Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Zirveye her hafta yaklaşacağız"

"Zirveye her hafta yaklaşacağız"

F.Bahçe'nin Şilili sol beki seri galibiyetlerle aradaki farkı kapatacaklarına emin:

"Zirveye her hafta yaklaşacağız"

“Futbolcular olarak tek bir hedefin etrafında toplandık; o da şampiyon olmak. G.Saray derbisinde Janssen’in golü sayılsaydı tüm seyir değişecekti bence.”

TEKNİK direktör Aykut Kocaman’ın özel isteği doğrultusunda transfer edilen Isla, lig yarışında geride olsalar da ilerleyen süreçte aradaki farkı kapatacaklarını düşünüyor. G.Saray’ı ellerinden kaçırdıklarını söyleyen Şilili sağ bek, F.Bahçe Dergisi aracılığıyla taraftarlara şu mesajları yolladı: “F.Bahçe’de kendimi çok ama çok iyi hissediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir kulüpte oynamak için F.Bahçe’ye geldim. Çok üst düzey bir takımda oynuyorum.

HOCAMIZ beni milli takımdaki gibi görmek istediğini söylüyor. Birebir yaptığımız konuşmalarda şunu ifade ediyor: Doğru pasları veren, hem hücum hem de savunmada etkili olan, takımda arkadaşlarına yardımcı olan biri olarak sahada olmamı istiyor. Bugüne kadar iyi bir süreci geride bıraktık. Takımda çok sayıda yeni oyuncu var ve bunlardan biri de benim. Bu nedenle çok yoğun bir çalışma dönemi geçirmemiz gerekti. Her geçen gün sahada kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Haberin Devamı

‘KIRMIZI OLMASA..’

HEM G.Saray hem Beşiktaş derbilerine kazanmak için çıktık. Tam anlamıyla taktik savaşı verdik. Geçen iki sezonun şampiyonunu evimizde yendiğimiz için çok mutluyum. G.Saray ise lider. Janssen’in golü sayılsaydı, maçın seyri değişirdi bence… Kırmızıdan sonra da istediğimiz hücumları organize edemedik. Bundan sonraki süreçte seri galibiyetlerle aradaki puan farkını eritmek istiyoruz. Her maçta zirveye bir adıma daha yaklaşacağız.

HEPİMİZİN tek bir hedefi var ve hepimiz bu hedef etrafında toplandık, o da; şampiyon olmak. Sezon sonuna kadar da bu hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.”