Alaca

Alaca

Son dakika ALACA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ALACA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ALACA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 alaca haberi bulunmuştur. Tüm alaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Kelebeklerin Ömrü Ne Kadar? Kelebekler Kaç Gün Yaşar?
Kelebeklerin Ömrü Ne Kadar? Kelebekler Kaç Gün Yaşar? Halk arasında kelebeklerin ömrünün çok kısa olduğu bilinse de bu bilgi gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı kelebek türlerinin yaşam süreleri diğer canlılara oranla oldukça kısadır. Bununla birlikte dünya genelinde bu zamana kadar tespit edilmiş yaklaşık 140 bin kelebek türü bulunmaktadır. Diğer pul kanatlılar ve böceklerde olduğu gibi kelebeklerin çeşitli türleri farklı özellikler taşımaktadır. Bu nedenle her kelebeğin ortalama yaşam süresi aynı değildir. 
30.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da İskilip Devlet Yolunu hizmete açtı, ardından dreksiyon başına geçti, yolun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Uraloğlu, açılış töreninde ise Çorumluların merakla beklediği açıklamayı yaparak “Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi çalışmalarına inşallah 2024’te başlıyoruz” müjdesini vererek “Hattımızın devreye girmesi ile birlikte 240 kilometre olan Ankara-Kırıkkale-Çorum arasında yaklaşık 3,5-4 saat süren ulaşım süresi, 1,5 saatten daha kısa sürecek” dedi.
17.11.2023 Ekonomi
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti... Bugün İsrail olarak bilinen İsrailoğulları ile ilgili Kuran-ı Kerim'de pek çok ayet bulunmaktadır. Yahudiler ile ilgili bu ayetlerde İsrailoğulları ile ilgili mesajlar vardır. İşte Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
13.10.2023 Gündem
ATM sırasında cinayet! 'Önüme geçtin' deyip bıçakladı
ATM sırasında cinayet! 'Önüme geçtin' deyip bıçakladı Üsküdar'da ATM önünde çıkan sıra kavgasında bıçaklanan Seyfi Alaca hayatını kaybetti.
12.08.2023 Gündem
2 adet beyaz renkli Togg, Türkmenistan'a teslim edildi
2 adet beyaz renkli Togg, Türkmenistan'a teslim edildi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, adını Pamukkale Travertenleri'nden alan 2 beyaz renkli Togg'u, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'a teslim etti.
29.06.2023 Ekonomi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Yaren Alaca bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi!
Yaren Alaca bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi! Fenomen Yaren Alaca cesur tarzıyla adından sık sık söz ettiriyor. Alaca, son olarak siyah bikinili pozlarını paylaştı. Ünlü isme yorum ve beğeni yağdı.
21.06.2023 Magazin
Türkiye'de bir ilk! Sadece birini tamamlamak 8 ay sürüyor
Türkiye'de bir ilk! Sadece birini tamamlamak 8 ay sürüyor Türkiye’de ilk kez Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki tarihi Alaca Han’da kursu açılan "kumaş tablo sanatı" sıra dışı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Tablo üzerine kumaş parçaları monte edilerek yapılan ve yaklaşık 8 ayda tamamlanan tablolar her türlü resme uygulanabiliyor.
9.05.2023 Yaşam
Deprem stresine karşı önemli uyarı: Psikolojiye katkıda bulunuyor
Deprem stresine karşı önemli uyarı: Psikolojiye katkıda bulunuyor Deprem stresiyle başa çıkabilmek için önerilerde bulunan Uzman Klinik Psikolog Berk Alaca, "Stresli zamanlarda, bizi sersemleten ve gergin hissettiren şekilde nefes alma eğiliminde oluruz. Bu yüzden yavaş ve özenli nefes almak, psikolojik iyi oluşumuza katkıda bulunabilir" dedi.
15.03.2023 Sağlık
Şef Ömür Akkor kimdir? MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor nereli, kaç yaşında, evli mi? Hayatında merak edilenler, biyografisi ve kitapları!
Şef Ömür Akkor kimdir? MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor nereli, kaç yaşında, evli mi? Hayatında merak edilenler, biyografisi ve kitapları! Şef Ömür Akkor kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Şef, seyyah ve yazar Ömür Akkor, MasterChef'e konuk olarak katılınca hakkında yapılan aramalar da arttı. Anadolu ve Türk mutfağını anlatan kitaplarıyla dikkat çeken Şef Ömür Akkor aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nde Gastronomi Ödülü’ne layık görülmüştü. İşte MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor’un biyografisi ve yazdığı kitaplar…
20.12.2022 Televizyon
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Esnaflardan Ali Babacan’a 6’lı masa tepkisi
Esnaflardan Ali Babacan’a 6’lı masa tepkisi Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aksaray'da galerici esnaflarını gezdiği sırada esnaflar tarafından 6’lı masaya karşı tepki alırken, bir esnaf CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinden rahatsız olduğunu söyledi.
