22 Kasım

22 Kasım

Son dakika 22 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 22 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 22 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

22 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 22 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.764 22 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 22 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir?
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir? CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı Ordu’da, bir kamu kurumunda çalışan 3 işçi, kendi aralarında kurduğu WhatsApp grubundaki yazışmaları nedeni ile işten çıkarıldı. Ordu İş Mahkemesi'ne başvuran işçiler, aleyhte karar alınması üzerine konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
5.03.2024 Gündem
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti
Gürültü tartışmasında 5 kişiyi öldüren koşunun ifadesi şok etti Ankara'da çocukları gürültü yaptığı için tartıştığı üst kat komşusu ailenin 5 üyesini av tüfeği ile vurarak öldüren Tahsin Ünsür (72), olay sırasında çocukların balkona kaçtığını söyleyerek, "Balkona gidip çocuklara ateş edip etmediğimi bilemiyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemim sonucu gerçekleşmiştir. Çünkü eve geliş sebebim çocukların çıkarmış oldukları gürültü nedeniyleydi. Eşimin ölümünden seslere tahammül edemez hale geldim" dedi.
27.11.2023 Gündem
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Şeker Yatırım katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir, ne zaman? Şeker Yatırım Menkul Değerler hisse kodu ve fiyatı
Şeker Yatırım katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir, ne zaman? Şeker Yatırım Menkul Değerler hisse kodu ve fiyatı Halka arz takvimine Şeker Yatırım Menkul Değerler " de dahil oldu. Şeker Yatırım halka arzı eşit dağıtım yöntemi ve 7,00 TL fiyatı ile gerçekleşiyor. SKYMD' Bist kodu ile işlem görecek olan halka arzda tüm paylar eşit dağıtılacak. Peki, Şeker Yatırım katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Şeker Yatırım halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir, ne zaman? Şeker Yatırım Menkul Değerler hisse kodu ve fiyatı…
23.11.2023 Ekonomi
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN) tarafından 15 Mart 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde bedelsiz sermaye artırımı kararına ilişkin açıklama yapılmıştı.  Kurul'dan bu hafta bedelsizine onay alan son şirket olan Esenboğa Elektrik, 64.000.000 TL'lik sermayesini 196.000.000 TL yükselterek 260.000.000 TL'ye artıracak. Sermaye artırımında kullanılacak miktarın 148.960.229 TL'si iç kaynaklardan, geriye kalan 47.039.770 TL'si ise kar payından karşılanacak. Peki, ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? ESEN bedelsiz başvurusu ve Esen Elektrik bedelsiz başvuru tarihi…
23.11.2023 Finans
KDZ Ereğli'de okullar tatil mi (23 Kasım 2023)? Karadeniz Ereğli Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildi!
KDZ Ereğli'de okullar tatil mi (23 Kasım 2023)? Karadeniz Ereğli Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edildi! Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime iki gün ara verildi. Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 21 Kasım Salı günü ve 22 Kasım Çarşamba günü ilçede bulunan tüm resmi ve özel örgün eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime iki gün süreyle ara verildiği belirtildi. Karadeniz afet bölgesi ilan edilince 23 Kasım yarın KDZ Ereğli’de okullar tatil mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.11.2023 Gündem
Messi talimatı verdi, Arjantin milli takımı soyunma odasına gitti! Brezilya Arjantin maçında tarihi olaylar çıktı
Messi talimatı verdi, Arjantin milli takımı soyunma odasına gitti! Brezilya Arjantin maçında tarihi olaylar çıktı Dünya Kupası Grup elemelerinde heyecan Brezilya Arjantin maçıyla devam ediyor. 22 Kasım gecesi oynanan maçta olaylar çıktı. Arjantinli kaynaklara göre Brezilya marşı okunurken polis Arjantinli taraftarlara saldırdı. Bunun üzerine Arjantin Milli Takım kaptanı Lionel Messi takımı sahadan çekme kararı aldı. Tüm takım taraftarların olduüu tribünün önüne gitti.
22.11.2023 Futbol
Türkan Şoray’a Kırgızistan'da ödül
Türkan Şoray’a Kırgızistan'da ödül Kırgızistan’da ilki düzenlenen Bişkek Uluslararası Film Festivali’nde Yeşilçam’ın usta isimlerinden Türkan Şoray'a, 'Dünya Sinemasına Katkı' ödülü takdim edildi.
18.11.2023 Magazin
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi
Kredili işlem ve açığa satış yasağı! Borsa İstanbul KAP'a bildirdi Akın Tekstil, Bak Ambalaj, Dofer Yapı, Formet ve Martı GYO payları 22 Kasım seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
23.10.2023 Eğitim
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi
Cengiz Kurtoğlu'nun darp davasında şikayetçi: Geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun İstinye'deki bir mekanda katıldığı doğum günü partisinde, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumda bulunduğu gerekçesiyle darp edildiği iddia edilen işletmeci Mustafa Can, "Elinde servis bıçağı vardı, kendimi geri çekilmesem bıçak boğazıma gelirdi" diyerek şikayetçi oldu.
6.06.2023 Magazin
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti Dolandırıcılar bu kez de yaşlı bir çifte kabusu yaşattı. Kocaeli'de kendini polis olarak tanıtan şahıs, akılalmaz bir yönteme imza attı. Yaşlı çifti arayan sahtekar, yaşlı çifte isimlerinin bir operasyonda geçtiğini, masum olduklarının ispatlanması için para ve ziynet eşyalarını eve göndereceği görevliye vermelerini söyledi. Telefonunun ucundaki dolandırıcıya kanan yaşlı çift bakın ne yaptı.
