksiye turist müşteri gibi bindi. Taksiye binen sivil ekipler, sürücünün taksimetre açmadığını, seyir halindeyken telefonla ilgilendiğini kayıt altına aldı. Daha sonra denetim noktasına getirilen sürücüye 2 bin 930 lira cezai işlem uygulandı.
16.01.2023 Vatan TV
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı Antalya'da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Ersin Yazıcı'nın '17 milyon turist' hedefiyle tüm yılların rekor hedefini ortaya koyduğu 2023'ün Ocak ayının ilk 15 günü beklenen ölçüde turist sayısına ulaşıldı. 15 günde kente hava yoluyla gelen turist 125 bini bulurken, 1-15 Ocak arası itibarıyla tüm yılların rekoru kırıldı.
16.01.2023 Ekonomi
Polis taksiye Arap turist gibi bindi; taksiciye ceza yağdı
Polis taksiye Arap turist gibi bindi; taksiciye ceza yağdı İstanbul'da polis, Arap turist gibi bindiği taksiyi yolculuk sırasında cep telefonuyla kaydetti. Taksimetre açmayan yolculuk boyunca telefonla oynayan taksici ceza yemekten kurtulamadı.
16.01.2023 Gündem
Sedef hastalığına çare buldu, Arap turistler sıraya girdi! '9 çeşit bitkisel karışımla hazırladım'
Sedef hastalığına çare buldu, Arap turistler sıraya girdi! '9 çeşit bitkisel karışımla hazırladım' Sedef hastalığı ile ilgili sevindiren gelişme! Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, yaptığı bitkisel karışımla sedef hastalığına iyi gelen kremi ortaya çıkardı. Bu hastalığa çok fazla yakalanan Arap turistler ise kreme yoğun talep gösteriyor.
23.02.2022 Sağlık
Polisi turist sanan taksici Taksim'den Şişli'ye 500 lira istedi!
Polisi turist sanan taksici Taksim'den Şişli'ye 500 lira istedi! Arap turist gibi davranan sivil ekipler, taksilere binerek kural ihlallerini tespit etti kameraya çekti. Ekipleri turist sanan bir taksici Taksim'den Nişantaşı'na 50 Euro istedi, bir diğer taksiciyse Taksim'den Şişli'ye 500 TL istedi.
10.08.2021 Haber
Taksim'den Şişli'ye 500 TL! Taksiciye büyük şok
Taksim'den Şişli'ye 500 TL! Taksiciye büyük şok Beyoğlu ve Eminönü'nde Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Trafik Ekipleri taksi denetimi yaptı. Arap turist gibi davranan sivil ekipler, taksilere binerek kural ihlallerini tespit etti kameraya çekti. Ekipleri turist sanan bir taksici Taksim'den Nişantaşı'na 50 Euro istedi, bir diğer taksiciyse Taksim'den Şişli'ye 500 TL istedi.
10.08.2021 Yaşam
Çakma ürünler kapış kapış satılıyor!
Çakma ürünler kapış kapış satılıyor! Markalı ve yüksek fiyatlı ürünlerin taklitleri, yasak olmasına rağmen satılmaya devam ediyor. Çakma olarak da adlandırılan bu ürünlere olan ilgi sosyal medya paylaşımları nedeniyle de bir hayli arttı. Çakma ürünlerin yoğun olarak satıldığı Eminönü’ndeki esnaf da gelen müşterilerin çoğunun sosyal medyada gördükleri fotoğraflarla geldiğini, çoğunun bu ürünleri sosyal medyada paylaşım yapmak için aldığını söyledi.
29.09.2020 Ekonomi
İstanbul'a en çok Almanlar geldi!
İstanbul'a en çok Almanlar geldi! İstanbul'a 9 ayda gelen yabancı turist sıralaması da belli oldu. 2019 yılı ocak-eylül aylarında İstanbul’a gelen yabancı sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12 artış ile 11 milyon 342 bin 822'ye yükseldi. İstanbul'a en çok Alman vatandaşları geldi. Yılın ilk 9 ayında kente gelen Alman sayısı da yüzde 5 arttı. 858 bin Alman kente gelirken, Almanları 687 bin ile İranlılar, 545 bin ile Iraklılar ve 512 bin ile Ruslar takip etti. Kente gelen Çinli turist sayısının yüzde 11 artış ile 300 bine ve Kuveytli turist sayısının da yüzde 30.7 artışla 279 bine yükselmesi dikkat çekti.
2.11.2019 Ekonomi
Şişli'de Arap turistlere ateş açıp gasp eden 2 kişi tutuklandı
Şişli'de Arap turistlere ateş açıp gasp eden 2 kişi tutuklandı İstanbul Şişli'de bir kafede oturan iki Arap turist, motosikletle gelen 2 kişi tarafından silahla gasp edildi. Şüpheliler, kendilerine direnen turiste 3 el ateş etti. O anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Turistleri silahla ateş açarak gasp eden şüpheliler mahkemeye sevk edilerek tutuklandı
22.08.2019 Gündem
Yabancıya konut satışı en çok Samsun ve Ankara'da arttı
Yabancıya konut satışı en çok Samsun ve Ankara'da arttı Yabancıya konut satışı, 2018'de önceki yıla göre yüzde 253 ile en çok Samsun'da artarken, Samsun'u, yüzde 161'lik yükselişle Ankara ve yüzde 91'lik artışla Yalova takip etti.
28.01.2019 Ekonomi
Binali Yıldırım’dan Gece Görüşü’ne özel açıklamalar
Binali Yıldırım’dan Gece Görüşü’ne özel açıklamalar CNN TÜRK’te ekrana gelen Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım özel açıklamalarda bulundu.
