Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Türkler benimle gurur duyuyor’

‘Türkler benimle gurur duyuyor’

ALMAN Milli Takımı’nı seçmesine rağmen hâlâ bizden biri olan Mesut Özil, Kicker Dergisi’ne konuştu: “Real’de oynadığım için Türkiye’de bana saygı duyulduğu intibası edindim. Ancak buna rağmen Türkiye-Almanya maçında beni ıslıklayanlar olabilir. Ama ben böyle durumlarda profesyonelce davranabiliyorum.”

Bacary Sagna 3 ay yok

TOTTENHAM maçında sakatlanan Arsenal’in Fransız futbolcusu Bacary Sagna’nın ayağındaki kırık nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sagna’nın yerine Milli Takım kadrosuna Mathieu Debuchy dahil edildi.

Marsel Çin’de kayıp

Çin Açık Tenis Turnuvası’ında Marsel İlhan, ana tabloya kalmasına rağmen, ilk turda dünya sıralamasının 28 numarası olan İspanyol Felician Lopez’e 6-2 ve 7-6’lık setlerle yenilerek turnuvaya veda etti.

‘Türkiye 12 madalya kazanır’

TIMES gazetesi daha önce Pekin, Atina ve Sidney’de büyük başarı sağladığı madalya tahminlerini bu sefer Londra 2012 Olimpiyat Oyunları için yaptı. Çeşitli spor dallarında yarışması beklenen atletlerin mevcut performansları dikkate alınarak ve karşılaştırılarak hazırlanan araştırma sonucunda Türkiye’nin Londra’da 4 altın, 6 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazanacağı tahmini yapıldı. Araştırmada, Çin’in 92 madalyayla en başarılı ülke olacağı iddia edildi.

Karşıyaka tur arıyor

ULEB Avrupa Kupası eleme turu rövanş maçında, bugün TSİ 21.00’de, deplasmanda Le Mans Sarthe takımıyla karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka, rakibini 8 sayı farkla yenmesi haline gruplara kalmayı başaracak.

Bursa’da milli mesai

Bursaspor’da milli mesai başladı. Yabancı oyunculardan Scott Carson, Bangura, Tagoe, Basser ve N’Diaye’nin, gelen davet üzerine ülkelerinin milli takımlarının kamplarına katıldıkları belirtildi.

Haberin Devamı