Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan'dan Terim'e mesaj!

Volkan'dan Terim'e mesaj!

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, son haftalardaki formuyla Milli Takım'a göz kırpıyor

Volkan'dan Terim'e mesaj!

Fenerbahçe’de Volkan Demirel adeta küllerinden yeniden doğup yine gerçek kimliğini dosta düşmana gösterdi.

Beşiktaş derbisinde yaptığı başarılı kurtarışlarla zaferde büyük pay sahibi olan deneyimli eldiven, dün de Avrupa Ligi’ndeki maça damgasını vurmayı başardı. Dakikalar 76’yı gösterdiğinde eski Bursasporlu Josue’nin şutunda adeta devleşen ve köşeye uzanıp gole mani olan Volkan Demirel, belki de takımına turu getiren kurtarışı yaptı.

Avrupa Ligi’ndeki maçlarda genelde kaleyi partneri Fabiano Ribeiro’ya teslim eden Volkan, bu sezon şans bulduğu Avrupa Ligi maçlarında kalesini gole kapatmayı başardı.

MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPTI

Son olarak 5 Ağustos 2015 tarihinde Shakhtar Donetsk ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında kalesinde 3 gol gören Sarı- Lacivertli kaleci, daha sonra Atromitos ve Ajax ile oynanan maçlarda sahaya çıkarak gol yememeyi başarmıştı.

Harika kurtarışlarıyla milli takıma da göz kırpan Volkan Demirel, dünkü maç sonrasında “İyi bir skor aldığımızı düşünüyorum. Takım olarak gereken mücadeleyi sahaya koyduk. Artık rövanşta isteğimiz sonucu alıp yolumuza devam edeceğiz. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Fenerbahçe’nin adını en iyi şekilde, her kulvarda temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı