Gazete Vatan Logo

Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!

Joker filminin devamı olan Joker 2 ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker 2’nin oyuncu kadrosu netleşiyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı 'Joker' devam filmi 'Joker: Folie à Deux' kadrosuna Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne? İşte Joker 2 vizyon tarihi!

Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!

Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker filminin  devamı olacak Joker 2 filmi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. İlk filmdeki performansıyla Oscar kazanan Joaquin Phoenix de rol alacağı Joker 2 filminde Lady Gaga’nın ardından Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson’un da yer alacağı açıklandı. Sinemaseverler Joker 2 filminin ne zaman vizyona gireceğini ve oyuncu kadrosunu araştırıyor. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne?  İşte Joker 2 vizyon tarihi!

JOKER 2 FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Warner Bros., Joker 2 filmini 4 Ekim 2024 tarihinde beyaz perdeye getirmeyi amaçlıyor. Çekimlerin ise aralık ayında başlaması planlanıyor. Joker 2 müzikal olacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

JOKER 2 OYUNCULARI KİM?

Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Brendan Gleeson

JOKER 2 KONUSU NE?

Türkçesi Joker '2 kişilik delilik' olarak bilinen Joker devam filminin konusu hakkında kesin bilgiler verilmese de bazı senaryo tahminleri yapılıyor. Devam filminin senaryosunu yönetmen Todd Phillips ve Joaquin Phoenix birlikte yazdı.

Haberin Devamı