Gazete Vatan Logo
Futbol Yeni rota Marcos

Yeni rota Marcos

Bonservis sorunu çözülemeyen Kolombiyalı için pazarlıklar sürerken, transferde prüz çıkması halinde Kartal rotasını Brezilya Milli Takımı'nın kalecisi Marcos'a çevirecek

Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi bitecek Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba'nın bonservisini alabilmek için girişimlerini sürdürürken, transferde bir pürüz çıkması halinde rotasını Dünya Şampiyonu Brezilya'nın başarılı kalecisi Roberto Marcos'a çevirecek.

Pazarlıklar sürüyor
Üstün performansı ile başta Barcelona, Real Madrid ve M.United gibi Avrupa devlerini peşinden koşturan Cordoba'yı kaçırmak istemeyen siyah-beyazlı yönetim Kolombiyalı'nın kulübü Boca Juniors ile 2.5 milyon dolarlık bonservisin indirimi için pazarlıklarına devam ediyor. Lucescu'nun, "Cordoba'nın kalmasını istiyorum. O da bizi istiyor. Ancak menajerleri
aracılığı ile birçok teklif alıyor. Elimizi çabuk tutmalıyız" şeklinde rapor verdiği transfer komitesine Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Aurelio'nun menajerleri Miranda ve Ayhan Yeşilbaş'tan, "Cordoba sorununu çözemezseniz, Brezilya Milli Takımı'nın kalecisi Marcos'u size getirebiliriz. Sözleşmesi devam ediyor ama bu transfer büyük rakamlara malolmaz" önerisini sundukları öğrenildi. Palmerias forması giyen Marcos'a, takımdaki Brezilyalılar Zago ve Ronaldo nedeniyle uyum sorunu yaşamayacağı düşünülerek sıcak bakıldığı belirtildi.

Öncelik Cordoba'ya
Cordoba'nın bonservis problemini hala çözemeyen Beşiktaş yönetimi, transferde önceliği kalesini başarıyla koruyan Güney Amerikalı oyuncusuna verecek. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda hareket eden yönetimin bu sorunu noktalamak istediği ve gelecek sezon da kalesini Cordoba'ya teslim etmek niyetinde olduğu bildirildi.

Haberin Devamı