Altın Küre

Altın Küre

Son dakika altın küre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın küre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın küre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Küre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın küre gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 altın küre haberi bulunmuştur. Tüm altın küre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Treat Williams hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Treat Williams hayatını kaybetti! 'Derinlikte Dehşet', 'Kızıl Maske' ve 'Karışık İlişkiler' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Treat Williams, dün akşam Vermont'ta sürdüğü motosikletine bir aracın çarpması sonucu yaşama veda etti. Williams'ın ölümüyle ilgili açıklama yapan menajeri Barry McPherson, "Yıkılmış durumdayım" dedi.
13.06.2023 Magazin
Denizdeki en zorlu yolculuğu 234 günde tamamladı
Denizdeki en zorlu yolculuğu 234 günde tamamladı Güney Afrikalı yelkenci Kirsten Neuschäfer, Altın Küre Yarışı'nı (Golden Globe Race) kazanan ilk kadın olmayı başardı. Dünyanın çevresini otomatik pilot kullanmadan dolaşan Neuschäfer, hepsi erkek olan diğer 15 yarışmacıyı geride bıraktı. Yarışmayı 12 sporcu farklı noktalarda tamamlayamadan bırakmak zorunda kalırken Neuschäfer, en yakın rakibine 1 gün süreyle fark attı. Başarılı sporcu, yarışmayı 234 günde tamamladı.
30.04.2023 Dünya
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Menajeri tarafından yapılan açıklamada, ünlü ismin iyileşmesi için bir umut olmadığı ve ailesinin vermek zorunda olduğu bir karar olduğu söylendi.
28.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi! 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.
20.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti! ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide oynayan ünlü oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayata veda etti. 1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.
1.02.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi 80. Altın Küre Ödülleri (Golden Globes Awards) sahiplerini buldu. Beverly Hilton Oteli'nden yapılan ve üç saati aşan yayın maratonunda törenin sunuculuğunu Jerrod Carmichael üstlendi.
11.01.2023 Kültür Sanat
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı!
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı! Ünlü model Alessandra Ambrosio’nun elmaslara bürünmüş halde verdiği cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
11.12.2022 Magazin
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi! Joker filminin devamı olan Joker 2 ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker 2’nin oyuncu kadrosu netleşiyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı 'Joker' devam filmi 'Joker: Folie à Deux' kadrosuna Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
4.09.2022 Kültür Sanat
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.
30.07.2022 Magazin
Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis (Evangelos Odysseas Papathanassiou) 79 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı Türkiye'de Cennetin Keşfi (1492: Conquest of Paradise) ve Chariots of Fire (Ateş Arabaları) filmlerinin bestecisi olarak ünlendi.
20.05.2022 Dünya
Ünlü oyuncu Fred Ward hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Fred Ward hayatını kaybetti Efsaneleşmiş film ve dizileriyle hatırlanan ünlü oyuncu Fred Ward, 79 yaşında hayatını kaybetti.
14.05.2022 Dünya
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
Kate Winslet’tan Leonardo DiCaprio itirafı
Kate Winslet’tan Leonardo DiCaprio itirafı İngiliz oyuncu Kate Winslet, "Titanik" filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kate Winslet, DiCaprio ile buluşma anlarından bahsetti. İşte dikkat çeken o açıklamalar!
26.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
78. Altın Küre Ödülleri kazananlar kim oldu? Golden Globes 2021 - Altın Küre Ödülleri kazananlar listesi!
78. Altın Küre Ödülleri kazananlar kim oldu? Golden Globes 2021 - Altın Küre Ödülleri kazananlar listesi! Oscar'ın habercisi olarak nitelendirilen Altın Küre Ödülleri (Golden Globes) sahiplerini buldu. Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından belirlenen sinema ve televizyon dünyasının en iyileri, salgın nedeniyle tarihinde ilk kez dijital olarak yayınlanan 78. Altın Küre Ödülleri'nde açıklandı. 78. Altın Küre Ödülleri için New York'ta Tina Fey ve Los Angeles'ta Amy Poehler'in ev sahipliğinde düzenlenen iki ayrı tören düzenlendi. 78. Altın Küre Ödülleri'ni kimler kazandı? İşte 2021 Altın Küre Ödülleri'ni kazananların tam listesi ve törende yaşananlar...
1.03.2021 Kültür Sanat
78. Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Altın Küre 2021 favorileri!
78. Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Altın Küre 2021 favorileri! Oscar'ların habercisi olarak görülen Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı. 28 Şubat Pazar gününü 1 Mart pazartesiye bağlayan gece ekranlara gelecek Altın Küre Ödül Töreni ile ilgili detaylar merak ediliyor. Amerikalı yazar, komedyen ve oyuncu Tina Fey ile yine Amerikalı oyuncu Amy Poehler sunumuyla başlayacak Altın Küre ödüllerinde favoriler de belli oldu. Peki, Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? Altın Küre 2021 favorileri kimler oldu? İşte altın küre ödül töreni ile ilgili merak edilenler...
28.02.2021 Kültür Sanat
Depardieu hakkında "tecavüz" ve "cinsel tacizden" soruşturma açıldı
Depardieu hakkında "tecavüz" ve "cinsel tacizden" soruşturma açıldı Haziran 2019'da takipsizlik kararı verilen "tecavüz" ve "cinsel taciz" suçlamalarıyla ilgili yeniden suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.
24.02.2021 Dünya
Mel Gibson’un geçen nisanda koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı
Mel Gibson’un geçen nisanda koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı Oscarlı ünlü aktör Mel Gibson’un (64), Nisan ayında koronavirüse yakalandığı ve bir hafta tedavi gördüğü ortaya çıktı. Gibson’ın tedavisinde Remdesivir ilacının kullanıldığı açıklandı.
24.07.2020 Magazin
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri Oscar ödüllü İtalyan bestekar Ennio Morricone’nin hayatını kaybetti. Western tarzında yaptığı müziklerle ün kazanan Morricone 2016 yılında 88. Oscar Ödülleri'nde The Hateful Eight filmine yaptığı müziklerle En İyi Film Müziği dalında Oscar kazandı. Ennio Morricone'nun hayatını kaybetmesinin ardından vatandaşlar Ennio Morricone kimdir, sorusuna cevap aramaya başladı.
6.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Altın Küre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın küre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.