Gazete Vatan Logo
Başakşehir Yılın bombası patlıyor! Arda ile anlaşma sağlandı

Yılın bombası patlıyor! Arda ile anlaşma sağlandı

Medipol Başakşehir, Barcelona'dan ayrılması beklenen Arda Turan ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Yılın bombası patlıyor! Arda ile anlaşma sağlandı

TRT Spor'un haberine göre, Medipol Başakşehir ile Arda Turan arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Yapılan görüşmelerin ardından Başakşehir yönetimi, büyük oranda Arda Turan'la anlaşmaya vardı. Başakşehir'in Arda Turan'ı kiralayacağı ve maaşının yarısını Barcelona, yarısını ise Başakşehir'in ödeyeceği kaydedildi.

Salı ya da Çarşamba günü imza töreninin yapılacağı ifade edildi.

Katalan ekibinin gözden çıkardığı milli futbolcunun adı, Süper Lig'den; Başakşehir, Beşiktaş ve G.Saray'la anılırken, son olarak ABD'nin Chicago Fire takımına gideceği iddia edilmişti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Arda ile benim Galatasaray altyapısından beri ilişkimiz var. Ailenin büyük oğlu gibidir. Hayatındaki tüm fikir alışverişlerinde de yanında bulunmuş birisiyim. Yılbaşından önce konuştum. Geleceği ile ilgili kararını verirken tekrardan konuşacağız. Ona buranın kapısının açık olduğunu kendisi de biliyor. Ama şu an öyle bir gelişme yok. Neler olacak bilmiyorum. Biz yokmuş gibi hareket ediyoruz. Ama Arda gibi isimlerle herkes çalışmak ister. Bunun kararını kendisi verecek. En son yılbaşından önce konuştuk en son. Yeni yıl için aramıştı, ailemle de görüşür. Bu söylediklerimi o zaman da ona ifade ettim. Bir karar aşamasında. Durumu değerlendirip, ona göre karar vereceğiz." demişti.

Haberin Devamı