Whatsapp

Whatsapp

Son dakika whatsapp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.647 whatsapp haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü?
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü? Whatsapp durum güncellemeleri kısmındaki profillerin etrafındaki halka maviden yeşile döndü. Yeni halini gören vatandaşlar “Whatsapp neden yeşil oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Takip edilen kanallar maviden yeşile dönen Whatsapp renginin neden değiştiğini merak ediliyor. Peki, Whatsapp rengi neden yeşil oldu, Whatsapp rengi değiştirme nasıl yapılır, Whatsapp rengi neden değişti?
26.04.2024 Yaşam
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri Ramazan Bayramı'na özel mesajları hazırladık. Anlamlı, kısa ve dini muhtevası olan bayram mesajlarını, sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendiriyor. Gönüller arasında köprüler kurulmasına sebep olan Ramazan Bayramı'nda WhatsApp ve sosyal platformlarla gönderebileceğiniz "Bayramınız mübarek olsun" mesajlarıyla yakınlarınızın gönlünü alın. Arkadaşa, eşe, dosta ve yakın akrabaya bayram mesajlarının yanısıra dini bayramlaşma tebrik mesajlarıyla da uzaktaki dostlara en iyi bayram dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte resimli, kısa sözlü ve yeni ramazan bayramı mesajları...
10.04.2024 Yaşam
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri!
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri! Bayram mesajları için yapılan aramalar başladı. En güzel, özel, yeni, yazılı, hadisli, kısa, etkileyici Whatsapp, Facebook, Instagram için resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 seçenekleri arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, Ramazan’ın ardından ailelerine, arkadaşlarına, akrabalarına bayram mesajı gönderecek. İyi niyetlerde bulunulacak, hayır duaları edilecek, neşe ve esenlik istenecek en güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri sizler için derlendi. Kurumsal bayram mesajı göndermek isteyenler de doğru yerde. İşte Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri…
10.04.2024 Gündem
Ramazan'da milyonlarca idari para cezası kesildi!
Ramazan'da milyonlarca idari para cezası kesildi! Ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle yapılan 104 bine yakın gıda denetiminde uygunsuzluk tespit edilen 1022 ürün için 45 milyon lira idari para cezası kesildiğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hiç şüphesiz en iyi denetçi tüketicinin kendisidir. Tüketicilerimiz bu sürece ne kadar dahil olursa o kadar hızlı ve kolay sonuç alabiliyoruz" dedi.
8.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası Rekabet Kurulu, Meta Platforms Inc. Facebook hakkında 'Instagram' ve 'Threads' arasındaki veri aktarım mekanizması neticesinde oluşabilecek veri birleştirme davranışının engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanmasına karar verdi. 2022 yılı gayri safi gelirleri üzerinden 4 milyon 796 bin 152 lira 96 kuruş idari para cezası uygulanmasını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek!
WhatsApp'tan yeni özellik geldi: Artık sohbet kilitleme sayesinde gizli konuşma yapılabilecek! WhatsApp'ın en yeni özelliği, sohbetlerinizi kilitleme olanağı sunuyor. Peki, sohbet kilitleme ne işe yarar ve nasıl kullanılır? İşte, sizin için sohbet kilitleme özelliğinin kullanımına dair detaylar!
17.03.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Gazetevatan Adana WhatsApp iletişim hattı açıldı
Gazetevatan Adana WhatsApp iletişim hattı açıldı Adana ile ilgili tüm gelişme ve haberleri takip ettiğiniz Gazetevatan Adana'nın WhatsApp iletişim hattı açıldı. Bu numarayı telefonunuza kaydetmeyi unutmayın: 0534 260 84 01
8.03.2024 Adana
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı Ordu’da, bir kamu kurumunda çalışan 3 işçi, kendi aralarında kurduğu WhatsApp grubundaki yazışmaları nedeni ile işten çıkarıldı. Ordu İş Mahkemesi'ne başvuran işçiler, aleyhte karar alınması üzerine konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
5.03.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır? Tek telefonda 2 WhatsApp hesabı kullanımı
WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır? Tek telefonda 2 WhatsApp hesabı kullanımı WhatsApp'a yakın zamanda iş hesabı ve kişisel hesabını farklı telefonlarda kullanmak zorunda kalan kullanıcıları rahatlatacak bir özellik geliyor. Aynı telefondan 2 farklı WhatsApp hesabına giriş sağlayabilecek. Peki WhatsApp'ta iki farklı hesap nasıl açılır?
25.02.2024 Gündem
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak Marketlerde yeni dönem resmen başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı yeni kararı açıkladı. Gıdanın adı artık rafta aynı punto, aynı stil ve karakterde yazılacak. Etiketlerde ve ambalajlarda tüketicinin yanıltılmasına izin verilmeyecek. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.