Antonis Samaras

Antonis Samaras

Son dakika Antonis Samaras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antonis Samaras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antonis Samaras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antonis Samaras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antonis samaras gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 antonis samaras haberi bulunmuştur. Tüm antonis samaras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun!
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun! Türkiye ile yatıp kalkan Yunanistan'da provokasyon kokan açıklamalara bir yenisi eklendi. Eski Savunma Bakanı'nın savaş çığırtkanlığı yaptığı açıklamalar, Yunan medyasında çarşaf çarşaf yayınlandı, gazeteler "Çatışmaya ne kadar yakınız?" ve "Türkiye ile savaşa hazırlanmalıyız" manşetleri attı.
6.11.2022 Gündem
Miçotakis kimdir? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye’ye neden geldi?
Miçotakis kimdir? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye’ye neden geldi? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, resmi temaslar için İstanbul'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Yunanistan Başbakanı'nı kabul edecek.
13.03.2022 Siyaset
Yunanistan'ı yıkan haber!
Yunanistan'ı yıkan haber! Yunanistan'ın borç rahatlatma umutları suya düştü. Anlaşma sağlanamadı. Son dakika açıklamasından "daha yüksek seviyede katılımlı bir toplantı yapılmalı" denildi.
18.05.2017 Dünya
Komşu’nun kader seçimi
Komşu’nun kader seçimi Yunanistan’da yaklaşık 9,8 milyon seçmen, bugün sandık başına gidiyor. Seçim, son sekiz ayda bir erken seçim ve bir referandum için sandık başına giden ülkenin geleceği açısından son derece kritik
19.09.2015 Dünya
Anketler Çipras'ı sallıyor
Anketler Çipras'ı sallıyor Yunanistan'da pazar günü yapılacak genel seçimlerinde iktidar, sağ kanada geçebilir. Anketlere göre Syriza ve Yeni Demokrasi başa baş gidiyor.
17.09.2015 Dünya
Samaras istifa etti
Samaras istifa etti Yunanistan'ın merkez sağ muhalif Yeni Demokrasi partisi lideri Antonis Samaras parti liderliğinden istifa etti
5.07.2015 Dünya
Yunanistan'daki 'kader oylaması' bitti!
Yunanistan'daki 'kader oylaması' bitti! Yunan vatandaşlar kreditörlerin nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşulları hükümetin kabul edip etmemesi konusunda karar vermek üzere sandığa gitti. Oyların yüzde 90'dan fazlası sayıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre refranduma katılanlartın yüzde 61'den fazlası "Hayır" dedi...Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis oyların çoğunluğunun sayılmasının ardından açıklama yaptı. Varufakis: "Bugün 'Hayır' oyu, demokratik bir Avrupa için 'Evet' oyudur" dedi. Eski Başbakan ve Muhalefet Lideri Antonis Samaras da partisinden istifa etti.
5.07.2015 Dünya
Kararsizlar belirleyecek
Kararsizlar belirleyecek Yarın IMF ve AB’nin kemer sıkma politikalarını oylayacak olan Yunanistan’da ‘Evet’çilerle ‘Hayır’cılar arasındaki oy farkı yüzde 1 civarında...
3.07.2015 Dünya
‘Türkler’in işgalinde  savunmasız kalırız’
‘Türkler’in işgalinde savunmasız kalırız’ Yunan Meclisi’nde 13 saat süren oturumda AB’nin acı reçetesini referanduma götürmeye onay çıktı...
28.06.2015 Dünya
Çipras nakavt oldu!
Çipras nakavt oldu! Yunanistan’da pembe vaatler ve ‘Borçları sileceğiz’ sloganıyla iktidara gelen Çipras, AB’ye maaşları düşürme, KDV’yi yükseltme, elektrik zammı içeren bir boyun eğme paketi sunsa da reddedildi
24.06.2015 Dünya
Syriza o vaadini yerine getirdi!
Syriza o vaadini yerine getirdi! Yunanistan'da ocak ayında yapılan genel seçimleri kazanarak iş başına gelen Syriza Partisi, seçim vaatlerinden birini yerine getirdi.