24.01.2019 Siyaset
O ülkeden büyük talep! 82 bin metrekarenin 76 binini satın aldılar
O ülkeden büyük talep! 82 bin metrekarenin 76 binini satın aldılar Doğu Karadeniz’e akın eden Araplar, Ordu’dan mülk alma yarışına girdi. 2017 yılında 34 Arap uyruklunun mülkiyet satın aldığı Ordu’da 2018 yılında 66 yabancıya 82 bin metrekare satış yapıldı. 82 bin metrekare arsa ve gayrimenkulün 76 bini 37 Arap uyruklu turiste satıldı.
24.01.2019 Ekonomi
İranlılar Karadeniz'i keşfediyor
İranlılar Karadeniz'i keşfediyor İran'da faaliyet gösteren yaklaşık 40 turizm acentesinin temsilcisi, Trabzon'da bir araya geldikleri sektör ilgilileriyle değerlendirme toplantısı yaptı.
3.11.2018 Ekonomi
Araplar, Karadeniz'de konut ve fındık bahçelerine yöneldi
Araplar, Karadeniz'de konut ve fındık bahçelerine yöneldi Karadeniz Bölgesi, son yıllarda Arap turistlerin akınına uğruyor. Araplar, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına yöneldi. Suudi Arabistan uyruklu 100'e yakın kişi, Ordu'da konut, arsa ve gayrimenkul satın aldı. Ünye ilçesinde ilk kez 11 dönüm fındık bahçesi satın alan Arap turistler, Aybastı Perşembe ve Çambaşı Yaylası'na turizm yatırımı yapmak için yer arayışına başladı. Trabzon'da ise Körfez ülkelerinden gelen turistlerin ilk tercihi de konut oluyor.
18.10.2018 Gündem
Sürücülere ve Arap turistlere UBER'den ceza yağdı
Sürücülere ve Arap turistlere UBER'den ceza yağdı İstanbul Etiler’de Sivil Trafik Ekipler Amirliğine bağlı görevlilerin UBER ve Scotty araçlarına yönelik gerçekleştirdiği uygulamada sürücülere ve yolculara ceza yağdı. Uygulamada durdurulan UBER araçlarında seyahat eden ve kendilerine ceza yazılacağını öğrenen Arap turistler şoke oldu.
31.08.2018 Gündem
Ne Araplar ne de Ruslar! Bu kez onlar Türkiye'de
Ne Araplar ne de Ruslar! Bu kez onlar Türkiye'de Türkiye'ye Latin Amerika ülkelerinden gelenlerin sayısında özellikle son yıllarda artış yaşanıyor. Güney Amerika'dan bu yılın ilk yedi ayında gelenler yüzde 74.23 artışla 138 bin 493'e yükseldi. Latin Amerika’dan ise en çok Arjantin ve Brezilya'dan turist geldi. Bu iki ülkeden gelen turist sayısı 41 bini buldu.
30.08.2018 Ekonomi
Araplar, Türkiye'de bunu ilk kez yapıyor
Araplar, Türkiye'de bunu ilk kez yapıyor Ordu'ya Körfez ülkelerinden gelen Arap turistler, çok beğendikleri bölgeden konut ve gayrimenkulden sonra şimdi de 11 dönüm fındık bahçesi satın aldı.
27.08.2018 Yaşam
Kadın turiste gasp şoku!
Kadın turiste gasp şoku! Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye gelen kadın turist, Taksim'de gasp şoku yaşadı. Polis, turistin telefonunu alan gaspçıyı saklandığı otoparkta yakaladı. Turistin ağabeyi, "Türk polisinin bu hızlı müdahalesinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
25.08.2018 Yaşam
Araplar’ın iftarlığı Mısır Çarşısı’ndan
Araplar’ın iftarlığı Mısır Çarşısı’ndan Geleneksel Ramazan alışverişi için bu yıl Araplar da Eminönü’nü tercih etti. Özellikle sucuk, pastırma, kavurma ve lokuma ilgi gösteren Araplar, girdikleri dükkanlarda 3-5 bin TL’lik alışverişlerle reyonları boşaltmaya başladı
8.05.2018 Ekonomi
Kuzey Irak'ta referandum krizi derinleşiyor
Kuzey Irak'ta referandum krizi derinleşiyor Bağımsızlık referandumu nedeniyle Kuzey Irak’a yönelik yaptırım kararı alan Bağdat’ın yanı sıra İran ve Türkiye’nin uçak seferlerini durdurması çarşı pazarda etkisini gösterdi.
2.10.2017 Dünya
İstanbul'a en çok Alman, en az Kuzey Koreli geldi
İstanbul'a en çok Alman, en az Kuzey Koreli geldi İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü verilerine göre ocak-haziran döneminde İstanbul'a 207 ülkeden 5 milyon 704 bin 702 bin turist geldi. Buna göre turistlerin yüzde 9,4'ünü Almanlar oluştururken, söz konusu dönemde Kuzey Kore'den sadece 1 kişi kenti ziyarete geldi.
23.08.2017 Ekonomi
3.5 milyon Arap turist bekleniyor
3.5 milyon Arap turist bekleniyor Arap turistler son yıllarda Türkiye’ye akın ediyor. Bu yıl 3.5 milyon Arap turistin Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Bir ailenin ortalama harcaması 3 bin doları bulurken, Batılı turistler 700 dolara iniyor
28.06.2017 Ekonomi
Turizmde canlanma başladı
Turizmde canlanma başladı Türkiye'ye gelen turist sayısında ibre Nisan'da pozitife döndü. Yabancı turist sayısı yüzde 18.10 arttı. Sektör Mayıs ayı verilerinin de yüzde 20'lik artış bekliyor. Ancak gözler halen Avrupalı turistin 'son dakika' rezervasyon tercihinde.
16.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arap Turist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arap turist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.