Çukur

Çukur

Son dakika çukur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çukur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çukur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukur gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.325 çukur haberi bulunmuştur. Tüm çukur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Kürtün Barajı'nın gövdesine yakınında yamaçta heyelan meydana geldi. Tonlarca toprak kütlesinin hareketlenip, kara yoluna aktığı anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor Atatürk Havalimanında düzenlenen 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul’un fethi için 8 asır boyunca milletlerin Fatihlerin, kumandanların rüyasına giren şehir. Ama bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor" dedi.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul mevcut İBB yönetimiyle 5 yıl kaybetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde 'Her Anında Hep Yanında' iftar buluşmasına katıldı. Erdoğan, “Hem aldığımız tedbirlerin hem de uyguladığımız ekonomik programın etkisiyle yılın ikinci yarısında enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknoloji ile yapılabilir. Bunu yapabilecek her şeyimiz var. Olmayan, siyasetin iradesidir, halkın gözetim ve denetim görevidir. Eğer insanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikkat ederseniz; kendi heybeleri boş olanlar, bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Bir başka ifadeyle iş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar, bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 7. sınıf aynalar konusu önemlidir ve ayrıntılarıyla açıklanması gerekmektedir. Bu konuda öncelikle ayna nedir? Bilinmesi gerekmektedir. Ayna sözlük anlamı olarak, ışığı yansıtan, nesnelerine görüntüsünü veren arkası sırlı ve cilalı cam ayna olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Denizcilikte, küreğin ucunda bulunan yassı bölüm de ayna olarak tanımlanmaktadır. 7. Sınıf aynalar konusu Fen bilimleri ders konusudur. Gözgü olarak da tanımlanan aynaların birden çok çeşidi bulunmaktadır. Aynalar, Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında Fen Bilimleri konusu kapsamında bulunmaktadır.
26.12.2023 Eğitim
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon Antalya'nın Kemer merkezli Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde 'Tefecilik', 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Yağma' suçlarından yaklaşık 11 milyar lira gelir elde ettikleri tespit edilen 'Çukur Çetesi'ne yönelik operasyonda, 48 şüpheli hakkında işlem başlatılırken, suçtan elde edilen şirketler, tatil sitesi, banka hesapları ile çok sayıda taşınmaz ve araca el koyuldu.
25.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çukur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.