Gazete Vatan Logo
Futbol Üç haftada zengin etti!

Üç haftada zengin etti!

Kayserispor'da kümede kalma savaşını başlatan Ertuğrul Seçme, aldığı 3 galibiyetle 15 yılda kazandığı paranın 4 katını kulübün kasasına soktu

Üç haftada zengin etti!

Kayserispor'da Paciencia'nın ayrılışı sonrası takımın başına getirilen altyapı antrenörü Ertuğrul Seçme, takımı yeniden ayağa kaldırdı. 1999'dan bu tarafa Kayserispor altyapısında görev yapan Seçme'nin, ligde çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılması, hem takıma puan hem de kulübün kasasına yüklü bir para kazandırdı.

3 MAÇTA 3 MİLYON TL KASAYA

Kayserispor ile 15 yıldır sözleşmesi olan ve göreve geldiği 1999 senesinden bu tarafa maaş alan Seçme, kazandığı paranın üç katını üç haftada Kayserispor'a fazlasıyla iade etti. 15 yılda yani 780 haftada yaklaşık 800 bin TL cebine koyan Seçme, takımına 3 galibiyetle 3 milyon TL TFF primini sadece üç haftada kazandırdı.

GALATASARAY'I ARENA'DA DEVİRDİ

Liglerin bir takımda en fazla süre görev yapan isimlerinin başında gelen Seçme, göreve geldiği ilk hafta Bursa'yı 2-0 ile geçerken, ikinci haftada G.Saray'ı TT Arena'da 1-0, önceki günde Antalya'yı 3-1 ile geçti. Seçme öncesi bol gol yiyen Kayserispor, Seçme ile 3 haftada 6 gol atıp, sadece 1 gol ağlarında gördü. (sabah)

Haberin Devamı