Gazete Vatan Logo
Futbol Ve D-Will yeniden Kartal

Ve D-Will yeniden Kartal

Bir dönem Beşiktaş Milangaz'da forma giyen Williams'ın İstanbul'a gelmesi merak uyandırdı..

Ve D-Will yeniden Kartal

Beşiktaş Milangaz’ın eski oyuncusu Deron Williams dün Akatlar’a gidip EuroChallenge Kupası’yla poz verdi.

-SEZON başında Beşiktaş Milangaz’da yaklaşık 3 ay forma giyen ve NBA’de lokavtın sona ermesiyle New Jersey Nets’e dönen dünyaca ünlü yıldız Deron Williams, dün siyah-beyazlıların idmanını ziyaret etti. Önceki gün takımla birlikte akşam yemeği yiyen D-Will, kazanılmasında kendisinin de payının bulunduğu EuroChallege Kupası’yla poz verdi, ayrıca takımın poster çekimine katıldı.

-WILLIAMS, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada “Burada çok güzel günler geçirdim. Beşiktaş Milangaz’ı yakından takip ediyorum ve kazandığı başarılar ile gurur duyuyorum. Beşiktaş Milangaz’ın, play-off yarı finalinde G.Saray’ı da geçerek şampiyon olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

-WILLIAMS, VATAN’a ise “Benim Türkiye gibi güzel bir ülkeyle tanışmamı sağlayan Beşiktaş’ta harika bir 3 ay geçirmemi sağlayan Erdoğan Demirören’e teşekkür etmek, takımın kazandığı başarıları tebrik etmek için buraya geldim” şeklinde konuştu.

Oynamak istiyor ama...

DERON Williams, Beşiktaş Milangaz formasını play-off’un kalan bölümünde giymek istiyor. Ama kurallar buna müsaade etmiyor. Çünkü D-Will’in hem New Jersey ile kontratı var hem de federasyon bir oyuncuya bir sezon içinde aynı takımda oynaması için 2. kez lisans çıkartmıyor.

Formayı görünce duygulandı

-TRANSFERİNDE büyük payı olan Şeref Yalçın’la hasret gideren Williams, 50 sayı attığı Göttingen maçında giydiği formayı müzede görünce duygulandı.

Haberin Devamı