Ahmet Melih Yılmaz

Ahmet Melih Yılmaz

Son dakika Ahmet Melih Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Melih Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Melih Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet melih yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 ahmet melih yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm ahmet melih yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
18.08.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı!
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı! Bir döneme damga vuran fenomen dizi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Meli Bendeli şimdi ise son halini takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar!
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan ve oyuncu Ahmet Melih Yılmaz 2022 yılında trans birey olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren başarılı oyuncu adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Meli Bendeli 2023 yılına girerken iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
1.01.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan yatak pozu geldi!
Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz'dan yatak pozu geldi! Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, daha sonra ise Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Adını Melis Bendeli yapan ünlü oyuncu son olarak yataktan bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
13.12.2022 Magazin
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti
Çukur'un ‘Timsah Celil'inin şaşırtan değişimi! Son pozlarıyla dikkat çekti Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren ve ardından Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ahmet Melih Yılmaz değişimiyle şaşırttı. Trans birey olduğunu açıklayan ve adını da değiştiren oyuncu son hali ve pozlarıyla dikkat çekiyor. Cinsiyet değiştirerek Meli Bendeli adını alan oyuncunun son pozuna "Bu ne güzellik" yorumları yağdı.
2.09.2022 Magazin
Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Dudaklarımı yaptırmak zorunda değilim
Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Dudaklarımı yaptırmak zorunda değilim Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. 'Çukur'un Timsah Celil’i olarak dikkat çeken Yılmaz, 2020 yılında 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, bütün birikimini estetiğe harcadığını söyledi.
10.04.2022 Magazin
Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın annesinden flaş açıklama!
Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın annesinden flaş açıklama! Çukur'da hayat verdiği 'Timsah Celil' rolüyle tanınan ve trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz'ın annesi Zuhal Yılmaz, "Onun arkasındayım. Bu bizim aile meselemiz" dedi.
31.01.2022 Magazin
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan şaşırtan açıklama!
Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan şaşırtan açıklama! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. Ödüllü oyuncu, değişimini sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne serdi.
20.01.2022 Magazin
Cam Tavanlar konusu ne, oyuncuları kimler? Cam Tavanlar karakterleri ve gerçek isimleri…
Cam Tavanlar konusu ne, oyuncuları kimler? Cam Tavanlar karakterleri ve gerçek isimleri… Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de başlıyor. Dizi Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı aynı projede buluşturdu. Çarşamba akşamları ekranlara gelecek olan Cam Tavanlar’ın oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Cam Tavanlar hakkında merak edilenler…
9.06.2021 Gündem
Sanatın sesini kısmak halka sırtını dönmektir!
Sanatın sesini kısmak halka sırtını dönmektir! 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü... Sanat toplumun yükselen sesidir. Sahnelerimiz o hür o sesle yankılanıyor
19.03.2015 Arşiv
Aliağa sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü
Aliağa sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü TFF 3. Lig’in 19. haftasında Karabük İdmanyurdu’nu konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.
11.02.2024 Şampiy10
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
'Demir Yumruk' soruşturmasında, örgüt yöneticilerine 43'er yıl hapis istemi
'Demir Yumruk' soruşturmasında, örgüt yöneticilerine 43'er yıl hapis istemi Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen ve 29 şüphelinin tutuklandığı 'Demir Yumruk' soruşturması kapsamında suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz grubuna yönelik soruşturma tamamlandı. İddianamede, aralarında örgüt yöneticileri Hüseyin Eryılmaz ve Hulusi Belgü'nün de bulunduğu 5 kişi hakkında 11’er yıldan 43'er yıla kadar hapis cezası istendi.
27.09.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Guduric, Pierre, Melih şov yaptı Fenerbahçe Beko Gaziantep Basketbol'a 16 sayı fark attı
Guduric, Pierre, Melih şov yaptı Fenerbahçe Beko Gaziantep Basketbol'a 16 sayı fark attı ING Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Fenerbahçe Beko deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 86-70'lik skorla yenmeyi bildi.
14.02.2022 TBL
Anadolu Efes 91-71 Fenerbahçe Beko
Anadolu Efes 91-71 Fenerbahçe Beko Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi 19'uncu haftasında konuk ettiği Fenerbahçe Beko'yu 91-71 mağlup etti.
30.01.2022 TBL
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.
15.07.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
İşte A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın kadrosu belli oldu
İşte A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın kadrosu belli oldu FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek A Erkek Milli Takımımızın 29 kişilik aday kadrosu belli oldu.
18.05.2021 TBL
Frutti Extra Bursaspor - Fenerbahçe Beko: 82-77
Frutti Extra Bursaspor - Fenerbahçe Beko: 82-77 ING Basketbol Süper Ligi’nin 28'inci hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, evinde Fenerbahçe Beko’yu 82-77 yendi.Bu sonucun ardından Frutti Extra Bursaspor, ligdeki 12'nci galibiyetini elde ederken Fenerbahçe Beko ise 7'nci kez mağlup oldu.
11.04.2021 TBL

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Melih Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet melih yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.