15.04.2023 Yaşam
Yusufeli Barajı ve HES'te su yüksekliği 100 metreyi buldu
Yusufeli Barajı ve HES'te su yüksekliği 100 metreyi buldu Artvin'de yapımı tamamlanarak 22 Kasım 2022'de su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde su yüksekliği 100 metre oldu. Barajın temelinden itibaren son hali, time lapse tekniğiyle görüntülendi.
4.04.2023 Gündem
Baraj sularının dayandığı ilçe, dönüşümle 'hayalet şehir' oldu
Baraj sularının dayandığı ilçe, dönüşümle 'hayalet şehir' oldu Artvin’de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, 275 metreyle Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5'inci en yüksek barajı olup, 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su seviyesi, 78 metreye yükseldi. Ev, yol, köprü ve arazilerin suya gömüleceği ilçede baraj suları, dağlardaki karın erimesi sonrası Yusufeli sınırlarına dayandı. Yeni yerleşim alanlarına göçün büyük oranda tamamlandığı ilçe, boşaltılan binalarda geri dönüşüm yıkımlarının ardından 'hayalet kent'e döndü.
11.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum! Mısır Çarşısı'nda 25 yıl önce 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada en son verilen beraat kararı Yargıtay'da bozulan sosyolog Pınar Selek hakkında yokluğunda tutuklama ve kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Duruşma 31 Mart'ta görülecek.  Söz konusu karar sonrası Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? İşte Pınar Selek davasında son durum…
16.01.2023 Gündem
AB doğalgaza 180 euroluk tavan fiyat konusunda anlaştı
AB doğalgaza 180 euroluk tavan fiyat konusunda anlaştı Avrupa Birliği (AB) enerji bakanları, doğalgaza megavatsaat başına 180 euro tavan fiyat uygulanması konusunda anlaştı.
19.12.2022 Dünya
Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir, cinayet soruşturması mı açıldı?
Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir, cinayet soruşturması mı açıldı? Akıl sağlığında sorunlar bulunan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz’dan yaklaşık bir aydır haber alınamıyor. İddiaya göre Kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında satıldığı söylenen Elnare'ye ait köyde bir iz aranırken, izleyiciler “Elnare bulundu mu? Müge Anlı Elnare Kızmaz olayı nedir?” sorularına yanıt arıyor.
19.12.2022 Yaşam
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem
Telefon dolandırıcıları kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandırdılar
Telefon dolandırıcıları kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandırdılar Beşiktaş’ta telefonda kendilerini polis olarak tanıtarak 66 yaşındaki kadını yaklaşık 2,5 milyon lira dolandıran 2 şüpheli, saklandıkları evde müştekiden aldıkları altınlarla birlikte kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2.12.2022 Yaşam
Dünya kupası maç programı 23 Kasım 2022! Bugün Dünya Kupası maçları saat kaçta, hangi kanalda? Dünya kupası fikstür!
Dünya kupası maç programı 23 Kasım 2022! Bugün Dünya Kupası maçları saat kaçta, hangi kanalda? Dünya kupası fikstür! Dünya Kupası'nda 32 takım 8 grupta mücadele ediyor. Her grupta 4 takım Katar 2022 Dünya Kupası'nda mücadele ediyor. 22 Kasım'da C ve D grubu maçları oynandı. Peki, Dünya kupası maçları bugün saat kaçta, hangi kanalda? İşte Dünya kupası fikstür…
23.11.2022 Şampiy10
Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu?
Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 22 Kasım Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine ve Türkan yüzleşti. İşte son bölümde yaşananlar...
23.11.2022 Magazin
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 22 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu?
MasterChef eleme adayı belli oldu! Masterchef 22 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? MasterChef eleme adayı belli oldu. Masterchef bireysel dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Masterchef 22 Kasım 2022 dokunulmazlığın sahibi kim oldu? TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye son bölümde yine heyecan yaşattı. Haftanın yeni mavi ve kırmızı takımları arasında dokunulmazlık oyunu mücadelesi oynandı. Masterchef haftanın eleme adayları kimler? Dokunulmazlığı hangi takım aldı? İşte tüm detaylar...
22.11.2022 Magazin
Süper Loto sonuçları sorgulama: 22 Kasım Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...
Süper Loto sonuçları sorgulama: 22 Kasım Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar... Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'da bu akşamın kazandıran numaraları çekilişin tamamlanmasının ardından belli oldu. Süper Loto oynayan vatandaşlar oynadıkları biletlere ne kadar ikramiye isabet ettiğini Milli Piyango Online üzerinden sorgulayabilecek. İşte 22 Kasım Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...
22.11.2022 Gündem
Emine Erdoğan: İklim değişikliğinin çevresel ve ekonomik etkilerinden tüm ülkeler eşit etkilenmiyor
Emine Erdoğan: İklim değişikliğinin çevresel ve ekonomik etkilerinden tüm ülkeler eşit etkilenmiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “İklim değişikliğinin çevresel ve ekonomik etkilerinden tüm ülkeler eşit etkilenmiyor. Hatta en riskli bölgeler haline gelen ülkeler, küresel sera gazı emisyonunda en düşük paya sahipler” dedi. Emine Erdoğan ayrıca, "Çocukları ilgilendiren sorunları çözmek ve onlara adil bir dünya bırakmak bizlerin temel sorumluluğudur." ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

22 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 22 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.