29.04.2015 Dünya
Hala işe alınmayı bekliyorlar
Hala işe alınmayı bekliyorlar Yunanistan’da eski Başbakan Antonis Samaras döneminde bakanlık kadrolarında yapılan kesinti kapsamında görevlerine son verilen temizlik işçileri hala işlerine geri dönmek için bekliyorlar...
21.04.2015 Dünya
'Teslim olmayacağım!'
'Teslim olmayacağım!' Yunanistan Başbakanı Tsipras, Euro Bölgesi'ne karşı direniyor.
31.03.2015 Dünya
Yunanistan’da 20 Nisan'a kadar yetecek para kaldı
Yunanistan’da 20 Nisan'a kadar yetecek para kaldı Mali kalkınma programı konusunda Avrupalı ortaklarıyla olan anlaşmazlık nedeniyle nakit akışı kesilen Yunanistan'ın, yeni yardım alamaması durumunda ödemeleri yerine getirmekte zorlanacağı ve elindeki nakit kaynağın 20 Nisan'a kadar tamamen tükenebileceği belirtiliyor.
26.03.2015 Ekonomi
İlk İcraatlar
İlk İcraatlar Alexis Tsipras, ilk bakanlar kurulu toplantısında ‘Bize verilen güç bize değil halka ait...
28.01.2015 Dünya
Başbakanlıkta sabun bile bırakmamış
Başbakanlıkta sabun bile bırakmamış Yunanistan’da eski Başbakan Samaras, ayrılırken başbakanlık binasındaki pek çok eşyayı yanında götürdü
27.01.2015 Dünya
O artık Başbakan
O artık Başbakan Yunanistan’da seçim zaferi Syriza lideri Alexis Tsipras’ın oldu. Yüzde 36 oy alan Tsipras, Yunanistan’ın en genç başbakanı olacak. Nasıl bir başbakan olacağı ise 7 yıl önce bir gençlik dergisine verdiği röportajda gizli
25.01.2015 Dünya
‘Oyuncak tren’  ittifakı olur mu?
24.01.2015 Dünya
Yunanistan'da erken seçime doğru
Yunanistan'da erken seçime doğru Başbakan Samaras ekonomi programını açıkladı: "İktidara gelirsek reformlarla rekabeti artıracağız, birkaç yılda vergileri hafifleteceğiz."
10.01.2015 Dünya
AB'nin geleceği belirsizliğe doğru ilerliyor
AB'nin geleceği belirsizliğe doğru ilerliyor Avrupa’da devam eden deflasyon ve resesyon endişeleri, Yunanistan’ın genel seçimlerden sonra atabileceği adımlar belirsizlikleri arttırıyor.
7.01.2015 Dünya
Samaras’ın kumarı tutmadı
Samaras’ın kumarı tutmadı Yunanistan, parlamentonun son turda da cumhurbaşkanı seçememesi nedeniyle gelecek ay erken genel seçime gitmeye hazırlanıyor...
29.12.2014 Dünya
Komşu çakıldı!
Komşu çakıldı! Yunanistan’da cumhurbaşkanlığı seçimi başarısızlıkla sonuçlandı, erken seçim kararı çıktı. Atina Borsası yüzde 11 düşerken, faiz yüzde 9’u geçti. Komşu, Türkiye ve AB’yi de etkiledi.
29.12.2014 Ekonomi
Başbakan'dan sürpriz ziyaret!
Başbakan'dan sürpriz ziyaret! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Edirne'ye 5 kilometre mesafede yer alan Pazarkule sınır kapısından Yunanistan tarafına kadar gitti. Davutoğlu, Yunan yetkililer tarafından karşılandı.
29.09.2021 Gündem
Siyasi çözümsüzlüğe seçim çözümü
Siyasi çözümsüzlüğe seçim çözümü Yunanistan Parlamentosu, ülkenin yeni cumhurbaşkanını bugün yapılan ikinci tur oylamada da seçemedi. 29 Aralık'ta yapılacak üçüncü oylamadan da sonuç çıkmazsa, parlamento feshedilecek ve erken seçime gidilecek.
23.12.2014 Dünya
Başbakan Samaras  bile ikna edemedi
Başbakan Samaras bile ikna edemedi Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, hapiste eğitim hakkı için açlık grevi yapan Nikos Romanos’un babası Giorgos Romanos’la görüştü...
8.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Antonis Samaras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antonis samaras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.