Okan Kurt

Okan Kurt

Son dakika okan kurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okan kurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okan kurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Kurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan kurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 646 okan kurt haberi bulunmuştur. Tüm okan kurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Özel davetli olarak katıldı Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Okan Kurt, Demet Akalın’a sürpriz kaparak mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Magazin
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi!
Icardi temalı yaş günü! Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızı Hira 10 yaşına girdi! Şarkıcı Demet Akalın, 2012-2018 yılları arasında evli kaldığı Okan Kurt ile ilişkisinden 2014'te dünyaya gelen kızı Hira'nın 10'uncu yaş günü için bu yıl da görkemli bir parti düzenledi.
6.02.2024 Magazin
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı
Deniz Seki'nin annesi son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etti.
24.09.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum!
Demet Akalın ve Okan Kurt'u kızdıran yorum! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Instagram'da eşi Okan Kurt ve dokuz yaşındaki kızları Hira ile mutlu anlarına yer veriyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında pyalştığı bir fotoğrafa gelen yoruma kayıtsız kalmadı.
30.08.2023 Magazin
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil
Demet Akalın'ın isyanı: Anladık kazıklanacağız da bu kadar da değil Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile başladığı Bodrum tatilinde pahalılıktan dolayı dert yanmıştı. Önceki gün kiraladıkları tekneyle denize açılan ünlü şarkıcı, Akvaryum Koyu'nda görüntülendi. Akalın'a tatilde ailesinin yanı sıra arkadaşları da eşlik etti.
20.06.2023 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı
Demet Akalın ve Okan Kurt tekrar evlenecek mi? İlk kez açıkladı Şarkıcı Demet Akalın, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Ünlü popçu, 2012 yılında dünyaevine girip, 2018'de boşandığı eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile yeniden nikah masasına oturup oturmayacağı konusunda net konuştu. Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un trafik cezası nedeniyle Amerika için vize alamadığını da açıkladı.
25.04.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı: 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir'
Demet Akalın paylaştı: 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' Demet Akalın kızının babası Okan Kurt'un çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına, 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' notunu yazdı.
18.10.2022 Magazin
Demet Akalın şarkı söylerken kendini yerde buldu! Eşi Okan Kurt pansuman yaptı
Demet Akalın şarkı söylerken kendini yerde buldu! Eşi Okan Kurt pansuman yaptı Uşak’ın kurtuluşunun 100.senesi için Uşak’ta sahne alan Demet Akalın, şarkı söylemek için sahneden inip geri çıkmak istediği sırada ayağı takılarak yere düştü. Okan Kurt’un pansuman yaptığı Akalın, sonrasında konsere devam ederken kendisinin “Uşak Gazisi” olduğunu söyledi.
5.09.2022 Magazin
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek!
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek! Garsonun başından aşağı şampanya döktüğü için tepki gösterilen Demet Akalın’a Faruk K sahip çıktı.
12.08.2022 Magazin
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı!
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı! Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir Alaçatı tatiline çıktı. Art arda tatil paylaşımları yapan ünlü şarkıcı, tektaş yüzüğü ile sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç...
Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt battı! 510 milyonu aşan borç... Demet Akalın'ın eski eşi ve hayat arkadaşı Okan Kurt battı mı? Uzun süre magazin gündemini meşgul eden iddia mahkeme kararıyla doğrulandı. Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketleri için mahkeme iflas kararı çıktı. İflasına karar verilen iki şirketin toplam borcu 500 milyon lirayı aşıyor. Kararla birlikte iki şirket için tasfiye süreci de başlamış oldu.
15.03.2022 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi
Demet Akalın ve Okan Kurt'un kızı Hira'ya görkemli doğum günü partisi Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un kızları Hira sekiz yaşına girdi. Yeni açtıkları restoranlarında kızları için doğum günü partisi düzenleyen ikiliyi, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.
5.02.2022 Magazin
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret!
Yılların küslüğü bitti! Ece Erken'e Demet Akalın'dan küslük bitiren ziyaret! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi duyup,Ece Erken'in yanına ilk giden isim ise Demet Akalın oldu. Demet Akalın ile Ece Erken’in arası bir süredir açıktı. Akalın, eşi Okan Kurt ile Ece Erken’ e destek oldu.
30.01.2022 Magazin
Ece Erken ile küs olan Demet Akalın, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldüğünü duyunca... "Ayaklarının dibine sarıldı"
Ece Erken ile küs olan Demet Akalın, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldüğünü duyunca... "Ayaklarının dibine sarıldı" Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün yankıları sürüyor. Ece Erken ile uzun yıllardır küs olan Demet Akalın haberi alır almaz Erken'in yanına koşmuş. Bircan Bali açıklamasında "Okan Kurt ile geldi Ece'nin ayaklarının dibine sarıldı" dedi.
28.01.2022 Magazin
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu!
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), önceki gece sahibi olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yedi ay önce evlendiği Mahmutyazıcıoğlu'nun telefonuna tehdit mesajları geldiği belirtilen Erken'in, eşinin vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dizlerinin üzerine çöktüğü öğrenildi. Erken'in sözlerini yakın arkadaşı canlı yayında duyurdu.
28.01.2022 Magazin
Demet Akalın'a nazar değdi! 'Boyun fıtığı oldum'
Demet Akalın'a nazar değdi! 'Boyun fıtığı oldum' Demet Akalın, önceki gün Fulya’da bulunan bir özel sağlık merkezinden çıkarken görüntülendi. Nazara gelen Akalın, “Sağa sola dönemiyorum. Boyun fıtığı oldum” açıklamasını yaptı.
7.01.2022 Magazin
Demet Akalın hamile mi? Ve açıkladı
Demet Akalın hamile mi? Ve açıkladı Meslektaşı Hadise'nin koleksiyonunda yer alan siyah bir elbiseyi giyen Demet Akalın'ın paylaşımı gündem olmuştu. Ünlü popçunun karnının belirgin olması ve elini karnına koyarak poz vermesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Yedi yaşında Hira adında bir kızı olan Demet Akalın'dan hamilelik açıklaması geldi.
16.11.2021 Magazin
Demet Akalın 'Canım ailem' notuyla paylaştı
Demet Akalın 'Canım ailem' notuyla paylaştı Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira ile Avrupa tatiline çıktı.
23.10.2021 Magazin
Demet Akalın'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'İstemiyor'
Demet Akalın'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'İstemiyor' İş insanı Okan Kurt ile 2012 yılında evlenen, 2014'te ilk çocuğu Hira'yı dünyaya getiren şarkıcı Demet Akalın (49), "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.08.2021 Magazin
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Demet Akalın'ı çıldırtan yorum!
Demet Akalın'ı çıldırtan yorum! Şarkıcı Demet Akalın, "Okan mı kızıyor, hani kıyafetlerine falan kızıyordu ya, oyununa da mı karışıyor?" mesajını yazan takipçisine tepki gösterdi.
15.05.2021 Magazin
Demet Akalın: 'Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz'
Demet Akalın: 'Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz' Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle birlikte yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananlar sonrası şarkıcıya, borçluları tarafından icra da gönderildi. Demet Akalın ve Alişan ise Çılgın Sedat’a destek vereceğini duyurdu.
28.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Okan Kurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan kurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.