19.08.2022 Siyaset
Gaziantep'te Teknofest’te yarışacak 26 takıma malzeme desteği
Gaziantep'te Teknofest’te yarışacak 26 takıma malzeme desteği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bu yıl Samsun’da yapılacak TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2022’de Gaziantep’i temsil edecek takımlara 4 milyon TL’lik malzeme desteği veriyor.
1.07.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Girişim Programı finalistleri belirlendi
TEKNOFEST Girişim Programı finalistleri belirlendi TEKNOFEST’te bu yıl da finalist olan ve çalışmalarını girişime dönüştüren yarışmacılar Ön Kuluçka ve Hızlandırma Programına başvurmaya hak kazandı. TEKNOFEST Girişim Programı ile eğitim, ofis, bulut/sunucu, tanıtım gibi çeşitli desteklerin yanında her girişime Ön Kuluçka Programı ile 100.000 TL, Hızlandırma Programı ile 200.000 TL hibe desteği sağlanacak.
13.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Wordle tr 7 Haziran 2022! Wordle günün kelimesi ne? 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime!
Wordle tr 7 Haziran 2022! Wordle günün kelimesi ne? 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime! Wordle günün kelimesi nedir? 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime merak ediliyor. Web tabanlı kelime oyunu olan Wordle, Wordle 6 ve Wordle 7'nin 7 Haziran kelimesi saat 00.00 itibariyle belli oldu. İngilizce olarak çıkan Türkçe versiyonu da Wordle Bundle olan Wordle tr 7 Haziran 2022 kelimesi ne? İşte 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime…
7.06.2022 Gündem
Zülfü Livaneli'nin Yiğidim Aslanım şarkısı ne zaman yayınlanacak? Yiğidim Aslanım Ugly War adıyla ingilizce ağıt oldu!
Zülfü Livaneli'nin Yiğidim Aslanım şarkısı ne zaman yayınlanacak? Yiğidim Aslanım Ugly War adıyla ingilizce ağıt oldu! Zülfü Livaneli'nin 'Yiğidim Aslanım' şarkısı İngilizce ağıda dönüştürüldü. İngilizce ağıt olarak yeniden düzenlenen şarkı 'Ugly War' adıyla dijital platformlarda yayınlandı. Peki, Zülfü Livaneli Yiğidim Aslanım şarkısının ingilizcesi nereden izlenir? Yiğidim Aslanım sözleri ne? Yiğidim Aslanım ne anlatıyor? İşte Yiğidim Aslanım’ın ingilizcesi…
2.06.2022 Kültür Sanat
17 Mayıs SALI BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! Bu hafta salı BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 17 Mayıs kataloğu 2022
17 Mayıs SALI BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! Bu hafta salı BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 17 Mayıs kataloğu 2022 BİM aktüel 17 Mayıs 2022 Salı kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünler kataloğu bu hafta 2 sayfa olarak indirimli ürünleri sıraladı. Vatandaşlar ise BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Salı günü raflarda yerini alacak ürünler indirimli  olarak vatandaşa sunulacak. İşte 17 Mayıs BİM kataloğu…
17.05.2022 Ekonomi
Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu boşandı! Dava 10 dakika sürdü!
Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu boşandı! Dava 10 dakika sürdü! Oyuncu Gökçe Eyüboğlu, inşaat mühendisi Selçuk Öner Eyüboğlu ile 2008 yılında evlendi. Ünlü oyuncunun evlilik birliğinin sarsıldığını belirterek açtığı dava sonuçlandı.
27.04.2022 Magazin
Fenomen Yaren Alaca bikinili poz verdi, yorum yağdı!
Fenomen Yaren Alaca bikinili poz verdi, yorum yağdı! Son zamanların sık takip edilen isimlerinden biri olan Yaren Alaca sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde derin dekolteli pozuyla oldukça konuşulan Alaca bu defa bikinili poz verdi.
27.04.2022 Magazin
Doğu Karadeniz’i çay telaşı sardı! Son hazırlıklarını yapıyorlar
Doğu Karadeniz’i çay telaşı sardı! Son hazırlıklarını yapıyorlar Doğu Karadeniz’de yaklaşan çay sezonu için müstahsiller önce budama, sonrasında gübreleme işlemlerini yaparak yeni sezona hazırlanıyor.
27.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.