Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları nerede, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları nerede, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? 2022 FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu son maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya ile mücadele edecek. Türkiye üst üste 3 maçı kazanarak, adını son 16’ya yazdırdı. Peki, Türkiye Polonya voleybol milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları voleybol maçı hakkında merak edilenler…

Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları nerede, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Polonya voleybol maçı için heyecan dorukta. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 5. ve son maçında Polonya karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları nerede, hangi kanalda yayınlanacak?

TÜRKİYE POLONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Polonya voleybol milli maçı 1 Ekim Perşembe saat 21:30'da oynanacak.

TÜRKİYE POLONYA MAÇI HANGİ KANALDA, NEREDE YAYINLANACAK?

Türkiye Polonya voleybol milli maçı TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

FIVB 2022 B GRUBU PUAN DURUMU

1- Polonya - 9 puan
2- Türkiye - 9 puan
3- Tayland - 8 puan
4- Dominik Cumhuriyeti - 7 puan
5- Hırvatistan - 0
6- Güney Kore – 0