Gazete Vatan Logo
Futbol Vestel’den net görüntü

Vestel’den net görüntü

UEFA için umutlanan Sivasspor’u Zelenka’nın ‘40 metreden’ attığı muhteşem frikikle deviren Vestel, rövanşı alıp yeniden hayata döndü

LİGDE 5 ile 10. haftalar arasında liderlik koltuğunda oturan ama sonraki 16 haftada 1 galibiyet alınca küme düşme potasına inen Vestel Manisa, Sivasspor’u yenip hayata döndü. Manisa 10 hafta sonra (126 gün) 3 puanla tanışırken, Ersun Yanal’ın yarıda kalan Sakarya maçının ardından görevden ayrılmasıyla teknik direktörlüğe getirilen Giray Bulak da 2. maçında galibiyet siftahı yaptı. Maça oldukça stresli ve gergin başlayan Vestel Manisa, UEFA potasına girmek isteyen rakibi karşısında etkili olamadı.

Sivasspor bu nedenle daha etkili gözüktü ve 27’de Yasir ile net golü kaçırdı. 43’te kornerde Yasir’in vuruşunu Hakan Balta çizgiden çıkardı. Okan Koç ile 2 fırsat yakalayan Vestel ise ikinci yarıda oyunu tek kaleye çevirdi. Bulak, Reinaldo’yu oyuna alarak Sivas kalesine saldırdı. 53’te Zelenka, 55te Okan Koç’un şutlarını kaleci Harun kurtardı. 68’de Uğur’un serbest vuruştan ortasında Reinaldo’nun golü ofsayt olduğu için sayılmadı.

MUHTEŞEM ŞUT
VESTEL’İN çabaları 86’da sonuç verdi. Yaklaşık 40 metreden topun başına geçen Çek yıldız Zelenka, Sivas’ın 3. kalecisi Harun’un bakışları arasında topu köşeye gönderdi. Zelenka 22 hafta sonra golle tanıştı. Ege temsilcisi ligin 16. haftasında 3 Aralık 2006’da kazandığı 4-1’lik G.Antep galibiyetinden sonra ilk defa 3 puan aldı. Vestel ilk yenilgisini tattıran Sivas’tan da rövanşı aldı.

Haberin Devamı