Adalet Ağaoğlu

Adalet Ağaoğlu

Son dakika Adalet Ağaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adalet Ağaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adalet Ağaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Ağaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet ağaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 adalet ağaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm adalet ağaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar Füruzan hayatını kaybetti
Yazar Füruzan hayatını kaybetti Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden, yazar Füruzan 91 yaşında hayatını kaybetti.
11.02.2024 Magazin
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri...
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri... Toplam 9 roman ve 6 öykü kitabı yazan Adalet Ağaoğlu, 23 Ekim 1929 tarihinde Ankara'nın Nallıhan ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesinden mezun olan Adalet Ağaoğlu eserleri ve romanlarının özellikleri...
21.05.2022 Gündem
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık...
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık... Dolandırıcılar internet üzerinden, çoğunlukla bilinmedik internet sitelerinden alışveriş yapan ya da kendilerine gönderilen sözde ödülleri almak için banka bilgilerini girenleri dolandırıyor. Tele dolandırıcıların hedefinde ise çoğunlukla yaşlılar var. Günde 60’tan fazla kişi dolandırıldığını söyleyerek savcılıklara, polise başvuruyor. Son zamanlarda dolandırılanların sayısı o kadar arttı ki, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu şikayetler için özel bir büro kurma kararı aldı.
19.02.2022 Gündem
Adalet Ağaoğlu kimdir? Bir düğün gecesi, Ölmeye yatmak kitaplarının yazarı Adalet Ağaoğlu'nun edebi kişiliği, romanları ve eserleri!
Adalet Ağaoğlu kimdir? Bir düğün gecesi, Ölmeye yatmak kitaplarının yazarı Adalet Ağaoğlu'nun edebi kişiliği, romanları ve eserleri! Türkiye edebiyatının önemli isimlerinden Adalet Ağaoğlu, 91 yaşında hayatını kaybetti. Ağaoğlu, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Adalet Ağaoğlu kimdir? Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir?
14.07.2020 Gündem
Adalet Ağaoğlu vefat etti! Türk edebiyatının önemli ismi Adalet Ağaoğlu'nun hayatı!
Adalet Ağaoğlu vefat etti! Türk edebiyatının önemli ismi Adalet Ağaoğlu'nun hayatı! Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Adalet Ağaoğlu 91 yaşında hayatını kaybetti.İşte Adalet Ağaoğlu'nun hayatı ve eserleri...
14.07.2020 Yaşam
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor
Devlet Tiyatroları perdelerini açıyor Devlet Tiyatroları, 1 Ekim Salı günü perdelerini açarak sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
30.09.2019 Kültür Sanat
Prof. Celal Şengör uyardı: İstanbul depreminin eli kulağında
Prof. Celal Şengör uyardı: İstanbul depreminin eli kulağında Deprem denilince akla gelen önemli isimlerden biri olan Prof. Dr. Celal Şengör Türkiye’nin korkutan gerçeği deprem hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Kozalar yarın akşam Enka Sahnesi'nde
Kozalar yarın akşam Enka Sahnesi'nde ENKA Kültür Sanat, 29. Yıl Tiyatro Buluşmaları kapsamında “Kozalar”ı sahnesinde ağırlıyor.
22.02.2017 Kültür Sanat
Demet Evgar'dan sürpriz video! Saatler kalmıştı...
Demet Evgar'dan sürpriz video! Saatler kalmıştı... Demet Evgar’ın kurduğu Pangar Tiyatro Topluluğu’nca sahnelenen Kozalar'ın, 14 Şubat gösterimi oyuna saatler kala oyunculardan Esra Dermancıoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi. Demet Evgar'ın şoke eden o videosu...
15.02.2017 Kültür Sanat
Kadınlar güneşe açılan kapıları daha büyük cesaretle aralıyor
Kadınlar güneşe açılan kapıları daha büyük cesaretle aralıyor Ayşe Kulin’in yeni romanı Tutsak Güneş piyasaya çıktı. Kitapta, bilim kadını Yuna, geçmişine, kaderine, bir kadın olarak tutkularına sahip çıkarak gerçekleri sorgulamaya başlar. Topluma dayatılan kurallar, yasalar ve sansürün mutlak olmadığını fark eden Yuna, sorumluluğunu üstlenip, güneşe açılan kapıyı aralamayı göze alır. Kulin’le kitabını konuştuk…
16.10.2015 Arşiv
20 yıl sonra yine aynı yerde!
20 yıl sonra yine aynı yerde! Sivil itaatsizlik eylemi Düşünce Suçuna (!?) Karşı Girişim, 20 yıl sonra yeniden bir araya geliyor.
29.09.2021 Gündem
Dolandırılan ünlüler!
Dolandırılan ünlüler! Terörle mücadele kapsamında parası gidenler, restoran açma vaadiyle dolandırılanlar, aldıkları çekler karşılıksız çıkanlar... Bir gün herkesin başına gelebilecek dolandırıcılık hikayeleri, bu ünlülerin de başına geldi.
5.08.2014 Yaşam
‘Gelin birlikte dans edelim’
‘Gelin birlikte dans edelim’ Demirtaş’ın ‘Yeni Yaşam Çağrısı’
29.09.2021 Gündem
5 ilde 38 tutuklama!
5 ilde 38 tutuklama! 5 ilde telefon dolandırıcılarına ağır darbe: 38 tutuklama
3.02.2014 Yaşam
DSİP Başkanı vefat etti!
DSİP Başkanı vefat etti! Şevket Doğan Tarkan kalp krizi geçirerek vefat etti
25.12.2013 Siyaset
Emre'ye büyük şok!
Emre'ye büyük şok! Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu, arazi için aracılara 346 bin lira verdi. Sahte aracılar paralarla kayboldu.
15.12.2013 Futbol
Ünlü yazarın eşi de aynı tuzağa düştü!
Ünlü yazarın eşi de aynı tuzağa düştü! Telefon dolandırıcılığının son kurban Adalet Ağaoğlu’nun eşi...
5.12.2013 Yaşam
'Erdoğan padişahlık istemiyor!'
'Erdoğan padişahlık istemiyor!' Ünlü yazar, verdiği röportajda; Erdoğan için 'Herkes padişah olmak istiyor diyor ama...'
6.08.2013 Televizyon
Bu eserler Ermenice'ye çevrildi
Bu eserler Ermenice'ye çevrildi Sabahattin Ali de artık Ermenice'de
2.08.2013 Kültür Sanat
Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a mektup!
Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a mektup! 'Yasaklarınız yatak odalarına...'
29.09.2021 Gündem
Bu kitapları mutlaka okuyun
Bu kitapları mutlaka okuyun Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’un bu hafta NY Times gazetesindeki bir söyleşisinde liderlere ve meraklılarına kitap önerilerinde bulunmasının ardından biz de Türkiye’nin önde gelen yazarlarına, okunması gereken kitapları sorduk...
16.11.2012 Arşiv
Açlık grevinde arabulucular devrede!
Açlık grevinde arabulucular devrede! 1996 ve 2000 yılındaki açlık grevlerinde arabuluculuk yapan aydınlar yine devreye giriyor
29.09.2021 Gündem
Hem sol hem yeşil!
Hem sol hem yeşil! Türk siyaseti yeni bir parti ile tanışacak
15.10.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Ağaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet ağaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.