Tom Sizemore

Tom Sizemore

Son dakika Tom Sizemore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tom Sizemore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tom Sizemore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tom Sizemore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tom sizemore gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 tom sizemore haberi bulunmuştur. Tüm tom sizemore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Tom Sizemore neden öldü, kimdir? Tom Sizemore hangi filmlerde oynadı?
Tom Sizemore neden öldü, kimdir? Tom Sizemore hangi filmlerde oynadı? Er Ryan'ı Kurtarmak, Doğum Günü 4 Temmuz, Katil Doğanlar ve Kara Şahin Düştü'deki rolleriyle tanınan ABD'li aktör Tom Sizemore 61 yaşında hayatını kaybetti. Tom Sizemore kimdir? Tom Sizemore neden öldü? Tom Sizemore hangi filmlerde oynadı?
4.03.2023 Magazin
Tom Sizemore hayatını kaybetti
Tom Sizemore hayatını kaybetti Saving Private Ryan (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, geçtiğimiz hafta evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Sizemore maalesef kurtarılamadı.
4.03.2023 Magazin
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu
Tom Sizemore beyin anevrizması geçirmişti! Son durumu 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Menajeri tarafından yapılan açıklamada, ünlü ismin iyileşmesi için bir umut olmadığı ve ailesinin vermek zorunda olduğu bir karar olduğu söylendi.
28.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi!
Ünlü oyuncu beyin anevrizması geçirdi! 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan aktör Tom Sizemore, evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Aktörün sözcüsü, konuyla ilgili açıklama yaparak Sizemore'un durumunun kritik olduğunu belirtti.
20.02.2023 Magazin
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Clinton'a 'yasak aşk' iftirası!
Clinton'a 'yasak aşk' iftirası! Eski sevgilinin tek cevabı, 'Kafam güzeldi, özür dilerim!' oldu...
6.02.2014 Dünya
Yasak aşkı ortaya çıktı!
Yasak aşkı ortaya çıktı! Dünyaca ünlü yıldızın sırlarını ortaya çıkaran kitap...
9.04.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tom Sizemore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tom sizemore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.