Gazete Vatan Logo

Demet Akalın - Seda Sayan geriliminde son durum! Okan Kurt paylaştı...

Demet Akalın - Seda Sayan gerilimi gündeme bomba gibi düştü. Demet Akalın ile Seda Sayan arasındaki bu soğukluğun ne durumda olduğu merak ediliyor. İşte Seda Sayan'ın canlı yayında yaptığı açıklama ve Okan Kurt'un cevabı...

Demet Akalın - Seda Sayan geriliminde son durum! Okan Kurt paylaştı...

Demet Akalın - Seda Sayan gerilimi gündemde bomba etkisi yarattı merakla son durum araştırılmaya başlandı. Peki Seda Sayan, Demet Akalın ve Okan Kurt gerilimi nasıl başlamıştı, neler yaşandı, hangi paylaşımlar yapıldı, tatlıya bağlandı mı? İşte tüm soruların yanıtları...

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın yaptığı Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programına Demet Akalın ve eşi Okan Kurt konuk oldular. Ancak Sayan programda esnasında Demet Akalın'ın biyografisinin anlatıldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay'a yer verince ortam gerildi. Demet Akalın. program biter bitmez Sayan'ı sosyal medya takibinden çıkardı.

Bu gelişmenin ardından programın yeni bölümünde Akalın'dan özür dileyen Seda Sayan, "Sabaha kadar ağladım. Asla haberim yoktu. Lütfen özrümü kabul edin, yürekten söylüyorum" diyerek Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinden özür diledi.

İşte o anlar:

Kısa süre içerisinde Okan Kurt eşi Demet Akalın'ın hesabından paylaşım yaptı ve Seda Sayan'ı affetti. Seda Sayan da bu paylaşıma kendi hesabında yer vererek "Seni çok seviyorum annem ben" yazdı.

Haberin Devamı